Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2008, האצה חלשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, עדיין יש בעיה והרכב עדיין מאיץ רע מאוד.

אני אקח אותו בזמן הקרוב שוב למוסך שיעשו בדיקה מקיפה לזה.

מה לפי דעתכם זה יכול להיות?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדקתי את הרכב היום במורשה בעפולה, בדקו קומפרסיה ולחץ הפוך, הבדיקה יצאה תקינה, הקומפרסיה של כולם על 140 והלחץ הפוך 5.

הוא לקח את האוטו לנסיעת מבחן והסכים איתי שהרכב עייף, כשחזרנו הוא פירק את החיישן אוויר וניקה אותו ועכשיו האוטו מגיב הרבה יותר טוב, עדיין לא ניסיתי למדוד כמה זמן לוקח לו מ0 ל100 קמ"ש אבל התחושה הכללית יותר טובה.

מה שמוזר זה שבבדיקה בטכנו טסט שהיא ממוחשבת יצא הפרש כזה בין הצילינדים, אבל בבדיקה במורשה עם שעון לחץ הכל תקין.

אז אולי צריך להחליף את החיישן כמות אויר ולא רק לנקותו
פורסם

עדכון ~

הרכב במוסך מאזדה מיום שני שבוע שעבר, טרייד מוביל לקחו על עצמם ובצדק את התשלום עבור הבדיקה והתיקונים הנדרשים.

אחרי נסיעת מבחן הבחור במוסך התרשם שיש בעיה, לדעתו זה משהו בשרשרת.

ביום שלישי עבדו עליה ואמרו לי שהיה חופש או משהו של כמילימטר וחצי.

אחרי שהם עשו נסיעת מבחן שוב פעם המצב לפי מה שאמרו לי השתפר אבל זה עדיין לא זה.

ניסו להחליף משאבת דלק, בדקו את המזרקים והבעיה לא הייתה גם שם.

היום הבנתי שעשו משהו בבית המצערת אך כנראה שהבעיה לא הייתה גם שם כי לא חזרו אלי.

הוא אמר לי שיכול להיות שהממיר סתום בגלל מה שהיה בשרשרת, הדלק לא נשרף במלואו ושאריות של פיח סתמו אותו.

אני אעדכן בהמשך, מה שכן אני מרוצה מזה שהם באמת בודקים ומחפשים את הבעיה ולא מחפפים.

כמובן שזה מציק שזה לוקח הרבה זמן, אבל כל עוד יסדרו את הבעיה שיקחו את הזמן אני מניח.

פורסם

הבעיה תוקנה אתמול, ממה שנאמר לי איזשהו שסתום בקאמשאפט היה תפוס או משהו בסגנון, אם מישהו יוכל להסביר לי בדיוק מה זה אומר אני אודה לו, יש גבול למה שאני מכיר.

בכ"מ הרכב נוסע מצויין עכשיו, וטרייד מוביל שילמו על התיקון.

פורסם
הבעיה תוקנה אתמול, ממה שנאמר לי איזשהו שסתום בקאמשאפט היה תפוס או משהו בסגנון, אם מישהו יוכל להסביר לי בדיוק מה זה אומר אני אודה לו, יש גבול למה שאני מכיר.

בכ"מ הרכב נוסע מצויין עכשיו, וטרייד מוביל שילמו על התיקון.

אולי הכוונה היתה לסולונואיד?

פורסם

אולי ואולי והכי טוב לשאול את המוסך מה תיקנו בדיוק

זה הרכב שלך וגם אם לא שלמת על התיקון זכותך המלאה לקבל הסבר מקיף מה בדיוק נעשה

פורסם
בדיוק מה שאמרתי. יש ברכב תזמון שסתומים משתנה והשסתום ששולט בזה היה כנראה תקוע.

איפה השסתום הזה יושב? במנוע? האם היה צריך לפתוח את המנוע בשביל לסדר את זה?

וממה זה נגרם שהסתום נתקע?

תודה.

פורסם

למנוע יש תזמון שסתומים משתנה.

בשתי מילים:

זו מערכת שמשנה את זמן פתיחת השסתומים בהתאם לסל"ד.

בסל"ד גבוה יותר שסתומי פליטה ויניקה נשארים פתוחים יחד (כלומר נמצאים בחפיפה) למשך זמן רב יותר, מה שמשפר את מילוי הצילינדרים בתערובת ומעלה את ההספק.

כנראה שזה לא היה עובד ומערכת תזמון פעלה תמיד בפאזות של הסל"ד הנמוך.

זה כמובן הסבר מאוד כללי ולא מתיימר להיות מדוייק או מלא.

פורסם

עוד שאלה, האם זה מסביר את התוצאה הממוחשבת שצילינד מספר 4 היה רק על 72 אחוז כאשר כל השאר על 90/100?

אני לא מבין למה הבדיקה ההיא יצאה ככה אם המנוע תקין מבחינת קומפרסיה ולחץ הפוך.

פורסם
"שסתום הידראולי שמתזמן את הקאמשפט של היניקה", מישהו יכול להסביר?

ציינת שם של חלק ולא תיקון של תקלה ויכלות להיות הרבה תקלות בעיות הידראוליות עם השמן בעיות מכניות של השסתום או חשמליות

כדי לעזור לך להבין אתה קודם צריך לקבל תשובות המהמוסך מה בדיוק מצאו ואיך תיקנו

זה זכותך המלאה לקבל את זה מהמוסך בדיוק כמו שעושים לך טיפול רפואי וחייבים להסביר לך מה עושים ולמה

• תוכן חדש...