Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2008, האצה חלשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לטעמי צריך להתחיל עם בדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך כדי לשלול בעיה מכאנית במנוע ומשם להמשיך.

היכן ניתן לעשות את הבדיקות האלה?

תודה.

ד"א, האם לדעתך התוצאה של הצילינדרים בסדר? לא הבנתי למה יש הפרש אחוזים כזה בצילינדר הרביעי.

1 - 90%

2 - 90%

3- 100%

4 - 72%

שוב אני מציין שהוחלפו פלאגים וכל מה שמסביב לפני חודש.

עריכה אחרונה על ידי shaullx
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון פילטר דלק לא מחליפים כל עוד אין בעיה במשאבה או פילטר, שאותה אי אפשר לשלול.

בוצע ניקוי מצערת? והרכב נבדק אם אין תקלות ב Pending?

ממליץ לבדוק לחץ במשאבת דלק.

מה זה עלייה בישבילך שלא סוחב? פרוייד או עלייה למחלף קריות.

פורסם

72 אחוז על צילינדר 4 זה סטייה גדולה. יש פה נפילה של כמעט 30 אחוז. כמו שהציעו צריך לבדוק מהיכן האובדן קומפרסייה בצילינדר הזה על ידי בדיקת לחץ הפוך. ניתן לבצע זאת בכל מוסך שיש ברשותו את המיכשור כמובן. אובדן קומפרסייה שכזה בהחלט ישפיע על הסחיבה!

פורסם
72 אחוז על צילינדר 4 זה סטייה גדולה. יש פה נפילה של כמעט 30 אחוז. כמו שהציעו צריך לבדוק מהיכן האובדן קומפרסייה בצילינדר הזה על ידי בדיקת לחץ הפוך. ניתן לבצע זאת בכל מוסך שיש ברשותו את המיכשור כמובן. אובדן קומפרסייה שכזה בהחלט ישפיע על הסחיבה!

יש לך אולי המלצה למוסך באזור הצפון שיכול לבדוק את הנושא?

ולמה המוסך המורשה אמר לי שזה בסדר ואין שום בעיה כל עוד אין מנורת ביקורת מנוע?

תודה.

פורסם

אולי זו שאלה טפשית אבל בכל זאת- האם החלפת למצתים מקוריים (ידש מאזדות בהם חובה להשתמש במצתי אירדיום ולא בשום דבר אחר).

עדיף שתבדוק את זה בתחילה לפני שתתחיל להריץ סרטים על תקלות חמורות יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אולי זו שאלה טפשית אבל בכל זאת- האם החלפת למצתים מקוריים (ידש מאזדות בהם חובה להשתמש במצתי אירדיום ולא בשום דבר אחר).

עדיף שתבדוק את זה בתחילה לפני שתתחיל להריץ סרטים על תקלות חמורות יותר.

כן, פלאגים של אירידיום, הכל בוצע במורשה מאזדה.

פורסם

אין להם איך לדעת הספקים, אמרו לי לבדוק במכון בדיקה.

כנראה שבוע הבא אני אסע אליהם עם התוצאה.

פורסם

הם מכירים אות הרכב טוב מאוד ויכולים להתרשם מנסיעת מבחן אם תקין או לא

גם התוצאות של ההפרשים בין צילינדרים לא נראה טוב בכלל וזה אומר חייבים לעשות בדיקות קומפרסיה וליקאז

פורסם

רשום גם שהמנוע שורף שמן (נמוך), אמרו לי (לא בעל מקצוע) שזה כנראה אומר שהבריחה מהרינגים של הצילינדר,עד כמה זה נכון ובמה זה כרוך?

פורסם

שריפת שמן יכולה לנבוע גם מגומיות שסתומים גמורות שדרכם מחלחל השמן אל חלל הצילינדר ונישרף שם. חבל לעסוק בניחושים ויש לבצע בדיקה מקצועית ומעמיקה כדי לדעת כיצד להמשיך לפעול בעניין.

פורסם

נכנסתי לסרטים עכשיו, ממה שקראתי הבנתי שבדרך כלל עדיף כבר להחליף מנוע מאשר לבצע שיפוץ לדברים האלה.

מה מהדברים שיכולים לגרום לתופעה ניתנים לתיקון בקלות יחסית ומה היותר בעיתיים? הבנתי שרינגים זה כבר התעסקות בתוך המנוע ולא תמיד המצב יחזור לקדמותו.

פורסם
בבדיקה המנוע יצא תקין, אומנם הצילינדר הרביעי על 72 אחוז והשאר על 90 ו100.

במורשה אמרו לי שזה תקין והמכון בדיקה פשוט מכסה את התחת שלו.

מה יכולה להיות הבעיה אם כך?

בחיים שלי לא ראיתי טופס בדיקה של רכב בן כמה שנים שהמנוע או הגיר יצאו תקינים בבדיקה.

אם סימנו לך "תקין" עם כאלה הפרשים, זה עלול לעורר תהיות לגבי אמינות הבדיקה (דעתי האישית. שלא יתבעו אותי על דיבה)

פורסם

בדקתי את הרכב היום במורשה בעפולה, בדקו קומפרסיה ולחץ הפוך, הבדיקה יצאה תקינה, הקומפרסיה של כולם על 140 והלחץ הפוך 5.

הוא לקח את האוטו לנסיעת מבחן והסכים איתי שהרכב עייף, כשחזרנו הוא פירק את החיישן אוויר וניקה אותו ועכשיו האוטו מגיב הרבה יותר טוב, עדיין לא ניסיתי למדוד כמה זמן לוקח לו מ0 ל100 קמ"ש אבל התחושה הכללית יותר טובה.

מה שמוזר זה שבבדיקה בטכנו טסט שהיא ממוחשבת יצא הפרש כזה בין הצילינדים, אבל בבדיקה במורשה עם שעון לחץ הכל תקין.

• תוכן חדש...