Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תנור אפייה - עד 1500

Nakamichi
שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מחפש תנור אפייה בילד אין.

דרישות:

1. עד 1500 (אם פחות מה טוב)

2. שיהיה דורבו (זה תנור... שם ראשון, וואלה לא רוצה שני).

3. צבע נירוסטה - רצוי שהזכוכית תהיה כהה ולא שקופה.

4. רצוי מותג מוכר/אחריות סבבה.

יש למישהו המלצה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו יש מגוון מוצרים של בוש\סימנס בבית. התנור ספציפית הוא של סימונס, פירוליטי, בשימוש דיי אינטנסיבי כבר כ8 שנים ללא שום בעיות.

אולי בתקציבך שווה לבדוק את התנורים של קונסטרוקטה, המיוצרים באותו מפעל תחת שם\מדבקה שונה. תקציבם לרוב יותר נוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על תנורים של אלקטרולוקס תוצרת גרמניה, עדיפים על תנורים מקבילים של בוש וזולים יותר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיון מר שלי עם אלקטרולוקס - אם כי מכונת כביסה שנשאה את השם הכפול אלקטרולוקס AEG.

ניסיון טוב מאד עם תנור של Sauter ששרת אותנו במנאמנות כ-16 שנים, ולהביא בחשבון שאשתי אוהבת מאד לאפות (ולא רק מתוקים). הוחלף בתנור פירוליטי של בוש שמשרת אותנו מזה שנתיים-שלוש ואנו מרוצים מאד.

לשים לב שמוצרי בוש\סימנס\קונסטרוקטה מגיעים מאותו קו ייצור (שותפות BSH), אבל יבואנים ומיתוג שונים. כאשר קניתי את תנור הבוש האחרון הוא עלה כ-4 אש"ח, תנור זהה במותג סימנס עלה 6 אש"ח בחנות השכנה. לאור ניסיון זה מומלץ על סקר שוקים מקיף וכן שיוש בזאפ - גם כבסיס למיקוח וגם כמקור מידע להזמנה ברשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

sperial, אשמח אם תפרט לגבי הניסיון המר שלך עם תנורי אלקטרולוקס.

לגבי המחירים השחוטים בזאפ למוצרי BSH, לרוב לא ניתן להגיע אליהם ברשתות החשמל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתכתי - לא תנור, אלא מכונת כביסה. שבקה אחרי פחות מ-4 שנות שימוש, בניגוד למכונות קודמות (סימנס\בוש) שהחזיקו סביב 7 שנים כל אחת.

הטןפן כללי יש לי נסיון טוב עםמוצרי BSH.

לגבי קניה ברשת - את מכונת הכביסה שקניתי לפני כשנתיים הזמנתי ברשת, לאחר סקר די יסודי בחנויות. הקטע היפה היה שביקרתי בחנות הפיזית (מ.ח. אריה בחיפה) והם הפנו אותי לאתר שלהם (Lastprice), מה שחסך לי למעלה מ-500 ש"ח. הנזק העיקרי היה שהם גרמו לי לפתוח חשבון פייפאל, והדרך משם לשטויות באיביי קצרה :-D סה"כ אני ממש לא חושש מקניות ברשת, במיוחד כאשר מדובר באתר שמחובר לחנות אמינה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלך הייתי הולך על זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677105

אם יש מקום למתוח מעט את התקציב, יש לי את התנור הזה והוא כנראה הטוב ביותר שאפשר למצוא באזור המחירים האלו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802048

לגבי תמחורים אגב, לא מעט פעמים אפשר למצוא בחנויות חשמל מחירים טובים יותר מהנמוך ביותר בזאפ. צריך כושר מיקוח, ולא מזיק כמובן קשרים וחיפוש מבצעים (לדוגמא חנויות שמעניקות אחוזי הנחה במעמד החיוב לחבר או לכרטיסי אשראי של מזרחי).

עריכה אחרונה על ידי kramerica
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התנור שיש לי דומה מאד לתנור הבוש שהוצע על ידי קרמריקה - אולם מדובר בדגם עם ניקוי פירוליטי, תכונה שמייקרת מאוד את המכשיר. משרת אותנו נאמנה מזה 3 שנים. משתמשים בניקוי הפירוליטי פעם בשנה - לפני פסח.

החסרון המשמעותי של התנור הוא מסך מגע לא כל כך ידידותי (רגישות נמוכה למגע), ואחרי הפסקת חשמל חייבים להפעיל את שעון הזמן לפני הפעלת התנור, מה שלפעמים קצת מעצבן בגלל הרגישות הלא צפויה של מסך המגע. לכן בהחלט הייתי בודק את הקונסטרוקטה היותר פשוט.

מבחינת חנות - יש לי נסיון טוב עםלאסט-פרייס, אבל למעשה החנות רק מתווכת את הכסף, המוצר מגיע ישירות ממחסני היבואן עם תעדות האחריות שלו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עניין של ניסיון אישי. חטיבת המוצרים הביתיים של AEG נרכשה לפני מספר שנים על ידי אלקטרולוקס אנחנו התפתינו למותג AEG-Electrolux כיון שהחם שלי היה נאמן לו מאד עם מכונות שחיו הרב המאד שנים, וכך גם מכונת אלקטרולוקס אצל ההורים שלי (אם כי בעומס נמוך משמעותית משלנו). אני מדבר על נסיון בודד, חסר כל משמעות סטטיסטית, אבל צורב מאוד לאור המוניטין המצויין שהיה לשני המותגים בעבר. אבל זה כמו הניסיון המר שהיה לי עם סובארו שבכל מקום נחשב ליצרן מכוניות אמינות ומבחינתי הוא "שרוף" בגלל מכונית שעלתה לי עשרות אלפי שקלים בתיקונים משך 3 שנים, ונמכרה כם 94,000 ק"מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עניין של ניסיון אישי. חטיבת המוצרים הביתיים של AEG נרכשה לפני מספר שנים על ידי אלקטרולוקס אנחנו התפתינו למותג AEG-Electrolux כיון שהחם שלי היה נאמן לו מאד עם מכונות שחיו הרב המאד שנים, וכך גם מכונת אלקטרולוקס אצל ההורים שלי (אם כי בעומס נמוך משמעותית משלנו). אני מדבר על נסיון בודד, חסר כל משמעות סטטיסטית, אבל צורב מאוד לאור המוניטין המצויין שהיה לשני המותגים בעבר. אבל זה כמו הניסיון המר שהיה לי עם סובארו שבכל מקום נחשב ליצרן מכוניות אמינות ומבחינתי הוא "שרוף" בגלל מכונית שעלתה לי עשרות אלפי שקלים בתיקונים משך 3 שנים, ונמכרה כם 94,000 ק"מ.

איזה רכב,זה היה?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אימפרזה 1600 1994, נרכשה ב-1998 עם 50,000 ק"מ כאשר עד אז לא עשתה שום בעיות (בוודאות), נמכרה ב-2001. עלתה לי בממוצע 10,000 ש"ח בשנה בתיקונים - פעם דליפת שמן, פעם הגה כח, פעם מדחס מזגן ועוד ועוד ועוד. ביקור גדול במוסך כל 3-4 חודשים, לא כולל טיפולים שוטפים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...