Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rav4 Vs. CX5

Random
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רנדום, בוא נתחיל מההתחלה - מדוע אתם רוצים להחליף רכב? לא נוח, נוסף ילד בשעה טובה?

טוב, נראה לי פגעת בול בנקודה - נולדה לנו תינוקת בשעה טובה ואני ראיתי בזה הזדמנות להחליף לאשתי את הרכב.

למען האמת, העגלה נכנסת (בקושי) לג'וק ואשתי מאוד מרוצה ממנו (ממש מאוהבת בו) ולא באמת יש צורך להחליף את הרכב.

חשבתי פשוט לשדרג למשהו קצת יותר גדול...

פורסם (נערך)

תשאר עם הרכב, תרוץ הבאגז קטן לא תופס, גם אם תזמין מונית בכל פעם שמשהו לא יכנס בתא המטען זה יעלה פחות. יש לך רכב שני לאישה שננהג בתוך העיר שעושה רק 5k בשנה זא שהגוק שלך רק עם 15 אלף קמ סע עליו לפחות עוד שנתיים, ותשקיע את הכסף במקום אחר, עוד שנתיים תוסיף 20 אלף תחליף לcx5 מליסינג.

עריכה אחרונה על ידי Boy_Racer
פורסם (נערך)

הממ, לתחושתי יהיה יותר זול להחליף עגלה. אומנם תוציא אי אילו אלפי שקלים, אבל לא תחטוף בשלב זה את אובדן הערך של הג'וק ולא תתחייב להוצאה של כמה עשרות אש"ח.

אני מציע שאם אשתך שתחייה אוהבת את האוטו, גשו לחנות ובה מבחר עגלות, נסו וראו מה נכנס לבגאז' ותסגרו את הפינה. אני הסתדרתי מצוין עם מאזדה 2 על בגאז'ה המצומק בעיקר בגלל שבחרתי עגלה מתאימה (צ'יקו קורטינה במקרה שלי).

עריכה: בעוד כמה חודשים ניתן יהיה לעבור לטיולון שהוא מטבעו קומפקטי יותר ואולי בכלל כבר לא תהיה בעיה.

כשיבוא עולל שני אי"ה תשקלו החלפת רכב.

שני השקל שלי.

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
אפשר לעבור לטיולון בגיל מסוים

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

Boy_Racer, נהג מתחיל וכל מי שכתב כאן - תודה רבה לכולם.

חסכתם לי לפחות 70K ש"ח. החלטנו שנשאר עם הג'וק בן שנתיים וחצי לעוד זמן מה.

בכל מקרה אנחנו כבר צריכים לעבור לטיולון אשר נכנס בלי בעיה. (הבעיה הייתה עם אמבטיה, וגם אז זה היה סוג של תרוץ בשבילי)

אני מוכרח להודות שכשסיפרתי לאשתי שאני רוצה להחליף לה את הרכב, היא ממש התנגדה.

זו הפעם הראשונה שהייתי צריך לשכנע אותה לקנות לה משהו והיא לא רצתה (אמרה שזה לא משנה לה איזה רכב עומד בחניה :-D).

עכשיו אני אוהב אותה עוד יותר!!!

תודה רבה!!!!!! אין עליכם!!!!!! :-D

• תוכן חדש...