Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו קטע חמוד..

כביש 6 מבש לכיוון צפון..(החלק ללא אגרה 8) ) נוסע על הימני ב110 קרוז בערב, תנועה דלילה יחסית.

מגיח מאחורי i35 ונצמד ממש קרוב מאחורה, עובר לשמאלי, משווה אלי מהירות..

אני מסתכל לראות מה הוא רוצה, כלום. ממשיך בנסיעה כרגיל..

הוא מאותת לימני חזרה ומתמקם לפני ומתחיל להנמיך מהירות..

הבנתי שכנראה משעמם לו.. או שסתם אמאשלוזונה. בא לצאת לעקיפה, הוא חוסם.

מנמיך מהירות עד 85 קמש לערך .. וממש לא בזין שלי להתחיל משחקים עם האידיוט הזה בכביש. סובל בשקט..

לאט לאט התחילו להצטבר מכוניות מאחורינו. עד שניידת תנועה שהשתרכה מאחורה הדליקה צ׳אקלקות, עקפה את כל הטור משמאל, הגיעה עד אליו ועצרה אותו בצד. Priceless

ואיכשהו תמיד בעלי הi35 מרגישים צורך להוכיח משהו על הכביש כשהם רואים רכב מאותה הקטגוריה שלהם. פשוט סיוט.

מודה שיש סטיגמה מסויימת (חח) לספיריט צורה חדשה, עם כל הקסנונים.גאנטים.סאנרוף - אבל זה פשוט מעיק!!!!!

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק בשביל מקרים כאלה המציאו את הרכבים החזקים. פשוט לוחצים על הדוושה ואתה עף משם ומשאיר את הליצן התורן לשחק עם עצמו, pun intended.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שמעו קטע חמוד..

כביש 6 מבש לכיוון צפון..(החלק ללא אגרה 8) ) נוסע על הימני ב110 קרוז בערב, תנועה דלילה יחסית.

מגיח מאחורי i35 ונצמד ממש קרוב מאחורה, עובר לשמאלי, משווה אלי מהירות..

אני מסתכל לראות מה הוא רוצה, כלום. ממשיך בנסיעה כרגיל..

הוא מאותת לימני חזרה ומתמקם לפני ומתחיל להנמיך מהירות..

הבנתי שכנראה משעמם לו.. או שסתם אמאשלוזונה. בא לצאת לעקיפה, הוא חוסם.

מנמיך מהירות עד 85 קמש לערך .. וממש לא בזין שלי להתחיל משחקים עם האידיוט הזה בכביש. סובל בשקט..

לאט לאט התחילו להצטבר מכוניות מאחורינו. עד שניידת תנועה שהשתרכה מאחורה הדליקה צ׳אקלקות, עקפה את כל הטור משמאל, הגיעה עד אליו ועצרה אותו בצד. Priceless

ואיכשהו תמיד בעלי הi35 מרגישים צורך להוכיח משהו על הכביש כשהם רואים רכב מאותה הקטגוריה שלהם. פשוט סיוט.

מודה שיש סטיגמה מסויימת (חח) לספיריט צורה חדשה, עם כל הקסנונים.גאנטים.סאנרוף - אבל זה פשוט מעיק!!!!!

מיותר לציין שאתה מראה לו את האגזוז שלך בשניה, כן ?

פורסם

אתמול נסעתי במאזדה 3.

ברמזור לידי עוצר ילד מתלהב עם לאון ישנה.

מסתכל עליי, לא שם אל בכלל בגלל שאני במאזדה 3.

נוסע מבלי להציע אפילו.

וואלה נפגעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שוב אני יותר נהנה ממשחקי המבטים עם בחורות יותר מבחור ב מהונדה\ מאזדה\לאון שיעצרו לידי ברמזור, אני תמיד מחפש תבחורה במיני קופר.

רואים שאתה רווק.

בדיוק בשביל מקרים כאלה המציאו את הרכבים החזקים. פשוט לוחצים על הדוושה ואתה עף משם ומשאיר את הליצן התורן לשחק עם עצמו, pun intended.

ואם אני במוד של חסכון בדלק? זה באמת מעיק! וגם לי יש מקרים כאלו, אני כבר לא יודע אם זה מכוון או לא, אבל מעצבן זה בהחלט כן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

2 דברים.

אני לא נוהג ברכב ספורטיבי אגב (פולו 1.4).

1. כשאני בכביש מהיר ורוצה לעבור לנתיב השמאלי לצורך עקיפה, אני מאותת והרכב שנמצא בנתיב השמאלי, מחליט להאיץ ולנסות להתחרות איתי עד שאני כבר קרוב כל כך לרכב מקדימה אליי, לא מובן לי, למה לעשות את זה במקום להמשיך לנסוע ולתת לי לכנס או לחכות ולתת לי לכנס ... במקום זה, פשוט חוסמים אותי.

2. בעלי גולף 2001 - 2002 וכו', שמנוע ה-1.6 או 2.0 שלהם, מרגיש להם כאילו הם נוסעים ברכב עם מונע 2.0T וברכב עם משקל של נוצה ... דוגמא, אני עומד ברמזור ומציד שמאל שלי מגיעה גולף שחורה עם שירים וחלונות פתוחים, אני כהרגלי אוהב "ללחוץ מעט" על הגז בתחילת נסיעה, אותו נהג/נהגת (אינני זוכר), חשב שזה משחק להוכיח לי שהוא מהיר ממני בלי להתחשב בזה שהמהירות בכביש הייתה 50 ... יש לציין שעם המשקל שלו הוא נשאר מאחור כמעט עד לרמזור השני, אך החלטתי להוריד מהירות כיון שהדרך הייתה עירונית ולא רציתי לעבור 60 קמ"ש.

פורסם
רואים שאתה רווק.

לא יודע אם הייתי רוצה להיות רווק בפיאט 500, מצד אחד הרכב מושך את בנות המין היפה, מצד שני הוא גם מושך ספרים, בעלי מיאטות, מעצבים, גברים רגישים, גברים שעושים גבות, גברים שיש להם קרם גוף, גברים שמדברים בלשון נקבה לגברים אחרים, גברים שנשים קוראות להם כשהן יוצאות לשופינג, גברים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה, טרנסג'נדרים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה וכו'

אם אתה בעל 500 ובקטע הזה-מעולה! אתה אטרקציה.

אם אתה לא בקטע הזה זה עלול להטריד קצת, התהייה התמידית אם אותו אחד שהרגע צפצף לך עשה זאת בהקשר "תחבורתי" או שמא הוא בודק אם יש מצב שהערב תיהיה השקע שלו.....

;)

*הבהרה- הפוסט נכתב בהלצה, פיאט 500 זה אחלה רכב, גברים חובבי גברים זה גם בסדר גמור (כל אחד ומה שטוב לו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא יודע אם הייתי רוצה להיות רווק בפיאט 500, מצד אחד הרכב מושך את בנות המין היפה, מצד שני הוא גם מושך ספרים, בעלי מיאטות, מעצבים, גברים רגישים, גברים שעושים גבות, גברים שיש להם קרם גוף, גברים שמדברים בלשון נקבה לגברים אחרים, גברים שנשים קוראות להם כשהן יוצאות לשופינג, גברים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה, טרנסג'נדרים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה וכו'

אם אתה לא בקטע הזה זה עלול להטריד קצת, התהייה התמידית אם אותו אחד שהרגע צפצף לך עשה זאת בהקשר "תחבורתי" או שמא הוא בודק אם יש מצב שהערב תיהיה השקע שלו.....

;)

*הבהרה- הפוסט נכתב בהלצה, פיאט 500 זה אחלה רכב, גברים חובבי גברים זה גם בסדר גמור (כל אחד ומה שטוב לו).

עידן זהו...עברת להיות סוחט דמעות גם?

צחקתי כל כך עד שהדמעות ממש זולגות :lol:

קובי

:-)

פורסם

באנלוגיה דומה במוו והתדמית הערסית....

אשתי דווקא נהנית שנותנים לה"כבוד" בכביש. לא מצפצפים לה שתתחיל לנסוע ברמזר, לא חותכים אותה בכביש, לא נדחפים וכו...

ושמים לה פתקים על האוטו עם שגיאות כתיב כמו :"מוחר? אני רציני אם כסף"

וכל זאת כשהיא בדרך לסיים את עבודת הדוקטורט באוניברסיטת תל-אביב :-)

פורסם

לאורנס לי גם היתה חוויה משעשעת עם רכב יוקרה- אני ואבא שלי נוסעים ב-SLK350 שחורה עם גג מופשל, אני עוצר ברמזור אדום, לצידי נעצרת סובארו מקומטת שבוקעת ממנה מוזיקה מזרחית בקולי קולות, בתוך הרכב 4 NWIFT, האנטיתזה של MILF (או פשוט NOWAY I FUCK THEM).

2 החלונות שפונים לצד שלנו נפתחים בסובארו וכל יושבות הרכב מתחילות לרקוד תוך כדי שהן זורקות לי ולאבא שלי הערות שיותר מטרידות מינית היו פשוט מטרידות (בין היתר "רק תגידו לאיזה מלון ואנחנו איתכם!!!", ממש אייל גולן ל-2 דקות... ).

חייכנו בנימוס ובאותו נימוס התעלמו.

רמזור התחלף לירוק, מתחיל נסיעה, 200 מ' מאוחר יותר עוצר ברמזור הבא, הם שוב מקביל אלי, הקרנבל ממשיך.

בקיצור- הריטואל הזה נמשך על פני 5-6 רמזורים עד שסוף סוף ירדתי לכביש המהיר במעיכת דוושה.

כדי להפוך את האירוע "פלאקה סטייל" הזה לשעשע עוד יותר- הכל התרחש יום לפני החתונה שלי.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הפסדת מסיבת רווקים... :-)

הנה סיפור מלפני כחודשיים, סוף הקייץ ואנחנו יוצאים לנופש השנתי מטעם החברה באילת. הפעם פינקו אותנו ואפשרו להביא בנות זוג וילדים. חברת הייטק בסדר גודל בינוני, כ-200 איש.

הצעירים מגיעים לנופש עם ה -I10, פיקנטו או פאביה ליסינג שלהם. הבוגרים יותר עם המזדה-3, פוקוס, פוקוס סטיישן והקצת יותר מעורים בתרבות הנהיגה מגיעים עם האוקטביה ליסינג שלהם. הסמנכ"לים מנסים לשחק אותה "מח"ט אירופה" ולקחו בליסינג מזדה-6, אוונסיס, ואחד עם סופרב. המנכ"ל עם טויוטה ראב-4 פרטית שיהיה לו נוח לסחוב את כל המשפחה.

בקיצור, יום שבת, אחה"צ, נגמר הנופש וכולם בשיירה אחת מהמלון לכיוון היציאה מהעיר. לא היה סדר מסויים, אבל אני ומשפחתי לקראת סוף השיירה.

במחסום ביציאה מהעיר כולם עוברים "חלק" ובעצם למה לא? ונחש את מי עוצרים? כמובן - אותי עם הבימרית. מה אני מבריח בירות בתא מטען? קניתי טלויזיות כדי למכור בצפון? אולי אני שיכור?

מזל שהייתי לקראת סוף השיירה ורק חלק קטן מהעובדים ראה את המחזה...

פורסם

;)

הלו, הלו. יש פה את DORST, שלא ייעלב:lol:

• תוכן חדש...