Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, אתה צודק. לבושתי לא חשבתי לבדוק לבד באתר של Euroncap. ליונדאי ציונים טיפ-טיפה יותר טובים.

המבחנים של שתיהן מ-2012.

פורסם

איבזור היונדאי כולל מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס וחלונות אחוריים מושחרים (יתרון עם ילדים).

לקיה לעומת זאת יש בקרת שיוט עם מגביל מהירות.

הקיה כניראה זריזה יותר בזכות גיר רובוטי.

הבחירה בינהן היא עניין של טעם אישי והעדפות איבזור.

אם היונדאי היתה לכם נוחה יותר אז אני חושב שיש לך כבר העדפה מסויימת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יש נטייה ליונדאי אבל לא העדפה ברורה. ביקורות, מבחני דרך ומבחנים השוואתיים שקראתי מטים את הכף דווקא טיפה לטובת הקיה. אם אפשר לקבל את הקיה עם מצלמת/חיישני רוורס זה עשוי להטות את הכף לטובתה.

פורסם

לא קונים/מחליטים על רכב על פי מבחן או פורום זה או אחר.

אתה עומד להשתמש ברכב בשלוש השנים הבאות.

ממליץ על נסיעת מבחן לפני ההחלטה.

היום corolla cross 2022

פורסם
יש נטייה ליונדאי אבל לא העדפה ברורה. ביקורות, מבחני דרך ומבחנים השוואתיים שקראתי מטים את הכף דווקא טיפה לטובת הקיה. אם אפשר לקבל את הקיה עם מצלמת/חיישני רוורס זה עשוי להטות את הכף לטובתה.

הטבה של 300 ש"ל תשכנע אותך?:roll:

פורסם

תבדוק עם קצין הרכב של החברה אם ניתן להוסיף בתשלום סמלי את החיישני רוורס- מדובר בסכום עלות מצחיק. לגבי מולטימדיה אצלי ברכב יש, תבדוק גם כן במה כרוכה ההוספה - יכול להיות שהעלות הוספה תהיה שווה את זה כי בכל זאת האבזור , ההתנהגות והניצול מנוע לטובת הקיה ללא ספק.

פורסם

הי

אני גם התלבטתי ובחנתי את הרכבים בזכות אשתי היסודית שכרתי לשבוע את הקיה סיד סטיישן ופשוט זה רכב מצויין

מרחב מדהים אבזור נסעתי עם הרכב לבאר שבע מהמרכז הנסיעה הייתה נוחה

הרכב בטיחותי מאוד

הרכב יסיע תאומים עם שני בוסטרים הרבה מקום ומאוד נוח

האמת שהתמקדתי בהשוואה של פוקוס מול קיה

לגבי היונדאי מודה שלא בדקתי אבל בדקתי אופל ועם כל הכבוד אופל בפנים נראית רכב מדור קודם

מניסיון של שבוע קיה מומלצת בחום ולגבי מצלמת רוורס פשוט תוסיף כסף למרות שאין סיבה לא ללחוץ את היבואן

בהצלחה

פורסם

אל תפסול את האוקטביה. אתה יכול להסיר את הלוח מעל וישאר לך עדיין תא המטען הגדול שבנמצא.

חוץ מזה האוקטביה היא פשוט רמה אחת מעל כל הרכבים בקטגוריה, מבחינה דינמית, באיכות ההרכבה ובנוחות ולא בכדי היא זוכה בכל מבחן השוואתי אפשרי.

לחלופין הייתי שוקל את האופל אסטרה סטיישן (ידוע גם כ-tourer) שמציגה איכות עדיפה על פני הקוריאניות.

פורסם

תודה על כל התגובות.

לנוכח הזמן המצומצם בו היייתי צריך להודיע על הבחירה לא יכולתי לבצע נסיעות מבחן. בקיה הזמנתי נסיעת מבחן וענו לי שהרכב מגיע לירושלים אחת לחודש, וגם זה לא תמיד. בסוכנות בירושלים לא היה הסטיישן (רק בת"א הצלחתי לראות אותו) והיחס שלהם היה איפשהו בין מעליב למתעלם. יכול להיות שכשסוכני המכירות שומעים שאנו בוחנים את הרכב בכדי לקחתו בליסינג ולא כרוכשים רגילים הם כבר לא מתעניינים בנו ולא מנסים לעזור? בסה"כ זה רכב שאותו היבואן ימכור בסוף.

אני לא יודע אם האוקטביה היא אופציה בכלל. לא בדקתי למרות החיבה שלי לרכב הזה (והדגם החדש נראה גם טוב יותר לדעתי מקודמו) בגלל התצורה. על האופל שאלתי - לא רלוונטי אצלנו בחברה. כנראה שיקר יותר.

בסופו של דבר בחרנו ביונדאי. בהתייעצות עם קצין הרכב בחברה קבלתי את דעתו שעדיף לבחור את הדגם שהרגשנו בישיבה בו נוח יותר. אשתי היתה יותר שלמה עם הבחירה ביונדאי וגם הבן העדיף אותה. אני מתנדנד. רוב מי שנסע ברכב הזה ופרסם חוות דעת היה מרוצה. מהדגם הקודם היינו מרוצים. נקווה שגם מהבא.

שוב תודה - עמוס

פורסם

הדגם החדש טוב יותר מקודמו בכל פרמטר.

תתחדשו!

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...