Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני שואל עבור חבר עם סיאט לאון חדשה בצבע שחור

הוא מעוניין להשתמש בחומר הנ"ל nanoshine

המחיר בעננים ,ולכן רציתי לדעת אם למישהו כאן הייתה התנסות\מכיר\שמע ויכול לתת את חוות דעתו

תודה והמשך שבוע טוב

דביר .

פורסם (נערך)

למיטב ידעתי אין מוצרים שמיוצרים תחת החברה שציינת

יש מוצרים שלCeramic Pro שנמכרים על ידי החברה שציינת, תקן אותי אם אני טועה ומדובר במוצר אחר.

אתה יכול להתרשם מהעבודות שמוצגות בעמוד הפייסבוק שלהם https://www.facebook.com/ceramic.pro.de

ceramic-pro הוא שחקן חדש ועושה רושם שהוא איכותי על פניו (הוא גם קשור בצורה כזו או אחרת לישראל).

לדעתי אין שום הצדקה למחירים שגובים עבורו ברחבי העולם והם בטוח לא נובעים מאיכותו..

2 המוצרים העקרים :

CP 9H

-Permanent Protection

-Scratch Resistance (Above 9H)

-Super Hydrophobic Effect

-Super hydrophobe Effekt

-Weather & UV Resistance

-UV & Temperatur resistent

-Thermal Resistance (up to 750°C)

-Anti-Graffiti

CP Light

-Durability up to 24 months

-Super Hydrophobic Effect

-Weather & UV Resistance

-High Gloss Finish

-Anti-Graffiti

-Advanced Chemical Resistance

-Oxidation & Corrosion Resistant

באופן אישי הייתי מעדיף לרכוש מוצר שהוכיח את עצמו כבר ולא חסר אופציות מעולות, כמעט את כולם ניתן להשיג בארץ.

CarPro

GTechniq

Opti coat 2.0 או opti guard (לדעתי זו האופציה הכי טובה בהשוואה לכל המתחרים, אני חושב שאין אפילו מקום להשוואה בין המתחרים וה-OC)

wolf-chemicals-hard-body-nano-sealant - מוצר פגז גם כן

nanolex

Polishangel

Chemical Guys Second Skin6 - תמחור הזוי גם בארץ וגם בחול, יש לי ספקות לגבי היכולות שלו וטרם שמעתי ביקורות מדהימות לגביו, אבל הוא בהחלט אופצייה, קל מאוד ליישום.

הOC נותן µ 1-2 שזה בהרבה יותר ממתחריו השונים ולמיטב ידעתי הכי הרבה מכולם.

כאשר יש יצרנים אחרים שיודעים להתחייב על עובי של עד 0.5 µ או עד 1 µ לכל היותר.

טוענים גם שה-OC עמיד יותר מכל חומר אחר בפני כימיקלים מזיקים ויש לכך הרבה סימוכין ברשת.

מה הסדר גודל של העלויות שהציעו לך ומה ההליך כולל?

כמובן שליישם על משטח שלא עבר הכנה מושלמת זה בזבוז כסף.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...