Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני שם לב לרעשים (ייתכן והיו גם קודם לכן, הרכב נקנה בתחילת החורף ונסעתי עם חלונות סגורים כול הזמן..) בעת האצה עם הרכב.

הרעש הוא סוג של צרצור/טרטור (משהו לא מוגדר) שמגיע להערכתי מתחתית הרכב. מה שמוזר בתופעה הזו שהיא מתרחשת רק במצב D (ב N אין רעש כלל גם בלחיצה כמעט מלאה על הגז), בעת האצה והרעש מופיע ב 2000 סל"ד בדיוק אך בערך ב 2500 סל"ד הרעש שוב נעלם.. ז"א אם אני אאיץ יחסית במתינות ועדינות אני לא אשמע את הרעש הזה. הרכב עבר כ 60,000 ק"מ, מתוכם אני נסעתי עליו כ 6,000 ק"מ. אני חייב לציין שחוץ מהרעש אני לא מרגיש חוסר סחיבה, צריכת דלק גבוהה או משהו אחר.

אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה ויכול לומר לי אם הרע מעיד על צרה שמתקרבת.

סופ"ש מהנה לכולם וחג שמח.

פורסם

יש לי חבר גם כן עם תופעה בדיוק כמו שאתה מתאר באותו רכב ואצלו זה גם נישמע בהאצה מכיוון צנרת האגזוז. כך זה מהיום הראשון שהרכב יצא מהסוכנות. בכל מיקרה למען הסר ספק בדוק תושבות מנוע.

פורסם

אם אני לא טועה, יש דרך לבדוק את תושבות המנוע עם הרמת הנדברקס ושילוב ל D, ביצעתי זאת ואיזור הקדמי של הרכב (המנוע) לא התרומם..

נ.ב חבר שלך ויתר ונשאר עם הרעש? הוא הלך למוסך?

פורסם

אני חושב שהקיה שלי קיים אותו הרעש,אני שומע אותו כשאני עם חלון פתוח ועובר ליד גדר למשל.

גם בשברולט אופטרה שהייתה לי היה את הרעש הזה.

אני מטפל לפי הספר והרכב תקין.

הדבר היחיד שיכול להיות הוא תושבת מנוע כי יש לי קצת רעידות בd בעמידה ואותו הדבר בR.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מבדיקה באינטרנט, ראיתי עוד אנשים שמתארים את התופעה הזו (בעיקר מחו"ל), אני אחכה לתגובות של בעלי הרכב, אולי מישהו נתקל בזה, או שגם חווה את זה.

GABIUBOGI,

אצלי אין רעידות, נראה שהתושבות בסדר גמור. הגיר מתפקד נהדר, הרכב סוחב טוב והצריכת דלק כמצופה. אין שום בעיה תכל'ס, חוץ מהרעש הזה.

פורסם

אני יודע שלמנהל פורום אספנות [h=1]Benni Haspel[/h]יש רכב כזה,תשלח לו הודעה פרטית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

מדובר בגיר אוטומאטי ישן (4 הילוכים פלנטארי).

מצאתי סרטון ביוטיוב שמציג את התופעה, זה בדיוק הרעש שיש אצלי

שימו לב שזה קורה לו רק בעת האצה פתאומית (לחיצה על הדוושה)

עריכה אחרונה על ידי Bakshi
פורסם

לבקשת פותח השירשור בצעתי היום נסיעה בכל מיני מצבים ולא שמעתי רעש חריג

חג שמח

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נסעתי על אולי 40 לאנסרים מהדגם הנ"ל במסגרת העבודה הקודמת שלי, כולן היו חדשות וקצת ק"מ, הרכבים האלו מגיעים עם הצליל הזה מחברה, ואחרי זמן מה אפילו מתרגלים לצליל הזה והוא לא מפריע

אף פעם לא התלוננתי שיבדקו את זה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

סורי על ההקפצה, אך גם אצלי בגטס דור ראשון (אוטומט) נשמעים הצלצולים האלו בהאצה. ממש כמו בסרטון. יש לציין שזה קורה רק כאשר יש צורך בסחיבה ולחיצה על הגז. כשאני משייט על מהירות קבועה הרעש לא קיים. למישהו יש כיוון? תודה וחג שמח

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...