Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפרק לי הציר של הסכין במוט של בלנדר הטבילה הידני שלי, מתוצרת מולינקס. נרכש בחנות יבואן ברמת גן לפני כ- 6 שנים. שימו לב - חנות מורשת יבואן.

התקשרתי לניופאן. המתנתי על הקו כ- 5 דקות מעצבנות. ענתה לי גברת עם מסטיק בפה. בהתחלה לא הבינה את הדגם שאמרתי לה, ניכר שהיו לה קשיי הבנה עם אותיות באנגלית. אייתתי לה ואז חיפשה ולא מצאה. אמרה לי שזהו לא דגם "שלהם". היסברתי לה היכן נירכש ובעיקר מתי. אמרה לי שאשלח לה את חשבונית הקניה כדי לבדוק אם מה שאמרתי הוא אמת...

לטענתי שאין לי חשבונית קניה מלפני 6 שנים למוצר כמו בלנדר מוט - ענתה לי "אני לא מנהלת כאן ויכוח".

אמרתי שבכל זאת, אני לקוח ואולי גם לקוח עתידי (רמז) ואשמח אם תוכל לנסות לעזור לי בדרך כלשהי (ואני תמיד שומר על טון חביב ומנומס), ואז כבר התרגזה ואמרה שוב שזהו לא דגם שלהם. ביקשתי לדעת - האם אולי במיקרה בלי כוונה יש מישהו מעליה, שיוכל לנסות לעזור ללקוח? כלומר מה אני צריך לעשות עכשיו? הרי יכול להיות שזהו דגם שהם כבר לא מייבאים, בהחלט יכול להיות, אבל אולי שוכבים להם כמה חלקי מלאי במחסן? בכל זאת? (אולי תוכלי לפעול ולהשתדל קצת יותר? למשל לפי הסיפור הנ"ל*​)

-"לא יודעת!"

מה שְמך בבקשה?

ניתוק הקו בפנים של הלקוח (ביש מזל כמוני...)

אין ספק שניופאן יוצאים מגידרם.

דבר אחד למדתי - את הרכישה העתידית של אחרי פסח, מעבד מזון, בלנדר מוט, מצנם ועוד כמה דברים שמתוכננים להירכש - לא ארכוש בניופאן.

ובכלל - הם בחיים לא יראו אותי שם.

* לפני מספר שנים התקלקל מנגנון ההדחה בניאגרה שלי. המנגנון שהורכב בזמנו היה משהו מיוחד ולא סטנדרטי, לדעתי זה היה של פלסאון. יצרתי קשר עם הקיבוץ ושם נעניתי שזה היה מנגנון שניסו לשווק זמן קצר אבל ירדו מהנושא ועברו למשהו אחר וכעת כבר לא מטפלים בו. לשאלתי מה לעשות, ענתה לי גברת צעירה ונחמדה ש"אין בעיה, אני אחזור אליך". לאחר חצי שעה טלפון. הגברת סיפרה לי שהיא הלכה למחסן, חיפשה ומצאה 2 מכסים עם המנגנון קומפלט, ושהיא תשמח לשלוח לי אותם ללא חיוב כי מדובר במלאי מת, רק בעלות דמי המשלוח של הדואר.

ובדיוק כך היה.

פורסם

בושה- גועל נפש של שירות!

היום עדיף ליקנות מוצרים ע"פ מי שנותן את האחריות והשירות, זה לדעתי חשוב יותר ממיפרט טיפה משופר או מחיר טיפה נמוך.

השירות בארץ לאחר המכירה לרוב הוא ****.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כנראה נפלת על נציגה שקמה על צד שמאל.

לי אמנם אין ניסיון בשירות לקוחות טלפוני, אלא רק בהתנהלות מולם פנים מול פנים בחנות שלהם (באשדוד) שלא רחוקה מביתי.

דווקא מניסיון השירות הוא טוב. היה לנו טלפון אלחוטי יקר (עם BT), שחודש לאחר פקיעת האחריות, הייתה מכת ברק באזורנו ששרפה לנו מס' מכשירים חשמליים בבית, ביניהם את השנאי של הטלפון המדובר.

נתתי להם את הטלפון לבדיקה ותיקון, ולאחר כשבוע הם אמרו לבוא לאוספו מהחנות (ומאחר וזה לא היה באחריות, בטופס המסירה לתיקון צויין שתיקון עד לסכום של 280 ש"ח יבוצע ללא אישור הלקוח).

אני מגיע, והם מוציאים את הטלפון, ונותנים לי אותו עם השנאי החדש. כשאני שואל מה עם התשלום, הם אומרים שאין צורך ושזה ללא חיוב כלל.

וזה לא המקרה היחיד.

מקרה נוסף, הוא שיש לנו מגהץ TEFAL שעושה בעיות עם מנגנון הקיטור. הוא כבר לא באחריות מזה מס' שנים וגם לא מיוצר כבר.

פניתי אליהם (אשדוד), והם היו הכי דוגרי איתי: אמרו שהתיקון יכול לעלות בקלות 280 ש"ח (תיארתי את הבעיה במפורט, זה לא רק אבנית), ושדווקא מומלץ שאפנה למעבדה פרטית כי ממילא המגהץ לא באחריות, ולרוב במעבדה פרטית לא גובים תשלום על הבדיקה והבדיקה מבוצעת ממש במקום (בעוד שבניופאן הבדיקה עולה כסף שמתקזז אח"כ מעלות התיקון). והפנו אותי למעבדה מסויימת, ואכן כך היה.

נכון שישנם נותני שירות טובים יותר, ומנגד, יש כאלה שהשתיקה יפה להם. אבל להגיד באופן גורף שהם כאלה? לא הייתי אומר זאת.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הבאת דוגמאות יפות, אבל מבחן התוצאה הוא הקובע.

וכמו שבעצם כולנו טוענים - נותני שירות יש, רק צריך למצוא אותם.

המסקנות עד כה: אותה חנות שאתה מבקר בה, באשדוד, מעולים בשירות וכך גם צריך להיות.

אותה חנות שאני "ביקרתי" בה - שהיא במיקרה היבואן עצמו - נותנים שירות בזוי ופגום.

עדיין עצוב ותעודת עניות ליבואן.

פורסם (נערך)

מציע לפרסם את זה בעמוד הפייסבוק שלהם,אנחנו התלוננו בפייסבוק של FOX HOME על שירות לא נעים וחוצפן של מוכרת בסניף כרמאיל,הם חזרו התנצלו וקיבלנו גם שובר לקניה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החנות שבאשדוד זו החנות העודפים של ניופאן, שנמצאת מול המרכז הלוגיסטי שלהם.

שווה להתלונן על המקרה (אולי אפילו גם בפייסבוק שלהם, כמו שציין מעליי). מעניין איך יתייחסו. תנסה, מה כבר תפסיד?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
לי עצמי אין פייסבוק, אבל ביקשתי מהאחיין שלי שישלח דוא"ל תלונה - כך אוכל גם אני לראות מה קורה.

אני נמנע מניופאן כי לפני שנים בקשתי העתק של מדריך למשתמש לוידאו שלהם. הם הסכימו למכור לי אחד.

בסכום משמעותי (לא 20 ש"ח...)

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יצא לי לקנות מספר מוצרים (טלוויזיות / מגהצים / מיקרו) בחנות עודפים בירושלים. היחס היה מעולה.

לדעתי תנסה שוב להגיע לשרות לקוחות.

ויש לי חוק אחד קבוע.

בתחילת השיחה אני מזדהה. ואז מבקש מנציגה להזדהות. שם. מחלקה / צוות /סניף.

ואז לרוב היחס אחר. כי היא מבינה שאני יודע מי היא ויש על מי להתלונן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...