Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב I20 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני זקוק פה לעזרה לגביי בעיות ברכב I20

הסיפור הוא ככה

הרכב הוא רכב חדש נקנה מכלמוביל לפני פחות מחצי שנה , עבור מכרה של הורי אשתי שהיא נכה .

לפני כשבוע היא נסעה בפקק התחילה לנסוע ניסתה לבלום וכלום הרכב לא בלם . היא נכנסה ברכב מקדימה אבל למזלה לא היה נזק .

היות והיא חזרה מהלוויה של אמא שלה הנחנו שאולי היה היתה בלחץ ולכן לא חשבנו שהבעיה בברקס .

אתמול היא נסעה עם הרכב שוב ובאמצע פניה איבדה את הברקס , היא נסתה לבלום גם עם בלם היד אבל לא הצליחה ונכנסה בין גדר לרכב .

לאחר שהפעם היא לא הסכימה לנסוע ברכב , גררו אותו למוסך שהביטוח המצליץ על מנת לבדוק את הבלמים .

השאלה היא מה ניתן לעשות היות וזה רכב חדש עם מספר חודשים מועט על הכביש האם לקחת אותו למוסך מורשה (תוך כדיי סיכון שיתקנו את הברקסים ויברחו מאחריות ) או לקחת אותו למוסך נפרד רק לבדוק האם הברקסים באמת בסדר או לא ? .

אשמח לעזרה .

פורסם

רכב בן חצי שנה - מוסך מורשה יבואן, כל מילה נוספת מיותרת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אף מוסך בר דעת לא יכסת"ח תקלה בבלמים, הרי המוסך יהיה המקום הראשון שיגיעו אליו אם חלילה היא תעשה תאונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני היית עושה בלאגן,רק בגלל שזה באמת עניין של חיים ומוות.

במקביל תנסח מכתב מסודר לכלמוביל [אני משער ששם הרכב מקבל שירות] ותתאר במדויק את מה שאירע,תוודע שאתה/או מישהו אחר מוסר את המכתב,שיקבל חותמת "נתקבל".

כל זאת כהכנת בסיס ראשוני אם יהיה צורך בתביעה,פנייה לעיתונות היא גם רעיון לא רע במקרה כל כך חמור.

אבל כל זאת רק לאחר שהרכב נבדק במוסך הראשי של ע"י מהנדס רכב של כלמוביל.

פורסם

הזכרת שהיא נכה, האם עשו שינויים או התקנות מיוחדות ברכב?

יכול להיות או שההתקנות נעשו לא טוב, או שהם לא מותאמות לנכות של הנהגת.

פורסם

נשמע לא לגמרי טריויאלי, החיבור בין אישה לא צעירה ונכה לבין מסקנה שהתקלה ברכב זה די בעייתי. מדוע לא הכניסו את הרכב לבדיקה במורשה יבואן אחרי המקרה הראשון, ממש נס שלא קרה משהו רציני בדרך.

פורסם

תודה על התגובות , הכנסנו את הרכב למוסך מורשה , לרכב אין שום התקנות של מכשור או שינויים. מחכים בינתיים לתגובה של המוסך . אני מאוד מקווה שיחזירו תשובה.

פורסם

כל זה ולא נדלקה שום מנורת אזהרה ברכב? שקשורה לבלמים או ABS למשל? זה מעניין ומצד שני גם מסוכן מאוד, ובמיוחד אם זה לא קורה תמיד, יהיה

קשה לעלות על מקור התקלה המוזרה הזאת. נא עדכן לגבי ההמשך של הטיפול בבקשה.

פורסם

הרי מנגנון בלם היד הוא מנגנון מכני לחלוטין שאינו תלוי במערכת הבלימה, מה גם שהוא מופעל רק על הגלגלים האחורים.

מה שאני בה להגיד הוא, שאם הכשל הוא בגלגלים האחורים, הרי מערכת הבלימה הרגילה היתה אמורה לעבוד ולהפך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני כשבוע היא נסעה בפקק התחילה לנסוע ניסתה לבלום וכלום הרכב לא בלם . היא נכנסה ברכב מקדימה אבל למזלה לא היה נזק .

היות והיא חזרה מהלוויה של אמא שלה הנחנו שאולי היה היתה בלחץ ולכן לא חשבנו שהבעיה בברקס .

.

כשאני קורא משפט כזה אני לא יודע אם לצחוק או לבכות ...

אשה נכה ומבוגרת, הרכב לא בלם, קרתה תאונה, ואתם נתתם לה להמשיך לנסוע כאילו לא קרה כלום ??? מה חשבתם לעצמכם ??

נשארתי ללא מילים.

• תוכן חדש...