Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים מוזרים !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כל דבר בפורום אשר קשור לרעשים, אך לא הצלחתי לענות לעצמי על השאלה !!!

אז אולי מישהו כן יכול לעזור לי... אז ככה : ביום בהיר אחד אני נוסע באוטו ושומע אינפקטד להנעתי, פתאום אני מתחיל לשמוע קירקושים מרמקול שמאל קידמי ואז מופיעים גם שריקות מעצבנות (המוכרות כרעש מנוע או אלטרנטור) לאחר זמן מה חדלו הקירקושים אך נישארו השריקות !!! :? זה לא היה מעולם ! מאיפה הגיעו הרעשים ככה פתאום ומה אפשר לעשות נגד זה !!!!

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

הרעש ממוקד ?

רק ברמקול ספציפי ? תוודא את זה, טוב טוב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הרעש ממוקד ?

רק ברמקול ספציפי ? תוודא את זה, טוב טוב.

גם לי ביום בהיר אחד זה קרה.

היציאות של המכשיר נידפקו

המגעים בתוך המגבר ישתחררו.

פיתרון. פילטר לRCA. אבל לא סתם פילטר. אלה אחד שבנוי מסליל.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אתה יכול לפרט קצת יותר על המקרה ?

כמה רמקולים יש לך ? איזה סוג חיווט יש לך ?

איזה הגברות ? מה מוגבר ?

ודרך איפה הרעש הזה? מתי אתה שומע אותו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נראה לי שפטרתי את הבעיה... קודם כל כבל הREMOTE היה קצת רופף אבל זה לא קשור. הגעתי כבר לשלב כזה של עצבים שהחלטתי פשוט לעבור על כל דבר במערכת ולנסות כל דבר כדי לנסות לבודד את הרכיב או הכבל המפריע ("המרעיש"). עשיתי כעצתכם וחיברתי RCA נוסף באופן פרוביזורי בכדי לראות אולי זה יעזור אך ללא הועיל. לא יודע איך עלה לי הרעיון אבל החלטתי לנסות להעביר את מקור המתח מהסוויץ' למקור מתח קבוע, כלומר ישר מהמצבר ואכן יש שיפור משמעותי.... אני כרגע יודע את הפיתרון אך אם מישהו יכול לומר לי למה בעצם זה עזר זה יהיה נחמד להעשרת הידע... :-)

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

העברת את המקור מתח של הHU מהסוויץ' למצבר?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...