Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ביום שישי האחרון נתפסתי נוהג באוטו של חבר בנהיגה בכשרון 420 מיקרוגרם סהכ 130 מעל המותר הכנתי המלצות ממפקדי למילואים על כך שאני נהג ביחידה בתדירות גבוהה ויש לי גם המלצה משוטר על התנהגות טובה רציתי את עזרתכם איך עליי להמשיך לפעול בנושא האם כדאי לקחת עורך דין ומה העונש שאני צפוי לקבל אני נהג ותיק חמש שנים על הכביש אשמח לתשובות בהקדם

פורסם

עורך דין!!!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תראה אתה תקבל שלילה ארוכה וקנס קספי, עורך דין יכול להוציא אותך עם עונש הרבה יותר קל אבל זה יעלה לך הרבה כסף.

אז תשאל את עצמך מה אתה מעדיף לשלם כמה אלפי שקלים לעורך דין או להיפרד מהרישיון לתקופה ארוכה?

פורסם

העונש הוא מינימום שנתיים

לא משחקים עם עבירת שכרות ורק עו"ד בקי יכול למצוא כשלים ולהוציא אותך מזכאי ועד לכמה חודשי שלילה, אבל יש מקרים בהם גם עורכי דין לא מצליחים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום לכולם ביום שישי האחרון נתפסתי נוהג באוטו של חבר בנהיגה בכשרון 420 מיקרוגרם סהכ 130 מעל המותר הכנתי המלצות ממפקדי למילואים על כך שאני נהג ביחידה בתדירות גבוהה ויש לי גם המלצה משוטר על התנהגות טובה רציתי את עזרתכם איך עליי להמשיך לפעול בנושא האם כדאי לקחת עורך דין ומה העונש שאני צפוי לקבל אני נהג ותיק חמש שנים על הכביש אשמח לתשובות בהקדם

5 שנים זה לא נהג וותיק, וכן אתה צריך עו״ד.

פורסם

חד משמעית עו"ד.

בלי עו"ד יש לך סיכוי לא רע לקבל מעל שנה שלילה.

ואז את הכסף שחסכת על עו"ד תשלם למורה נהיגה, תיאוריה, טסטים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...