Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יותר מ 25 שנה. נוהג במסלול ימני. איזה נודניק נדבק אלי ונצמד יותר מדי, למרות שאני בקצב נכון והשמאלי פנוי לכבודו לעקיפה.

אני מאיץ קצת כדי להתרחק והוא נצמד שוב.

אני מזהה מכונית בימני. יוצא לעקיפה. הדביל הנצמד מאיץ בימני ומשום מה נכנס ברכב שעקפתי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש גאטסו באיילון? :shock:

אם היו גאטסו באיילון לא היו לך פקקים יותר (כולם היו מורדים מהכביש, כולל עבדך הנאמן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
צ'ק פוסט לכיוון חיפה מנשר. אני עם 156, לידי פאסאט שבא לו ללחוץ. ניחא. באותו זמן היה את השוטר הקבוע עם הממל"ז מתחת לגשר פז, זה שבהמשך נתפס מזייף מדידות. יוצאים, אני לוחץ ומרים את הרגל ב-70 קמ"ש. הוא ממשיך הלאה, מן הסתם עד השוטר. אידיוט.

לא הבנתי, הבנאדם אידיוט כי התחשק לו ללחוץ עם רכב ספורטיבי שראה בכביש?

מה רע בזה לא הבנתי?

או שאתה לוחץ איתו או שאתה לא.

אבל לגרום לו להאיץ בכוונה כאשר אתה יודע שיש שוטר לפניכם ועוד לבוא לספר על זה ולקרוא לו אדיוט? לא לעניין בכלל לדעתי.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

הבן אדם אידיוט כי הוא רוצה ללחוץ, בעיר, במקום שהוא לא מכיר, עם מישהו שהוא לא מכיר, ולא עומד אתו.

קטע אוולוציוני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נכון, ועדיין - מעבר לקטע מדבילי של ללחוץ עם אוטו שבבירור מהיר יותר, גם לעשות את זה במקום שהוא לא מכיר?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא יודע מה איתכם.. אני יותר נהנה ממלחמת מבטים עם בחורות על הכביש מאשר עם ערסים עם מכוניות משופרות..

מה שמזכיר לי חלום שלי לגביי אבראת' 500:

להעלים ממנה כל סממן אפשרי מבחוץ שקשור לאבראת'. לשים קאפות של 500, לשים סמלים של פיאט וריפודים של הלו קיטי.

אנשים יחשבו שעברת צד, אבל זה שווה את המבט Priceless שיהיה לנהג לידך אחרי שהאבראת' תפתח ברמזור. :twisted:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא יודע מה איתכם.. אני יותר נהנה ממלחמת מבטים עם בחורות על הכביש מאשר עם ערסים עם מכוניות משופרות..

כל כך נכון!

אין ספק שאחד הדברים שאני מסתכל עליהם כשאני נוהג, למרות שהרכב שלי מושך עיניים מאוד יחסית לזקנה בת 16 מערסים, אבל הכי מצחיק ומגניב אותי לראות בנות נוהגות ברכבים קטנים.:twisted:

בפעם האחרונה שעשיתי "פתיחה" זה היה נגד מאזדה 3 של בן דוד ומאז אני לא עושה שום דבר כזה כי גם שאני מגיע רק ל3000 סל"ד כואב לי על הרכב.

מה שכן, נגד כל רכב טויוטה קורולה מכל השנתונים אני מוכן כי אז יש לך מדד איזה רכב מחזיק ביותר סוסים.:twisted:

פורסם

להעלים ממנה כל סממן אפשרי מבחוץ שקשור לאבראת'. לשים קאפות של 500, לשים סמלים של פיאט וריפודים של הלו קיטי.

אנשים יחשבו שעברת צד, אבל זה שווה את המבט Priceless שיהיה לנהג לידך אחרי שהאבראת' תפתח ברמזור. :twisted:

אני יחדש לך, גם ככה 90 אחוז מהאוכלוסיה לא מבינים מזה אבארט.

הרכב שלי מושך מבטים, אבל כל מה שעובר להם בראש זה איזה צבע לקנות לבת שלהם.

אין לי בעיה עם זה בכלל, כמו שכתבתי בפוסט שהעלתי לי חשוב להגיע לחניה ושיעלה לי חיוך.. אז החיוך הראשון מגיע שאני מתקרב השני והגדול שאני מניע את הרכב ומשם זה רק אושר.

פורסם

בפתיחה ברמזור גם מאזדה 3 מהדור הקודם לוקחת את האבארט. זה לא המגרש משחקים שלה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תלוי בנהג בגרסה של הרכב וכמה הוא משופר.

מאזדה 3 לא עושה מתחת ל10 למאה... אבארט נותנות גם למיאטות רגילות בקו ישר בראש.

אבל נכון לא בשבילזה בנוי הרכב.

פורסם

אולי אני מפספס פה משהו, אבל האבארט לא כל כך מהירה. 7.5 למאה בתנאים אופטימליים לחזקה ביותר או 8 למאה לרוב הגירסאות. (בלי שיפורי אפטרמרקט).

נחמד, עם רכב קטן זה מרגיש מאוד מהנה, אבל יש הרבה רכבים מהירים ממנה על הכביש היום.

כל אוקטביה 1.8 מהירה ממנה.

אני לא רוצה לפגוע באף אחד. זה רכב כייפי, מהנה, חזק יחסית ל-500 הרגילה, אבל תאוצה בקו ישר זה לא הצד הממש חזק שלו.

אמנם בתקציב שונה, אבל כל 320 מהדגם החדש F30 (ויש המון כאלה) מהירה ממנה. לאון 1.8 משתווה אליה ועוד משפחתיות רבות.

פורסם (נערך)

אם תשים לב רגע לא טענתי שהאבארט מהירה בקו ישר, היא פשוט רמה מעל המשפחתומאטיות, היו לי מכוניות של 6 למאה זה לא באמת מעניין ה0-100... מה גם שאין כמעט אבארט סטנדרטיות על הכביש, הרוב באזור ה160-180 כוח סוס. (שזה דיי והותר על פחות מ1000 קילו)

שוב אני יותר נהנה ממשחקי המבטים עם בחורות יותר מבחור ב מהונדה\ מאזדה\לאון שיעצרו לידי ברמזור, אני תמיד מחפש תבחורה במיני קופר.

עריכה אחרונה על ידי shandor

• תוכן חדש...