Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטיו תתרגל,

אנשים רואים ספורטיבית על הכביש וחייבים להראות שגם הם יכולים עם הדייהטסו שארמנט שלהם.

עזוב אחי, תתעלם. תן להם להתפרע, ותמשיך בשלך.

היה לי את אותה התנהגות עם אחד הדיפנדרים שהחזקתי בעבר, אבל אשכרה נכנסו בי, התלבשו לי על וו הגרירה מאחורה, חתכו אותי מקדימה ישר לתוך הפגוש ברזל (כמו רלס של מסילת רכבת). החזקתי באוטו ספריי צבע שחור, הייתי מרסס על הסימנים שלהם וממשיך לנסוע.

הכי טוב להתעלם ולהמשיך עם האמת שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה נסגר, ככה זה יהיה כל הזמן?

כשאתה הופך לדיווה, אז אתה הופך לדיווה על כל המשמעויות הנגזרות מכך כגון: פרופיל ציבורי גבוה, תשומת לב מהסובבים אותך, ניסיונות נואשים לחקות אותך ועוד כהנה וכהנה.

אבל זו איננה הסוגיה המרכזית לטעמי, השאלה היא מה 'יוסף' היה אומר על כך?

פורסם (נערך)

הנה, רק דיברתי:

היום יום יפה - אז התנעתי את המנוע, פתחתי את החלון בגג ושני החלונות הקדמיים עד הסוף, הכנסתי דיסק למערכת (ווליום לא חזק בכלל) והרכבתי את משקפי השמש.

בתוך העיר היה כביש בעליה, מכיוון שמשמאל חונות מכוניות על הנתיב אז רק רכב אחד יכול לעבור בכל פעם.

מגיעה דייהו לאנוס לבנה (אם אני זוכר נכון) מולי, ולמרות שזכות הקדימה שלי (זכות קדימה לרכב העולה) אני בוחר לעצור ולתת לה לעבור. אני בעצירה מוחלטת, כשהנהג הצעיר מגיע לידי הוא עוצר ועושה לי "פששש..." ואני חייכתי חיוך כאילו לאות "תודה" ונסעתי משם מיד.

ולחשוב שבחרתי בצבע כסף כדי לא למשוך תשומת לב...

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

בסדר, הבנו. קנית בנשלזונה של אוטו ידני וכל משתמשי הדרך מחמיאים או מקנאים.

איך זה רלוונטי לשרשור?

נ.ב.

*Flame suit on*

אישית, בתור אחד שהחזיק מספר רכבים ספורטיביים ולא ספורטיביים- מאמין שההבדל לא חבוי המשתמשים הדרך האחרים, אלא בנו.

מה הכוונה? עם ישראל נוהג כמו בבונים כך או כך ו95% מהמקרים היו מתרחשים גם אם הייתם יושבים ברכב ליסינג. פשוט לא הייתם שמים לב, או מדלגים הלאה לסדר היום בלי לחפש סיבה מיוחדת למה ההוא נוהג כמו בבון.

רק מה, כשאתם יושבים ברכב ספורט אז מה איכפת לתת מודע ללטף את האגו במחשבה שכל זה קורה רק כי אני יושב ברכב אולטרא מגניב שמצליח למשוך אש גם כשהוא בצבע כסוף..?

בקיצור, כשמחפשים- מוצאים. לא משנה מה מחפשים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

היום יום יפה - אז התנעתי את המנוע, פתחתי את החלון בגג ושני החלונות הקדמיים עד הסוף, הכנסתי דיסק למערכת (ווליום לא חזק בכלל) והרכבתי את משקפי השמש.

(...)

כשהנהג הצעיר מגיע לידי הוא עוצר ועושה לי "פששש..." ואני חייכתי חיוך כאילו לאות "תודה" ונסעתי משם מיד.

אולי בתוך ההתרגשות שכחת ללבוש חולצה או מכנסיים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סטיו, בחיאת רבאק חלאס.

אנשים לא גומרים כשהם רואים פולו או אפילו גולף gti. רכבים נחמדים אבל לא משהו מסובב ראשים. אז מישהו התלהב מזה שנתת לו לעבור (הרבה יותר נדיר מרכב ספורט אצלנו בארץ). לא צריך לעשות מזה כזה סיפור.

קנית רכב נחמד שמתאים לך ולכן עבורך הוא בנזונה של רכישה. תהנה ממנו אבל לא צריך לעוף על עצמך ולדחוף את זה לכל דיון גם כשזה בכלל לא קשור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
נכון ולא נכון: בלב אני חושב "די" אבל בלי "תמשיכו". באמת באמת.

אז, כמו שאומרים בצבא, תתאפס על עצמך. צא מהסרטים ותפסיק להרים להנחתות. תרצה תאמין, תרצה תקדם אותי במעלה האקסל (אם בכלל יש לאן) - אבל לא באמת מחפשים אותך ולו מהסיבה הפשוטה שרוב היוזרים הקבועים כאן הם אנשים ש(תתפלא) יש להם מה לעשות בחיים. באמת באמת.

כשאתה מצהיר קבל עם ועדה שלא תפרסם סקירה אבל דואג להזכיר את האוטו החדש בכל פוסט - זאת הרמה להנחתה. כשאתה דואג שוב להזכיר את אנשי האקסל (ובאמת באמת, אנחנו צריכים לפנות לסנודן בשביל הקובץ?) - זאת הרמה להנחתה.

שוב - תתפלא, אבל אני בספק שיש למישהו פה משהו אישי נגדך. זה כולה פאקינג פורום.

אז אתה רוצה - תפרסם סקירה. תהיה טובה, אגב, היה סמוך ובטוח שאף אחד לא יטריל אותך for the fuck of it. אם היא לא תהיה טובה, אז היא לא תהיה טובה - זאת מהות האינטרנט. כל אחד שכותב פה לוקח סיכוי/סיכון (איך שתבחר) שהפוסטים שלו ימצאו חן או לא ימצאו חן בעיני יוזרים אחרים. שוב - זאת המהות.

פעם אחרונה - אולי תתקשה להאמין בזה אבל הפוסט הזה לחלוטין לא נועד להקניט אותך, פשוט להכניס בוחן מציאות קטן.

לגבי הפולו - באמת אחלה רכב. לא סופרקאר, אבל באמת אחלה רכב ודיל בן של שרמוטה. תתחדש (אפילו קיבלת לייק בפייסוש - ואם תחליט בכ"ז לפרסם סקירה, קצת פחות משתפכת).

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מבדיל בין אלו שמוצאים הזדמנות למחווה (LIKE) על הצעצוע שלך. שזה בסך הכל נחמד ותרבותי.

לבין אלו שמזהים מישהו שלדעתם מצהיר על כך שהוא בעניין של משחקים (וספורטיבית היא הצהרה) ובדרכם דואגים למשוך תשומת לב ומזמינים לשחק. מתאים לך? סבבה. לא מתאים שיעזבו אותך בשקט. לא עוזבים בשקט? לא תרבותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הרכב אצלי כחמישה חודשים, ולא יצא לי שמישהו עבר למצב קרב כשהוא ראה אותי, גם לא מרכבים ספורטיביים :mm_cry:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוריד את הסמלים והגריל של הGTI. רק ככה ההצקות יפסקו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...