Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללות נטענות + מטען לא מאותה חברה = סכנה? (GP + Sanyo Eneloop)

liav12
שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן

רציתי לקנות סוללות חדשות נטענות, לאחר שהסוללות של GP דיי עשו את שלהן במשך השנים (כ 5).

יש לי מטען זוגי של GP שהגיע עם הסוללות, המליצו לי על החברה Sanyo Eneloop.

האם אפשרי להשתמש במטען הזוגי של ה GP או שמדובר בסכנה ועדיף לקנות רגיל?

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוג = מידה פיסית (AA,AAA), הרכב כימי (אני מניח ניקל מטאל) ומתח.

אני מטעין Eneloop עם מטען פשוט ולא מבוקר לפי מדידת זמן, טוב מספיק.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המטען נועד להטעין סוללות בגודל ובכמייה המתאימה, זה לא משנה החברות.

באופן כללי אני לא משתגע על מטענים שבהם יש ערוץ משותף עבור 2 סוללות מכיוון שתמיד יש בעייה של איזון הסוללות ונוצר המצב שסוללה אחת תמיד מקבלת טעינת יתר והשנייה טעינת חסר.

אבל מבחינת חברות, אין לזה שום משמעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בדיוק.

מטען מבוקר בא עם בקר שמודד מינוס דלטא V על כל ערוץ ובמקרים של מטען מהיר (מתחת ל-6 שעות) גם את הטמפרטורה של כל סוללה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המטען שהמלצתי לבחור שהתעלק על השירשור שלך הוא המטען שאני משתמש בו, והוא עובד יופי.

באופן כללי, אין שום בעייה מהותית עם מטען בעל ערוץ טעינה אחת לזוג סוללות, זה פשוט טיפה פחות בריא לסוללות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ על סוללות Sanyo Eneloop ועל מטען Maha MH-C800s, לכל שימוש מקצועי.

http://www.mahaenergy.com/mh-c800s/

כל סוללה מוטענת בנפרד ובמקביל לאחיותיה בבקרה מלאה של טמפ' ומינוס דלתא V. אני מקפיד להשתמש במצב soft והסוללות לא מתעייפות לאחר שנים של שימוש מקצועי במבזקים. בנוסף, יש לו מצב מיוחד להחייאת סוללות שיצאו משימוש וזה באמת עובד. אומנם לא ניתן להשיג את המטען בארץ אבל שווה להתאמץ להביא אותו מחו"ל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...