Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , הצבע החיצוני ברכב שלי במצב ממש לא טוב בעיקר בעיקר במכסה המנוע ששם הכל התקלף בצורה ממש לא יפה לעין, בקשר לגג הרכב הצבע דהוי שם מאוד וגם כולל מספר קילופים קטנים.

עכשיו אני מעוניין לצבוע את מכסה המנוע והגג של הרכב אני יודע שזה כמעט חצי מהרכב בגודל ולכן אולי זה חיה יקר.

בכל מקרה רציתי לקבל מכם טווח המחיר שזה יכול לעלות פלוס מינוס צביעת המכסה והגג במקום טוב אבל מקצועי שיודע לעשות את זה העבודה, אשמח גם לקבל הצעת מחיר למקומות יותר זולים (מורשה,לא מורשה אני לא כל כך מבין בעניין..)

פורסם

באזור ה1K בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי אותה בעיה באותו אוטו ואותו מודל ....

רק שאצלי גם החלק העליון בדלתות (החלק שצמוד לגג) מתקלף

זה גם בר תיקון או שצריך לצבוע את כל הדלת ?

פורסם

צריך? את כל הפאנל (דלת במקרה הזה) .

אפשרי? הכל , תמיד אפשר לצבוע נקודתית אבל תקבל תוצאה זוועתית מבחינת המראה (קשה מאוד להגיע לטשטוש טוב בצביעה נקודתית גם כשהצבע חדש לחלוטין , אז במקרה שהצבע כבר בלוי כמו אצלך - בלתי אפשרי) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

השאלה שלך כללית מידי , יש טווח מחירים רחב מכמה מאות שקלים לפאנל עד לעשרות אלפי שקלים .

מקומות זולים וסבירים יקחו כמו שכבר השיבו לך ,קצת יותר מ-500 לפאנל גדול כמו גג או מכסה .

יש המון כאלה , שתכתוב באיזה אזור בארץ הכל יהיה פשוט יותר .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני מאזור המרכז, עכשיו עוד שאלה שמעניינת אותי, במידה וצבעתי את המכסה מנוע האם יהיו הבדלי צבעים בין המכסה לשאר הרכב? כי שאר הרכב אולי דהוי יותר מהצבע שצבעו עכשיו.

• תוכן חדש...