Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג סגנון נהיגה די ספורטיבי מידת הצמיגים [h=2]14"

175/65R1 אני חושב[/h]

אני מחפש משהו באיכות ולא יותר מידי יקר באזור ה 1000 שח

אני נמצא באזור חיפה

אשמח לעצות .

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם
הקפצה

הצמיגים המומלצים שלנו הם מישלין עבור כל מכוניות פיג'ו וסיטרואן, הם שקטים על הכביש ונותנים תחושה של רכות.

לא הבנתי את המחיר , 1000 ש"ח לכמה צמיגים?

פורסם

ל 4 צמיגים אני יודע שמישלין הם צמיגים מעולים אבל גם מאוד יקרים .

הציעו לי דנלופ האם זה יעשה את העבודה גם ?

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם
ל 4 צמיגים אני יודע שמישלין הם צמיגים מעולים אבל גם מאוד יקרים .

הציעו לי דנלופ האם זה יעשה את העבודה גם ?

המחיר של 250 ש"ח לצמיג ייתן לך צמיגים באיכות נמוכה, אני לא יודע איזה צמיגים משובחים אפשר לקנות במחיר הזה

פורסם

תלוי איזה, יש להם מוצלחים יותר ויש פחות...

אתה חייב להרחיב את התקציב, 1,000 ש"ח זה לא מספיק בשביל בטיחות. תנסה להגיע יותר לאזור 1,400-1,600 ש"ח.

נכון זה הוצאה, אבל כדאי לספוג עוד תשלום בכ"א ולהגן על החיים שלך.

פורסם (נערך)
דור מה אפשר להביא בתקציב כזה ?

http://www.all-tire.co.il/search.php

קונטיננטל אקו 2 1,152ש"ח. (אני רכשתי את שלי שם, הם סבירים מבחינת השירות, לא יותר)

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=821765&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

יוקוהומה A DRIVE צמיג מחברת מצויינת (נחשב לירוק, כמו האקו של קונטי) 1,020 ש"ח. - אני חושב שזו בחירה טובה.

עריכה אחרונה על ידי דור--
  • תוכן חדש...