Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעזוב את יס לטובת הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מדובר על חבילה יותר זולה אז תנסה להוזיל את העלויות ביס,

או שתעבור ל-NO, ותחסוך פי כמה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתמול עשיתי את הצעד ההפוך. מהוט ליס. נקווה שהפעם הם יגיעו להתקין במועד.

במקביל, אני ממליץ לכולם להכיר את אתר נתק ( netek.co.il ). אתר חינמי בו אתם שולחים לחברה ממנה אתם רוצים להתנתק הודעהעל ניתוק. מקבלים אישור במייל, והם שולחים פקס לחברה הננטשת. אין יותר התעלמות מבקשות ניתוק. מרגע שהם מקבלים את ההודעה שלכם - לא יכולים לחייב אתכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתמול עשיתי את הצעד ההפוך. מהוט ליס. נקווה שהפעם הם יגיעו להתקין במועד.

במקביל, אני ממליץ לכולם להכיר את אתר נתק ( netek.co.il ). אתר חינמי בו אתם שולחים לחברה ממנה אתם רוצים להתנתק הודעהעל ניתוק. מקבלים אישור במייל, והם שולחים פקס לחברה הננטשת. אין יותר התעלמות מבקשות ניתוק. מרגע שהם מקבלים את ההודעה שלכם - לא יכולים לחייב אתכם.

והם מחויבים לנתק אותכם תוך 48 שעות. מה שבד"כ קורה זה שתוך 24 שעות מתקשר נציג שימור לקוחות, ומנסה את מזלו עם מבצעים "בלעדיים". בסגנון של: "רק לך, לאף לקוח אין את זה".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשאני ניתקתי את יס הייתי מאוד החלטתי לבצע את זה. הפעם זה לא היה רק בשביל לקבל מחיר נמוך יותר

כפי שנהגתי כמה שנים לפני, למרות שלא היה קל להתנתק עניין של הרגל. (במיוחד לילדים -היום זה לא מפריע להם בכלל)

הניתוק בא אחרי שדרשתי בתוקף 200 ש"ח עבור 5 ממירים כולל ערוצי מדע/ספורט/אגו טוטל ועוד כמה דברים שאני לא זוכר עכשיו

והם התעקשו לא לתת את המחיר הנ"ל. הוחלט על יום ניתוק מגיע בחור ואומר לי למה אתה מנתק? עניתי בגלל מחיר שלא קיבלתי.

הוא עונה, אתה רוצה את המחיר הנ"ל? עכשיו אני מסדר לך אותו -אמרתי לא תודה. בקיצור לא לפחד להוריד מחירים.

פורסם

מה שאף אחד לא ציין - ביס אין START OVER, אז כדי לראות סרט אתה צריך לדעת מתי הוא מתחיל ולחכות עד אז כמו בימי הביניים, ואין סרטים בחינם בVOD שלהם (גם לא בהוט, אבל הSTART OVER נותן לך אפשרות לסרט הנוכחי והאחרון מכל ערוץ שתומך).

פורסם

מי שרגיל ליס יגיד שבהוט אין מה לראות, והפוך, מי שיש לו הוט יגיד בדיוק אותו דבר על יס.

היה לנו גם את זה וגם את זה, והיום יש לנו הוט. תאכלס, שניהם אותו הזבל, ובשניהם יש

מחיר מופקע על בערך שום דבר.

הבדלים מהותיים הם איכות תמונה טובה בהרבה ביס, vod עדיף ונוח יותר בהוט, וסטארט אובר

בהוט, שזה אומנם לא בכל הערוצים,אבל מאוד נוח. תוך כדי זפזופ נתקלים הרבה פעמים בסרט או

תכנית מעניינים, ואז בלחיצת כפתור זה עובר להתחלה.

פורסם

שים שניה את התכנים בצד.

אני הייתי לקוח של הוט במשך שנה.

זה היה סיוט שלא נגמר!!

מעבר ל"תקלות תשתית" חוזרות על בסיס קבוע (וכל תקלה מנתקת אותך לגמרי מהעולם. טלפון/טלוויזיה/אינטרנט), לא היה חודש אחד שהחיוב היה נכון.

תמיד חייבו אותי יותר ממה שסוכם בחוזה.

בכל חודש הייתי מתקשר אליהם לפחות פעמיים. וכל פעם זה בערך 45 דקות המתנה.

בחיוב שלאחר מכן הייתי רואה זיכוי על האקסטרה שחיבו + חיוב נוסף. ככה במשך שנה שלמה!

שום דבר לא עזר, לא משנה עם מי דיברתי ולא משנה כמה מכתבים/פקסים/מיילים שלחתי.

ביום שנגמר החוזה, התקשרתי לחברת אשראי וביטלתי את הוראת הקבע.

כמובן שהם עוד ניסו לחייב ולשלוח מכתבי איום, אך מכולם התעלמתי.

עד היום עוד מתקשרים אלי בנסיון להציע חבילה שאי אפשר לסרב לה.

לנציגה האחרונה שהתקשרה אמרתי (במילים האלו!) "תתקשרי לגלעד שליט, אם הוא מוכן לחזור לשבי החמאס, אני חוזר אליכם".

מאז לא שמעתי מהם.

היום אני משלם כ100 ש"ח יותר בחודש (245 ש"ח ליס + כ 100 ש"ח לאינטרנט וטלפון).

התשלום הנוסף הזה שווה לי את השקט הנפשי ואת חוסר התקלות.

אני כבר 4 שנים ביס ומעולם לא הייתה לי תקלה/חיוב שגוי!

עזוב אותך הוט.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
כן, זה הכיוון גם שלי.

תקנה הארד דיסק חיצוני, Raspberry pie עם XBMC עליו (עולה בדיוק 35$ ואתה משתמש בסמארטפון שלך בתור שלט), תחבר לטלויזיה ותיהנה :)

+1

התוכן ביס עשיר הרבה יותר

אם אתם צרכנים ממוצעים ומעלה של טלויזיה, לא הייתי מתפשר על הוט

מאחד שהיה בשני צידי המתרס

הייתי בעבר לקוחה של הוט - סיוט מתמשך (לא באו לאסוף ציוד, תקלות בטלפון ובאינטרנט, טכנאים שלא מגיעים וכו') ואין מה לראות (חוץ מערוץ AXN שהיה להם פעם והיה מראה שידורים חוזרים של ה-A-TEAM). הייתי לקוחה של יס - אחלה תכנים אבל זה לא זול, ובשנתיים האחרונות אין לי אף אחד מהם ואני צופה רק בתכנים שאני מורידה. האמת? זה יותר זול ולרוב גם התוכן איכותי :D

פורסם

בואו נפריד את ההשוואה ל3:

1. תקלות טכניות

במידה ויש תקלות שיס/ הוט לא מתגברים עליהם, פשוט מתנתקים.

2. תכנים

יש לי הוט ואני מודה שאין להם תכנים, לפעמים מעביר את הזמן עם שידור חוזר של כולם אוהבים את ריימונד וכו', אבל את המוזה להורדות שלי אני מקבל מיס ששם אכן התכנים מעניינם יותר, כנ"ל לגבי סרטים. לא מחכה לא להוט ולא ליס, אני פשוט מוריד

3. שירות לקוחות/ חיובים - במידה ונגרמה עוגמת נפש פשוט פונים למשרד התקשורת והפנייה מטופלת (מניסיון מוכח של מס' פעמים)

אני נהנה בעיקר מדיסקברי, ערוץ ההיסטוריה, נשיונל ג'יאוגרפיק שיש בשניהם.

הסיבה היחידה שאני לא מתנתק משניהם זה בגלל הילד שרואה ניק ג'יניור וכו...

פורסם (נערך)

אחת הסיבות שהיה לי קשה לנתק את יס זה הילדים (היו קטנים יחסית)

היום שאני שואל את הילד הקטן (שהוא כבר חייל) חסר לך יס? הוא אומר שממש לא.

מה שאני מנסה לומר שזה הכל עניין של הרגל. (והוא הראשון שבכה שלא יהיה לו מה לראות)

מעבר לזה לא חסרים תכנים חופשיים ברשת -יש שם הכל.

לי למשל יש סטרימר עם 2 טרה +2 דיסקים חיצוניים של 2 טרה ביחד זה 6 טרה

מלא בסרטים,סדרות,הופעות חיות,סרטים מצוירים (אני אוהב) תוכניות מדע,ספורט ועוד, הכל באיכות HD לפעמים בלו ריי מלא

בלחיצת כפתור אני קובע מה לראות ומתי.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

הסיבה היחידה (והמופקעת בהחלט!!) שיש YES בבית - ספורט , אם אהיה יותר מצומצם , יש לי תחליפים מצויינים לכל הספורט שיש , (מלבד אולי ליגה ישראלית) , אבל תחליף ראוי לחדשות הספורט ושאר תוכניות הלילה (בובה של לילה , המשחק , מאיר ורוני , יציע העיתונות(ימי חמישי בלבד , שני אני לא צופה) עוד לא מצאתי.)

מבחינת סרטים וסדרות אין שם דבר מעניין לא פה ולא פה.

הכל יש באינטרנט. גם מה שיש בערוץ 2 ו10

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...