Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב אני שואל.. איך מגיעים לצורה הרצוייה? בקיק פאנל או תיבות לסאב אני מבין שזה בעזרת מתיחת בדים.

אבל איך זה נעשה במקרה הנ"ל?

מחכה לתשובה ממקצוען כמו עופר..:-)

פורסם
ושוב אני שואל.. איך מגיעים לצורה הרצוייה? בקיק פאנל או תיבות לסאב אני מבין שזה בעזרת מתיחת בדים.

אבל איך זה נעשה במקרה הנ"ל?

מחכה לתשובה ממקצוען כמו עופר..:-)

תבניות יצוקות.

פורסם

יש מקרים, לרוב כשמדובר בבניות עגלגלות, שעליך לבנות תבנית מסויימת, וליצוק את החומר

לתוכה, לייבש ולבצע גימור.

אני לא יכול לומר לך במה השתמשו במקרה הספציפי הזה, אלא רק המתקין ב soundstorm.

אני מאמין שבמקרה הנ"ל, החלק הקדמי הוא מסגרת (כדוגמת רינג מעץ, רק יותר משוכלל)

פורסם

אני לא כל כך מבין איך בדיוק יוצקים את החומר ואיזה חומר יוצקים, אבל שיהיה..

כנראה שאני צריך לראות פעם אחת את החומרים כדי להבין.

פורסם

יכול ליהיות אבל קשה לי להאמין שבנו לזה תבנית

לדעתי לקחו חומר בגוש כמו פוליאתילן והתחילו לעצב

עד כמה שזה מצחיק אני היתי לוקח בלוק של איטונג מוקצף (קל)

וממנו מפסל את הצורה ולאחר מכן עושה ציפוי

וכמו שאומר המשפט "לא איטונג - לא קונה"

פורסם
יכול ליהיות אבל קשה לי להאמין שבנו לזה תבנית

לדעתי לקחו חומר בגוש כמו פוליאתילן והתחילו לעצב

עד כמה שזה מצחיק אני היתי לוקח בלוק של איטונג מוקצף (קל)

וממנו מפסל את הצורה ולאחר מכן עושה ציפוי

וכמו שאומר המשפט "לא איטונג - לא קונה"

אני מאמין שאתה צודק במקרה הזה.

קשה לי מאוד להאמין שנבנו תבניות כאן. זה נראה לי די מיותר.בנית התבנית פה היא מורכבת כמו בנית המוצר עצמו ולכן זה חסר טעם. תבנית נבנה כאשר אנו בונים חלק שאנחנו רוצים ליצר יותר מפעם אחת , הרי בניית התבנית קשה בדיוק כמו בנית החלק ולכן אין בזה טעם ברוב המקרים . תבניות משמשות אותנו בעיקר עבור חלקים שבנויים מחומרים שאחנו מעונינים שהם יהוו את השכבה החיצונית , משמע חלקים שלא נעשה להם פיניש , בונדו וכאלו. כך , בעזרת שיטות שונות , כמו ואקום , בדי קילוף או תבניות של זכר ונקבה אנו יכולים להגיע למוצר חלק בלי שנאלץ לעשות לו פיניש. הרבה פעמים אנו נמנעים מפיניש בגלל שזה משנה מעט את הצורה של החלק ( לדוגמא בבנית כנף של מזל"ט) וגם מסיבות של הוספת משקל מיותר שנרצה לחסוך . והיות ופה אין לנו את השיקולים האלו אני חושב שתבנית רק מסבכת את העבודה ואפשר להגיע לתוצאה טובה גם בלי התבניות . אני חושב ששילוב של בניות עץ , מתחית בדים , ועיצוב חומרים מוקצפים - אלה השיטות לדעתי שהביאו לתוצרה ( היפה ) הזאת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...