Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אם כבר ניצלשו, אנסה גם:

מיקסר kmix שעובד קשה מאוד.

תמיד בהפעלה ראשונה (עם חומר בפנים, אפילו רק קמח) הוא לא מסתובב.

אני פותח אותו אחורה ומחזיר והוא עובד רגיל. 

זה תמיד יהיה ככה, פעם ראשונה לא, שניה כן.

בלי חומר בפנים, עם או בלי אביזר לישה - הוא פועל בפעם הראשונה.

רעיונות? 

תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

כלום, שום רעש ושום ניסיון לתנועה.

ואדגיש, הוא לא יעבוד אלא אם פתחתי אותו על הציר אחורה והחזרתי למקום.

הייתי חושב שיש נתק סורר. אבל - למה הוא עובד אחרי הנעילה ולמה הוא עובד כשאין חומרים בקערה (או אין אביזר)?

פורסם (נערך)

אני מתאר לעצמי שיש מיקרוסוויץ כאמצעי הגנה כדי שהמכשיר לא יעבוד במצב פתוח. אני הייתי מתחיל מבדיקה של המיקרוסוויץ הזה, אני לא מצליח למצוא שרטוט של המיקסר ברשת, אם היה אחד היה נוח לכוון אותך לשם.

אולי כשיש חומרים בקערה עם האביזר הסגירה מספיק חלקית כדי לגרום לתקלה, וכאשר אתה פותח וסוגר הסגירה מלאה?

מה לגבי הנורה על בורר המהירויות? כשמעלים את הראש היא נכבית, האם כשהתקלה מתרחשת הנורה דולקת? (כאינדיקציה למצב המיקרוסוויץ)

האם יכול להיות שבפעם הראשונה המיקסר היה דולק כבר על מהירות מסוימת כשניסית להתחיל לעבוד? כי אז יש לכוון למהירות 0 ואז להפעיל מחדש.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • רעיון טוב! 2
  • אחראי פורום
פורסם

קודם כל תודה. 

הבורר תמיד על 0 בהתחלה, במכשיר הזה יש מדרגות מוחשיות לכל מצב בבורר כך שאין מצב שעזבתי אותו איפשהו באמצע.

אני רוצה להאמין שהייתי שם לב אם הנורה כבויה כי היא גם ממש מעל הבורר וגם חזקה, אבל זה משהו שאבדוק בשימוש הקרוב.

אפנה כמה דקות לפתוח קצת ברגים.

לגבי עניין החומרים בפנים, אם זה היה חזרתי אז הייתי יכול להבין לפחות מה הקטע, פה זה יתחיל לעבוד אחרי המניפולציה שלי גם אם יש רק קמח (כלומר חומר רך ולא מתנגד) וגם אם יש מאסה של בצק כבד.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ..

יש לי קנווד kmix עם התופעות שתוארו כאן וראיתי שלא ניתנה תשובה לפתרון.

האם נמצאה הבעיה לפתרון?

אצלי התופעה דומה מאוד לתיאור הבעיה בקיטשין א'יד.

הנורה מעל חוגת המהירות עובדת, המיקסר לעיתים נכנס לפעולה ועובד כרגיל ולפעמים לא עובד. לא מגיב למהירות סיבוב בחוגה ואין רעש של זימזום. לא מצאתי דפוס מסויים מתי הוא חוזר לפעול ומתי לא.

חשבתי לנסות להחליף פחמים אבל התופעה לא מתארת תקלה שאופינית לפחמים שחוקים.

מה יכולה להיות התקלה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...