Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקתוקים נשמעים בנסיעה + צליל כיחכוך בסוויץ, פיאט פונטו 2008

KOBOKOBO
שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב ,שבוע טוב.

אני עם פיאט פונטו גרנדה 2008 , ידנית

האוטו עבר 130 אלף

נתחיל עם סוויץ .. אז ככה

אני מתניע כך: קודן , לאחר מכן חצי סוויץ עד שהנורות מתכבות, וסוויץ מלא האוטו מונע .

שאני שם סוויץ יש רעש של כיחכוך, ובהתנעה השניה מניע כרגיל (קורה פעמים שלוש בשבוע)

לגבי התקתוקים

בנסיעה רגילה לא משנה עם האוטו קר או חם , נשמעים תקתוקים בצד של הנהג, כלומר צד שמאל מקדימה .

הרעשים לא נשמעים במהירות מעל 80 בערך

תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו מגע רופף שלא מחובר טוב , יוצא ניצוץ ואתה שומע את הקול של הניצוץ .

לגבי התקתוקים , זה נשמע כמו ממסר שלא מחובר טוב בבסיסו , ואז הוא מתחבר ומתנתק , ואתה שומע את הקול של המגע של הסליל שמתחבר ומתנתק.

הכיככוך הוא מהסוויץ או מהסטרטר?

עריכה אחרונה על ידי yaf16
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...