Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול שלט למחסום חשמלי

avihai GTI
שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

יש לי בבית מחסום (עולה ויורד-כנראה מסוג "עופר") וקיבלתי רק שלט אחד למחסום ואני מעוניין לשכפל את השלט מבלי לפשוט את הרגל. :-D

דיברתי עם המתקין והוא אמר לי שהסוג שלט שצריך הוא "רולינג קוד" והוא דורש 150 ש"ח.

לפי מה שקראתי בפורום ניתן לרכוש מאיביי וללמד את השלט החדש לפתוח את המחסום.

השלט שיש לי הוא כזה:

GSN TR300S-1000x1000.jpg

השלט הוא מסוג TR-300S של חברת GSN.

מישהו יכול להמליץ לי על שלט מאיביי (עדיף לפי דגם) שאוכל להזמין?

מצאתי כמה שלטים שאולי יתאימו:

http://www.ebay.com/itm/Cloning-Remote-NICE-VERY-VR-NICE-VERYVR-NICE-One-ON4-ON2-Rolling-Code-433-92MHz-/251202996386?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7cdd88a2

http://www.ebay.com/itm/Replacement-remote-control-keyfob-for-DOORHAN-rolling-code-remotes-/330747127600?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d0210a730

http://www.ebay.com/itm/Garage-Door-4-Button-Roll-Code-Wireless-RF-RC-Remote-Control-Switch-Transmitter-/390731375725?pt=UK_Gadgets&hash=item5af967a46d

שלט כלשהו יכול להתאים?

*אם הפורום לא מתאים, אשמח שיעבירו לפורום המתאים.

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגלה לך מה הסוד כאן - פשוט מאד !

אתה לא צריך לשכפל את השלט, אלא ללמד את השער לקרא שלט חדש. השלטים מהסוג הזה לא לומדים אלא משדרים קוד שמתחלף לפי אלגוריתם מסויים, וכל מה שהשלט יודע לעשות זה לשדר את הקודים שלו.

התהליך הוא שאתה מביא שלט חדש מתאים, פותח את קופסת הבקרה של השער, בפנים אמור להיות כפתור או JUMPER שמעביר את השער למצב לימוד, לוחץ על הכפתור בשלט למשך מספר שניות, והשער מעכשיו למד את השלט החדש, מחזיר את JUMPER חזרה וסוגר את הקופסה.

זה בגדול.

תתחיל מזה שתפתח את קופסת הבקרה, תחפש מי היצרן של מעגל הבקרה ולפי זה תחפש שלט תואם.

אבל כל זה בהנחה שמדובר בשער פרטי שלך. אם מדובר בשער לחנייה משותפת בבניין, אני במקומך לא הייתי מתעסק עם זה.

עריכה אחרונה על ידי martines
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשמדובר בקודים משתנים, משתמשים בתדר יחיד ומדוייק, ומה שקובע מה יהיה התדר זה הבקר של המנוע שהוא הכרטיס האלקטרוני ששולט על המנוע. תתחיל משם, תפתח את קופסת הבקרה של השער תסתכל על הכרטיס ותחפש מי היצרן. או שתצלם אותו ושים תמונה כאן ונוכל לנסות לעזור לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרטינס, שמעת על החברה Nice?

השלטים מדגם nice flo flo2r s

הכל שם אלקטרוני (בשונה מהמנוע הקודם שהיה לי)

במבט מהיר באיביי שלט עולה 15$, אם זה הסכום, כאני יסדר נק׳ חשמל לשער, אני יזמין שלט ואחבר אותו לפנסים ברכב. (לאור גבוה או לסתם כפתור שאני אתקין כבר, תהליך פשוט בעיקר כי זה שלט שדורש 12v)

לגבי כיול, זה לא בעיה, המתקין הסביר לי, והוא טוען שאפשר לכייל משלט לשלט.

מקסימום אם הוא לא יהיה זמין, יש מדריכים ביוטיוב, זה כמה שניות לכייל אותם.

עריכה אחרונה על ידי nir100
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...