Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מעו, מאז שקיבלתי את הרכב אני מטפל בו במרום-הצמרת לוי בבני-ברק.

יש לי בעיקר דברים טובים להגיד על המוסך:

• מנסים לפעול לטובתך ולא לדפוק אותך כספית (כמה פעמים כבר הם הוכיחו לי את זה)
  • מוסך מרווח וגדול, וכמו כן הרבה עובדים, מזכירות מסודרת וכו'
  • נהלי עבודה מסודרים ולא חאפריים
  • עבודה יסודית יחסית
  • חשבונית מפורטת ביותר (כמו שצריך להיות)

עם זאת, ישנם 2 דברים שמטרידים אותי:

• הם מוסך מורשה, ולכן הם יקרים - אע"פ שאף פעם הם לא "דפקו" אותי כדי להרוויח כסף - המחירים שלהם פשוט יקרים כברירת מחדל (וכל החלפים שם הם מהחברה).
  • חוסר סבלנות ויכולת לטפל בכל התקלות - ומי כמוכם יודע שאני האבא של כל הפדנטים. אם אני מביא להם רשימת תקלות, הם פשוט לא מתקנים חצי מהם בטענתם "שזה לא חשוב" או "שלא ניתן לתקן את זה" (לא בשיטות הסטנדרטיות שלהם). כמו כן, אין להם סבלנות ל-Tweakים ותיקון כל מיני תקלות קטנות.

לכן, אני חושב כרגע שרק את התיקונים החשובים, אם יהיו, אני אלך לעשות אצליהם (לדוג' בלמים, תקלות מנוע, היגוי וכו').

את כל שאר הדברים הקטנים שלי - לדוגמא דיאגנוסטיקה, דברים שמתפרקים בצרפתיות, כיוונונים למיניהם, טיפול בחלפים וכו' - את אלו אני רוצה לעשות אצל איזה חאפר.

וכן, חיפשתי בפורום, וכן, ראיתי שיש דברים שאסור לעשות במוסך חצר, ולקחתי בחשבון...

הדרישות:

• מוסך חצר \ חאפר עם יכולות (שברשותו הכלים ע"מ לבצע טיפולים בכלל הרכב)
  • אמינות אמינות אמינות - ולצערי אפשר להגיד את זה על מעט מוסכים
  • הרבה סבלנות לשטויות שלי, שלא יגיד לי "לא צריך" על כל הדברים המפגרים שאני רוצה לתקן
  • ידיים מצוינות ויכולת אילתור-פתרונות
  • שיכיר את ה-106 ראלי כמו שצריך, אני לא רוצה להיות שפן נסיונות או לחזור אליו כל שבוע
  • רצוי שיהיה במרחק נסיעה סביר מהרצליה

יש הצעות?

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...