Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, תחשבו פעמיים ואם צריך אז יותר האם כמה שניות של אדרנלין שוות יותר מחיי הסובבים אתכם.

מילא בלילה בכביש מהיר עם פחות תנועה, באזור מוזנח, נטוש וללא גורמים "חפים מפשע".

לא שומרים על עצמכם - בעיה שלכם, אבל יש משפחות על הכבישים.

במקרה לפני ארבע שנים בשעות הלילה אני וחבר (לא שתויים) נסענו בכביש 4 בs3 והאצנו בעד הלום מהרמזור עם לאנץ' קונטרול. שוטר תפס אותנו במהירות 180. שלילה במקום? לא.

אולי שוטר גבר, אולי מזל, אולי אישתו ילדה או כל סיבה אחרת, אבל בדקו לנו רשיונות, ינשוף, ביטוח. כמובן הנהג הודה באשמה וניהל שיחה רגועה ושפוייה שבסוף פלט משפט שלא אשכח בחיים. אמר לאחד השוטרים: אני בעל ניסיון נהיגה של שנים רבות, לא ילד. עכשיו לילה והתנועה דלה. יש לי רכב ספורט חוקי בארצנו הקטנטונת. לפעמים אני נותן לה לנשום בזהירות רבה. אם אינך מסכים איתי - עשה כנדרש.

- "סעו בזהירות, לילה טוב".

בשורה תחתונה - מיקום ותזמון נכונים בעת נקיטת אמצעי זהירות מירביים - אפשר, אך לא רצוי.

Speed up! (when you're alone in the car and on the road) Maximum it'll be a suicide...

May your horses be with you, always! :evil:

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי זה לא המקום אבל:

מכירים את המצב לפניך נוסע נהג באיזה gti או איזה s7 די זוחל בנתיב השמאלי, מסרב לפנות וכשיש אופציה לעקיפה זהירה מימין מאיץ כאילו אין מחר, "אתה חביבי לא תעקוף אותי".

פורסם

אני לא מבין למה אנשים נדלקים כשהם רואים רכב מסוים, אני יכול להידלק מסגנון נהיגה של מישהו, מה עוזר לי לראות קורבט נוסעת על 80 קמ"ש?

לעומת זאת - אני יכול לראות איזה אלטו מקרטעת מזגזגת בין נתיבים וזה ידליק אותי, מה שמשפיע עליי זה סגנון נהיגה ולא סוג הרכב.

פורסם

כשאני רואה אלטו מזגזגת אני מתרחק ממנה כמה שאפשר. אותו דבר עם אלה שנוסעים 60 בנתיב הימני בכביש בין עירוני, הרכב שלהם תקין לגמרי, הם פשוט מסמסים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אצלי העניין קצת שונה, בגלל שאני לא נוסע על רכב ספורטיבי, אז בעלי ספורטיביות לא מחפשים איתי כלום.

הבעיה מתחילה עם בעלי מיצובישי קולט למיניהם שמנסים להראות לי שיש להם ביד מינימום איזה איבו... אפילו קרה לי שבתוך העיר ביציאה מהרמזור אחד מצד שמאל שלי יצא בפרפור והחליט שהוא חותך אותי ימינה עוד לפני שיצאנו מהצומת וכמעט נכנס ברכב מימיני. הייתי עוד מנסה להבין אותו אם הוא היה צריך ימינה בצומת שלאחר מכן, הקטע שהוא המשיך ישר :|

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

llaavii לא הבנתי,אי אפשר לאותת באורות גבוהים מבלי להתקרב אליו,אולי יזוז ויבין???

למה לעקוף מצד ימין??? אולי כי כרגע אני נוסע בנתיב שמאלי לאט ,כי אין לי אפשרות

אחרת מלפנים ומימין אני לא עוקף?

סתם השערה.

וכן אם מישהו מנסה לעקוף מימין (סורי הוא מסכן אותי) אז ,לא אתן לו לעקוף!

פורסם

bigmik, ואם אתה במהירות של 90 קמ"ש, כביש של 3 נתיבים, בשמאלי זוחל נהג על 80 קמ"ש, באמצע על 70 קמ"ש, הימני פנוי לחלוטין. אתה לא "תעקוף" (למעשה תמשיך במהירות שלך) מצד ימין? ונלך יותר רחוק, אתה על קרוז קונטרול :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה סיבה בעולם יש לבן אדם להיות בשמאלי ולנסוע לאט כשהימני פנוי? הוא יוצר את הסכנה שמישהו יעקוף אותו מימין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחת התופעות הנפוצות והמקוממות. לעיתים אנשים עושים זאת במודעות, במקרים מסויימים בגלל נתיב ימני משובש ואם יש להם ספורטיבית אז הם סובלים יותר ;-)

בכל אופן, איתות וצפירה נחוצים במקרה זה גם אם ההתקלות היא עם אחד שלא עובר לימני. לפחות הוא מודע לכך שרכב נמצא בסביבתו ובמקרה של עקיפה מימין הוא אמור פחות להיות מופתע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הנתיב הימני משובש או מוצף זה מובן לכל נהג. קוראים לזה עקיפת מכשול. אבל סתם ככה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברור שלא! הפורום מוצף בעניין. התנחלות בנתיב שמאלי היא רעה חולה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש הרגשה שהתופעה הוחמרה בשנה האחרונה.

מהנסיעות שלי (בכבישים בין עירוניים) בתקופה האחרונה, אני למד שכנראה חוקי הנהיגה השתנו:

הנתיבים התחלפו, הימיני הינו הנתיב המהיר כעת.

נהגים מאטים את התנועה בנתיב השמאלי, מאותתים להם, חלקם לא עוברים כלל וחלקם עוברים לימני וחוזרים מיד לשמאל וכל זה בזמן הימני פנוי לחלוטין.

לא ברור לי העניין.

פורסם
bigmik, ואם אתה במהירות של 90 קמ"ש, כביש של 3 נתיבים, בשמאלי זוחל נהג על 80 קמ"ש, באמצע על 70 קמ"ש, הימני פנוי לחלוטין. אתה לא "תעקוף" (למעשה תמשיך במהירות שלך) מצד ימין?

מכוניות פרטיות שמתנחלות בנתיב שאינו הימני אני עוקף מימין.

משהו גדול יותר (מסחרית עם ארגז אטום, משאית) עם אפשרות לשטח מת ניכר מימין - אני אעדיף לחכות או לעבור כמה נתיבים שמאלה כדי לעקוף. רק אם אי אפשר אחרת, בסוף אעקוף מימין בזהירות מופלגת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...