Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המקום למשחקים הוא לא בכביש, אז איפה בדיוק נשחק בארץ? נסע למסלול?

יש מקום למשחקים, תוך שמירת מרווחי בטיחות מספיקים, בכבישים הנכונים ועם האנשים הנכונים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם המקום למשחקים הוא לא בכביש, אז איפה בדיוק נשחק בארץ? נסע למסלול?

יש מקום למשחקים, תוך שמירת מרווחי בטיחות מספיקים, בכבישים הנכונים ועם האנשים הנכונים.

אז אתה משחק בכביש רק עם חברים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צודק. יש מיש אוהב לשחק בלחיצות, אני אוהב לשחק מכוניות מתנגשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מקרה שהיה לי לפני כמה שנים

מישהו החליט לחתוך אותי בצורה פראית למדי.

נתתי לו הזמנה, איך שהרמזור התחלף הוא קרע את הגרוטאה, ואני? בכלל נשארתי אדיש ונסעתי כרגיל.

המצחיק הוא שגם לאחר 200-300 מטר הוא לא הבין שאני משחק בו והמשיך להאיץ לעבר המצלמה , חבל שלא הבאתי פופקורן כדי שאוכל לצחוק על הבלימה שהוא נתן אחרי הפלאש

אני מקווה שאת הלקח שלו הוא למד

היה לי אחד כזה גם :twisted:

התחיל מכביש 4 ושירדתי לכביש 20 החליט להראות לי כמה הוא "גבר" וטס כמובן על 2 עמדות של מצלמות גאטסו החדשות ששם

ואפילו לא שם לב - פשוט צחקתי וצחקתי וגם כעת שאני חושב אני מחייך

קובי

:-)

פורסם

לפני זמן מה, עת הפכו את צומת כנות למחלף, נסעתי בגהנום שהיה שם כשמאחורי יונדאי I30 כ"כ קרוב שרק השמשה הקדמית שלו נראית במראה שלי. היונדאי חתך נתיבים, נצמד לרכבים, עקף בפראות ונסע בסגנון צעד קדימה שניים אחורה (בשלב מסויים שוב הגיח מאחוריי, לא ברור לי איך). הקטע המיוחד פה הוא לא ההתנהגות של נהג היונדאי, כמוהו יש רבים, אלא שהרכב שנסע לפניי כל אותה עת וסבל יפה כמו כולם את הפקקים, את ההאטות ואת היונדאי המשתולל היה קמארו נאה שנתן גז ונעלם רק כשעלינו על כביש 41. פרופורציה.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם (נערך)

צ'ק פוסט לכיוון חיפה מנשר. אני עם 156, לידי פאסאט שבא לו ללחוץ. ניחא. באותו זמן היה את השוטר הקבוע עם הממל"ז מתחת לגשר פז, זה שבהמשך נתפס מזייף מדידות. יוצאים, אני לוחץ ומרים את הרגל ב-70 קמ"ש. הוא ממשיך הלאה, מן הסתם עד השוטר. אידיוט.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני זמן מה, עת הפכו את צומת כנות למחלף, נסעתי בגהנום שהיה שם כשמאחורי יונדאי I30 כ"כ קרוב שרק השמשה הקדמית שלו נראית במראה שלי. היונדאי חתך נתיבים, נצמד לרכבים, עקף בפראות ונסע בסגנון צעד קדימה שניים אחורה (בשלב מסויים שוב הגיח מאחוריי, לא ברור לי איך). הקטע המיוחד פה הוא לא ההתנהגות של נהג היונדאי, כמוהו יש רבים, אלא שהרכב שנסע לפניי כל אותה עת וסבל יפה כמו כולם את הפקקים, את ההאטות ואת היונדאי המשתולל היה קמארו נאה שנתן גז ונעלם רק כשעלינו על כביש 41. פרופורציה.

לא מעט בבונים מתניידים במכוניות יונדאי I30 ו- I35. נראה שחלק ניכר מהערסים במאזדות 3, "התקדמו" או שקיבלו רכב ליסינג כזה מהעבודה. אני נמצא המון על הכביש ורואה את הבבונים האלה במכוניות יונדאי ללא הרף. ממש תופעה.

פורסם

התחיל מכביש 4 ושירדתי לכביש 20 החליט להראות לי כמה הוא "גבר" וטס כמובן על 2 עמדות של מצלמות גאטסו החדשות ששם

ואפילו לא שם לב - פשוט צחקתי וצחקתי וגם כעת שאני חושב אני מחייך

יש גאטסו באיילון? :shock:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא מעט בבונים מתניידים במכוניות יונדאי I30 ו- I35. נראה שחלק ניכר מהערסים במאזדות 3, "התקדמו" או שקיבלו רכב ליסינג כזה מהעבודה. אני נמצא המון על הכביש ורואה את הבבונים האלה במכוניות יונדאי ללא הרף. ממש תופעה.

יש משהו בדבריך - לדעתי הכל נעוץ בשטיפות חינם פעמיים בחודש שמקבלים עם חוזה הליסינג. כידוע, שטיפה מוסיפה עד 20 כ"ס ועד 5.5קג"מ לכל רכב והיונדאי ליסינג של הבבונים תמיד כ"כ נקי.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

Spire, אתה חייב לי מקלדת טופלופ חדשה.

הכל מלא קפה שהשפרצתי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
Spire, אתה חייב לי מקלדת טופלופ חדשה.

הכל מלא קפה שהשפרצתי...

ענק - אצלי המקלדת מלאה דמעות של צחוק:lol:

צ'ק פוסט לכיוון חיפה מנשר. אני עם 156, לידי פאסאט שבא לו ללחוץ. ניחא. באותו זמן היה את השוטר הקבוע עם הממל"ז מתחת לגשר פז, זה שבהמשך נתפס מזייף מדידות. יוצאים, אני לוחץ ומרים את הרגל ב-70 קמ"ש. הוא ממשיך הלאה, מן הסתם עד השוטר. אידיוט.

כאלה באמת צריכים להתפס ע"י האידיוטים :roll:

יש גאטסו באיילון? :shock:

:wink:

זה בגלל שאתה נוהג בפיאט 500. הם בוחנות את התחרות :wink:

זה תמיד נכון 8)

קובי

:-)

• תוכן חדש...