Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כחודש קניתי פיאט פונטו עם 140K קילומטרז', בגדול הבדיקה יצאה תקינה (מצורפת תמונה).

כמה שאלות לגבי טיפול הרכב:

1. הבנתי שנוזל הקירור שצריך להשתמש בו לפיאט הוא פארפלו ואני יודע שהבחור לפני השתמש בנוזל אחר, איך אוכל להחליף בין מה שיש עכשיו במיכל של נוזל הקירור? מותר לערבב נוזלים?

2.אני מבין שצריך לבצע כיוון פרונט, זה משנה אם עושים את זה במוסך של פיאט או לא?3.רדיאטור וחיבורים - כמה זה אמור לעלות?

4.כיוון אורות - כמה עולה?

5.גומיות מגן לציריות - כמה עולה?

6. עוד משהו שלדעתכם שכדאי לתקן לפי הבדיקה?

לפי ספר הרכב צריך לעשות טיפול כל 30K ק"מ, השאלה האם שווה לי להתעסק ביישור קו עכשיו ואז עוד פעם ב150K לבצע טיפול?

תודה לכל העוזרים :)

Capture.jpg

עריכה אחרונה על ידי ronCh26
פורסם

אסור לערבב נוזלים,אתה יכול לגשת לכול מוסף ויחליפו לך את זה.

כיוון פרונט לא חייב במוסך מורשה,זאת פעולה פשוטה.

כיוון אורות בערך 100-150.

http://www.fiat.co.il/heb/parts-pricelist2013.pdf

פה אתה יכול לראות כמה עולה כול חלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש ותהנה.לא מערבבים נוזל קרור שאינך יודע מהו ומה טיבו,עם נוזל אחר,כיוון פרונט יכול להעשות בכל מכון לכיוון פרונט,אין צורך במוסך מורשה,מתי לאחרונה הרכב עבר טיפול והיכן?,אני הייתי ממליץ לך להקדים את הטיפול ובאותו הזמן לבצע ישור קו.

אם תגיד מהיכן אתה בארץ,אני בטוח שחברי הפורום ישמחו להמליץ על מוסכים מורשים/מומלצים.ושוב,תתחדש!!

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)

קודם כל תודה על התגובות המהירות!!

אני מאיזור הדרום(אשקלון) אשמח לשמוע על מוסכים מומלצים.הרכב עבר טיפול פעם אחרונה ב120K, לא במוסך מורשה.

חשבתי להקדים את הטיפול ולעשות אותו ב145K, השאלה האם יש משהו דחוף, שכדאי לתקן עכשיו ולא לדחות לטיפול?

בנוסף האם זה משנה באיזה שמן משתמשים? אותה שאלה לגבי נוזל הבלמים?

שוב תודה על התמיכה (רכב ראשון שלי ואני לא ממש מכיר מה צריך לעשות ואיך בדיוק)

עריכה אחרונה על ידי ronCh26
פורסם

הדבר הדחוף ביותר הוא להחליף את נוזל הקרור לנוזל פאראפלו אשר חיוני לשמירה על המנוע והצנרת.

לגבי השמן,חשוב שהוא יהיה בתקן שהומלץ על ידי יצרן הרכב ובצמיגות הרצויה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אם אין באפשרותך לשים יד על פראפלו אבל יכול לשים יד על נוזל קירור איכותי אחר(בדגש על איכותי מחברה מוכרת פרטסון לדוגמא). אז זה גם בסדר.

אין בפראפלו חומר קסם, המנוע בעל ראש אלומיניום בדיוק כמו רכבים אחרים בעלי ראש אלומיניום.

אם אתה כבר הולך על טיפול טוב, קנה פראפלו ופילטר שמן מקורי

• תוכן חדש...