Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללה בלפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי לפטופ של סמסונג בן שנה.

בזמן האחרון התחילה לקפוץ לי הודעה (מצורפת) שאומרת שהסוללה לא עובדת תחת תנאים נורמאליים..

נורת ההטענה מהבהבת, והמחשב לא עובד בלי חיבור לחשמל (ברגע שאני מוציא את השקע המחשב נכבה מיד).

יש אפשרות לפתור את זה בלי לקנות סוללה חדשה?

חוץ מזה, מדובר במחשב בן שנה בלבד, זה הגיוני שסוללה תתפגר בזמן כזה?

פורסם

סוללה של מחשב נייד נהרסת מהר מאוד אם לא שומרים עליה, בלשמור עליה אני מתכוון לא להשאיר בחשמל אחרי שזה מגיע ל100 אחוז, לא לתת לה להגיע לפחות מ20 אחוז, ופעם בחודש כן לתת לה להתרוקן ואז להטעים מלא.

זה יבטיח פעולה תקינה של סוללה לאורך הרבה זמן.

בדוק אם עדיין יש לך אחריות, אם לא תצטרך חדשה, באיביי נאות בין 25-40 דולר לחליפיות.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

גורמים להרג סוללות:

חום גבוה - המחשב נשאר באוטו בקיץ

סוללה ריקה לאורך זמן

מטען סיני

תנסה לפרק את הסוללה לחכות כמה דקות ולהרכיב שוב, לפעמים זה נותן לה עוד כמה חודשי עבודה לפני שמנגנון הטעינה מתייאש.

פורסם

דבר נוסף שהורג סוללות ליטיום-יון : זמן, מרגע שהסוללה יוצרה היא מתחילה להחלש וכל המאמצים שתנקוט לא יעזרו כי עם הזמן היא תחזיק פחות ופחות.

בלפטופ הקודם שלי הסוללה הגיע מקיבולת של שעתיים לפחות מ 5 דקות אחרי 9 חודשים, כמובן שהוחלפה לחדשה באחריות (שעד היום מחזיקה מעל שעה של שימוש).

תבדוק עם נותן האחריות שלך.

פורסם

בעיקרון, אם המחשב שלך לא מסוגל לעבוד שניה בלי המטען - סימן שהסוללה שלך מתה.

עקרונית, בסוללה עצמה קיים מנגנון טעינה חכם, והוא מגן על הסוללה מרוב הדברים ה"רעים" שמשתמש ממוצע יכול לעשות.

הסוללה המקורית של ה HP שלי החזיקה 4 שנים והוחלפה באחת אחרת איכותית יחסית לפני כמעט שנתיים. המחשב 99% מהזמן היה מחובר למטען אבל הייתי דואג להשתמש גם בסוללה (לרוקן אותה עד גבול מסויים ואז להטעין).

בנוגע למקרה שלך, זה לא סביר שסוללה תתקלקל בטווח כ"כ קצר, לכן כדאי לבדוק האם היא מתחממת (כתוצאה מבעיה פנימית או שהיא פשוט עובדת בסביבה חמה מידי) ובנוסף, לחלק מהיצרנים יש קובץ\תוכנה בדיקה לסוללות הנטענות של הלפטופים שלהם, אז אולי כדאי לבדוק אם לסמסונג יש משהו "משלהם" לבדיקה.

נסה לבדוק ב BIOS של המחשב שלך אם יש פונקציה כזו (בחלק מהלפטופים של סמסונג יש) לבדיקה או קליברציה של הסוללה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין שום סיבה שהסוללה תמות בשנה תחת שימוש נורמאלי. היו לי גם לפטופים שאחרי 4 שנים שמרו על 80 אחוז מהקיבולת המקורית (IBM ומקים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה :)

אני אבדוק עם השירות של סמסונג.

ומידה ולא כנראה אזמין סוללה חדשה.

יש הצדקה לשלם יותר עבור סוללה מקורית או שגם תחליפית תעשה את אותה העבודה?

פורסם

תעשה את העבודה כן, אבל בד״כ האיכות פחות טובה והיא תמות יותר מהר ממקורית (אבל כנראה שההפרש במחיר שוה את זה).

שים לב שאם מעגל הטעינה לא תקין, גם הסוללה החדשה תמות די מהר.

• תוכן חדש...