Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חבר'ה

אני ככל הנראה מתחיל לעבוד בקרוב ואני רוצה מעכשיו לעשות סקר שוק מכיוון שאני מתכנן לקנות את הרכב הראשון שלי! :wink:

העבודה שלי נמצאת בת"א, מרחק של כ 35-40 ק"מ מהבית שלי עד למקום עבודה.

אין לי אפילו שמץ בכל מה שקשור למכוניות ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט.

יש מספר דברים בסיסיים שחשובים לי.

התקציב שלי הוא עד 25K.

הרכב צריך להיות חסכוני. כפי שאמרתי מדובר בכ40 ק"מ והוא ישמש בעיקר (אם לא רק) לנסיעה לעבודה.

אני רוצה רכב אמין שאפשר להיות איתו שקט, אין לי זמן לרוץ בין מוסכים.

בגלל שמעולם לא היה לי רכב, המיומנות שלי בנהיגה לא הכי גבוהה ולכן אני יעדיף רכב קטן. (תל אביב, כבישים צרים..)

פיאט פונטו גרנדה ( 2008 ) הוא רכב שממש אהבתי. הוא עונה על הצרכים שלי לדעתכם?

תודה לעוזרים והמשך יום נעים :wink:

פורסם

הגרנדה אכן אופציה טובה,היא חסכונית,חלפים לא יקרים,יש שני מנועים 1.4 ו 1.2 לא יודע אם התקציב יאפשר את ה 1.4.

ה1.2 סבירה,אבל זה לא רכב חזק,היתרון זה החיסכון שלו.

יש גם את הפיאט פנדה,שזה הרכב הכי חסכוני לתקציב,אמינה עם חלפים זולים,קטן ככה זה מעולה לחניות צפופות.

לרכבים הללו גיר רובוטי,כלומר חיסכוני כמו ידני,אבל גם בעיר פחות חלק מאשר אוטומט רגיל.

הייתי מציע לך לחפש גם יונדאי גטס,היא פחות חיסכונית אבל מאוד אמינה,חפש רמות איבזור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממש נדלקתי על הגרנדה..

הגטס גם נחמד. פחות אהבתי את הפנדה..

מבין השלושה שהוצעו כאן, מי הכי חסכוני?

יש לכם אפשרויות נוספות?

תודה רבה שהגבתם :)

פורסם

הגרנדה תהיה יותר חסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גטס תהיה אחלה. נכון שהיא לא הכי חסכונית בעולם, אבל מבחינת נוחות נסיעה וגם חלפים ומוסכים היא עדיפה.

אגב, לא בטוח שהגרנדה חסכונית בהרבה יותר ממנה. צריך לשמוע ממי שנוהג עליה נתונים מדוייקים.

פורסם
גטס תהיה אחלה. נכון שהיא לא הכי חסכונית בעולם, אבל מבחינת נוחות נסיעה וגם חלפים ומוסכים היא עדיפה.

אגב, לא בטוח שהגרנדה חסכונית בהרבה יותר ממנה. צריך לשמוע ממי שנוהג עליה נתונים מדוייקים.

חסכון נמצא בראש הפרימדה כרגע :)

אני ממש מקווה לשמוע כאלא שנהגו על הגרנדה

פורסם

הגרנדה חיסכונית יותר תודות לגיר הרובוטי שהוא כמו ידני,בגטס יש גיר אוטומטי פלנטרי.

פורסם

אם חיסכון זה השיקול העיקרי הייתי מתמקד בידני ומוותר על אוטומט. אמנם הגיר הרובוטי של הגרנדה מאוד חסכוני, אבל יש איתו לא מעט בעיות אמינות (תריץ חיפוש בפורום) והתיקון יקר.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
אם חיסכון זה השיקול העיקרי הייתי מתמקד בידני ומוותר על אוטומט. אמנם הגיר הרובוטי של הגרנדה מאוד חסכוני, אבל יש איתו לא מעט בעיות אמינות (תריץ חיפוש בפורום) והתיקון יקר.

למען האמת אני לא סובל ידני..

אם כבר אני קונה אוטו, ויש לי עבודה שמאפשרת את החזקתו, אני רוצה אוטומט..

פורסם

אם כך השאלה מה חשוב לך יותר חסכון בדלק (גרנדה) או אמינות (גטס, פונטו דור לפני הגרנדה, וכו׳).

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...