Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1

לא מבינה את אלה קונים רכבים ספורטיבים רק בשביל לסוע מנהלתי 110 קמ"ש על בקרת שיוט...

בקרת שיוט? אהבתי :)..זה ממש לא קורה, לא הופעלה מעולם וכניראה לא תופעל

וכמו שכתבו כאן כמה אנשים,

כשתשייט על 100-120 בכביש מהיר על הילוך שישי ותשמע פתאום קיה פיקנטו שוחטת את המנוע כדי לעקוף אותך על 140, אתה פשוט תגחך ותתעלם.

יש הנאה לפעמים לשמוע את הקיה או רכבים אחרים "קורעים" את המנוע ואתה נשאר אדיש,

ואכן כביש לא למשחקים, ויש כן מקומות שאפשר לתת "אנדרנלין" אבל בטוח שלא במשחקים

קובי

:-)

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיפור קצת שונה,

אתמול יצאנו לטיול משפחתי עם הילדים, משייט על 100 קמ"ש נינוחים בנתיב האמצעי במהיר.

מתקרב לשני רכבים איטיים בנתיב שלי, מפעיל איתות ימינה ועוקף אותם ברגע, מתקרב למיני קופר S שתקועה על 80 קמ"ש ונוסעת בדיוק במקביל לרכב השני שאותו תכננתי לעקוף, לפני הסופר אין אף רכב בטווח מאות מטרים, גם הנתיב שבו הרכב האיטי די פנוי כאשר יש לפחות 80-100 מ' בין הרכב האיטי לרכב הבא מקדימה.

אני שומר מרחק ולא מנסה להלחיץ את נהג הסופר בתקווה שיעיף מבט במראה ויראה שהוא מעכב את התנועה (משייט על 80 בכביש של 100 קמ"ש, נתיב מהיר ).

והוא אכן מסתכל על המראה ולא פעם אחת, מסתכל עלי וממשיך בשלו- פשוט חוסם אותי.

נותן איתות אחד באורות גבוהים (לאחר לפחות 20 שניות הזדחלות מאחורי הקופר ), נהג הקופר קולט אותי, מסתכל עלי במראה ונותר בשלו.

הבנתי שיש לי עסק עם דפקט, האטתי קצת, ווידאתי שאין אף רכב אחרי ובנתיב הימני ביותר ונתתי קיקדאון עדין כדי לעקוף את כל האוסף רכבים איטיים.

מה שקרה עכשיו עצבן אותי- בשניה שאני נתתי את הקיקדאון כדי לעקוף נהג הקופר נתן קיקדאון בעצמו כאילו רצה להשיג אותי ולא לאפשר לי להשתלב בנתיב המהיר לפניו.

הקיקדאון דאון העדין הפך למערכת דווושה שיגרה את הרכב קדימה ובהסטת הגה עכשיו הייתי בנתיב המהיר כשהקופר מאחוריי.

חזרתי למוד נהיגה רגוע, פרט לקופר לא היה מאחורינו שום רכב, התחלתי להוריד מהירות, הגעתי ל-50 קמ"ש והתכוונתי להמשיך ליעד שלי אבל הכביש מאחור היה ממש ריק, החלטתי להמשיך להשתעשע, סוף דבר- הקופר נשכרת אחרי בנתיב השמאלי (איטי ) על 20 קמ"ש....

זה כבר שעמם אחרי איזה דקה וחצי אז מעכתי את הדוושה והמשכתי הלאה (מקווה שהדבקתי כמה אבנים לפגוש, יש הרבה ג'יפה בנתיב האיטי במהיר ).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מקרה שהיה לי לפני כמה שנים

מישהו החליט לחתוך אותי בצורה פראית למדי.

נתתי לו הזמנה, איך שהרמזור התחלף הוא קרע את הגרוטאה, ואני? בכלל נשארתי אדיש ונסעתי כרגיל.

המצחיק הוא שגם לאחר 200-300 מטר הוא לא הבין שאני משחק בו והמשיך להאיץ לעבר המצלמה , חבל שלא הבאתי פופקורן כדי שאוכל לצחוק על הבלימה שהוא נתן אחרי הפלאש

אני מקווה שאת הלקח שלו הוא למד

M-TECH E46

פורסם

הזכרת לי מקרה מהתקופה שגרתי בארץ, באחד מימי שישי יצאנו למועדון באיזור השרון, ברכב שלי אני נוהג ועוד 2 חברים ורכב שני נהוג בידי חבר שסבל באותה תקופה מפוזה ופלצנות יתר.

לאורך הנסיעה החבר מנסה להדליק אותי ללחוץ איתו.

נוכח יחסי הכוחות הלא הוגנים התעלמתי מרמזים של אותו חבר (הוא נהג במגאן חבוטה ואני ב-106xsi עם מנוע חדש ומאוד בריא).

בשלב מסוים הוא הציק לי בצורה שאני מאוד לא אוהב- הצמדות מוגזמת לרכבי.

החלטתי שהגיע הזמן לסיים את הקטע המציק הזה ולעשות זאת בצורה שבאותה עת מאוד שיעשעה אותי- נסדר לו דו"ח.

החבר נוסע לפני בנתיב הימני מתוך 2, מזהה מרחוק מצלמה שהכרתי כפעולה, האטתי קצת כדי להתרחק מהחברות בתזמון מושלם האצתי חזק (יחסית, מונחי פז'ו ) ועקפתי את החבר על איזה 130 קמ"ש בדיוק במקביל למצלמה שהתגובה נתנה כמובן פלאש.

כמובן שעקב היות החבר קוץ בתחת נמנעתי מלגלות לו שאת הדו"ח שהוא עתיד לקבל כנראה יוכל לבטל עקב נוכחות של 2 רכבים בפריים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתם חושבים שאם יהיה לי רכב שנראה פחות ספורטיבי (רק נראה, הוא לא באמת) אנשים פחות ישחקו איתי?

זה מעצבן ואני אף פעם לא זורם איתם.

זה בדרך כלל ערסים שרוצים להראות שיש להם יותר גדול.

פורסם

אל תיצור קשר עין, לא ישחקו. אני עם אלפא אדומה ולא סובל מזה. עם שוטרים זה יותר בעיה, כי הם אלה שיוצרים קשר עין אתך...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שהוא ^ כתב, רק שבמקרה שלי (עד היום) גם עם שוטרים אין בעיה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שים מדבקה כזאת:

BTLQQqpdKDT7P6-qocCcJYSS0T-HX2qhVKlFUgjemCYoUROr74Cvo6CElribSVRS6-OGdWnNsIReCaVGzJHh8M6u52hi-MzljhMHb_ySro8EBFmHRvB0mO6Qn2584GBNWBHX5mRObdoQifK---1_CacM8JxF1lFKKxpTdHGvYnNPwsFYGQoH3Gq3CpZUAmxCIsaCn2Ja4DHvONzhBEMLYm9tcJG-vbgmbbEb6IDBmEB8Nzg_kutVcLWytavth91fN2dwDAKaAT3UZ0KDLSbOdKJR6YMb_uteu34hFwyCgFMZnjAHNq3MQU5RUAnz8GlTMiNzD7wXZpktMrLEQ4Dd89BlYcTlTU1JnT86OvthvOwsASv5uUIVuqQtTQgTSzVKohKLddoo5vwXVahwARY2yIu3rO96vx9dSDccsA1w3aGcXLW3ki-i1qC0rdu-WL-wm1FVzZ1BK8I9rFs8xeN-3jSW6JjpgDWldurPTRjR9u547CwGXEY1irBMZ6Y_Qkeldyft1VqfZm4BeoJIWvYhJiUiHDEEZVtKa86IuuXj4OOFuEC7SyYvExbMSS2j3F_n_jLR=w1260-h945-no

זה מאוד משעשע את השוטרים, כמה פעמי םאפילו נשלפו מצלמות, אבל זה תמיד נגמר בחיוך.

**עובד יותר טוב בשילוב אגזוז בגודל ממש לא טבעי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תקנו רכבים ספורטיביים. ככה אף אחד לא ישחק אתכם.

קנו רק SUVs ענקיים, תנהגו כמו חצי-עוורים וכולם ישמרו מכם מרחק ביטחון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז תעבור למשאית חלוקה. אם עדיין יציקו לך תחליף לסמיטריילר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...