Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מזרן- מי נגד מי ולמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

הגיע זמנו של המזרן הספוג הנוכחי שלי (לא יודע באיזה סוג מדובר).

אני מחפש מזרן טוב, נוח ויחסית קשיח (לא אוהב רך מדי). עדיפות לכזה שלא יהיה עבה מ13 ס"מ (כדי שיהיה בגובה זהה עם המיטה הנוספת שיש מתחת לאחר פתיחתה- מיטת על קל).

הבנתי שיש גומאויר, גומי לעיסה, לטקס, שמעטקס, ספוג כחול, ספוג סגול ושאר צבעי הקשת וכו'.

בשתי מילים- הלכתי לאיבוד.

הציעו לי 2 מזרנים דו צדדיים שצד אחד ספוג כחול 33 וצד אחד ספוג סגול. המידות הם: 190/80/13 ס"מ, המחיר הוא 750+ מע"מ.

ממה שהבנתי, מזרן לטקס מתאים יותר לבעלי אלרגיה לקרדית אבק (יש לי אלרגיה לאבק, לא משמעותי אבל עדיין משהו שגורם לנזילות מהאף מדי פעם). השאלה איך הם ומה המחירים שלהם?

ויסקו פחות מתאים לי, בגלל חוסר אוורור של חום הגוף (אני טיפוס שחם לו).

לא רוצה קפיצים.

מעדיף שלא להיסחף בתקציבים. נניח עד 1000 למזרן, זה ריאלי?

בתודה מראש, ההנהלה וצוות המגובבים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מזרן לא קונים בהתכתבות - בתקציב שלך הייתי ממליץ על פולירון (מיצור בארץ) יש להם קשת רחבה של דגמים, יש חנות מפעל ברחוב שלמה בת"א שם תוכל לשכב על המזרונים ולבחור מה שהכי נוח לך.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...