Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

המערכת נמצאת ברכב של חבר,הסאב והמגבר הם של פיונר אבל אני לא יודע בדיוק את הדגם (אם צריך אני אבדוק).

בעת השמעת מוזיקה הסאב משמיע סוג של פיצוצים כאלה,לפעמים הוא נותן באס ולפעמים הוא רק משמיע פיצוצים.

אם תתנו כיוון לבעיה אני אשמח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תעשו בדיקה שיציאות ה in וה OUT מחוברות לחיבורים הנכונים!

תבדוק ששום חיבור לא רופף, לא על ה hu , לא על המגבר ולא על הסאב עצמו.

זה כנראה נובע מבעיית חיבורים רופפים, תבדוק שהחוטים של הסאב וה+ - של המגבר לא נוגעים בכלום.

תעדכן :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

כבל +,כבל-,RCA,כבל +/- של הסאב עצמו נבדקו ונמצאו תקינים כנ''ל הHU.

אני לא מבין גדול במערכות אבל כשהזזתי את אחד המתגים של המגבר שכנראה שולט אם היציאה היא סאב או רמקולים אז זה הסתדר.

היה כתוב שם LPH נראה לי ושמתי אותו על הכי גבוהה ואז זה הסתדר אבל הסאב מפיק פחות באס ויותר שואף להפיק צלילים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מתאר לעצמי שאכן מדובר בכיוון לא נכון. דע לך שאתה מקצר משמעותית את חיי הסאב.

סאבוופר מוכרח לנגן תדרים נמוכים בלבד, בד"כ לא מעל 80 הרץ, כלומר להגדיר LPF (ורק LPF) ולחתוך אותו בין 60-120 לפי העדפה.

כמו כן, לבדוק שהגיין לא גבוה מדי.

אם לאחר כל אלו הבאס חלש מדי אפשר להגביר באקולייזר את הבאס, אך יש לזכור שייתכן ויש צורך בשדרוג הרכיבים (מגבר+סאב) שייתכן ופשוט חלשים מדי לדרישות שלכם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ערכתי בדיקה פשוטה מאוד בעזרת הDD1 (למרות שזה היה ברור מאליו), סתם רציתי שאוכל להציג על הנייר- משחק באקולייזר לצורך הגברה נותן עיוות נטו ועל זה אין להתווכח.

JL Audio

פורסם

העיניין הוא שהמערכת פעלה יותר מחצי שנה באופן מעולה ואתמול החלו להישמע הפיצוצים האלה במקום בס.

אני מבין שבשביל להציל את המצב ולא להחמיר כדאי לי לשנות את ההגדרות.

אבל כאשר הLPH על מצב הכי נמוך הסאב מתחיל לעבוד רק על ווליום גבוהה וזה מלווה בדרך כלל עם הפיצוצים שתיארתי.

יש לציין שזאת מערכת שהורכבה מכל מיני רכיבים שנמצאו במחסן (חוץ מזוג רמקולים וHU) אז יש לאן לשדרג.

פורסם

אני אצלם מחר את ההגדרות כדי שתראו אבל הגיוני שהסאב עומד למות...אם אני לא טועה גילו כבר דו ספרתי.

פורסם

זה לא קשור לפאזות לדעתי.

או שהטיינסלים של הסאב התנתקו/ מחוברים בצורה רופפת, או שיש בעיה עם המגבר.

נסה לחבר רמקול אחר במקום הסאב רק לבדיקה.

טיינסיל זה הכבלים המובילים מנק' החיבור של הסאב לסלילים.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...