Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג 165.60.15 באמת נדיר למצוא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך להחליף רביעית צמיגים לרנו קליאו.

מידת הצמיג - 165.65.15.

הסתובבתי היום במספר פנצ'ריות, אצל כולם אין את המידה הזו, אך יכולים להזמין - במחיר מופקע של 670 כולל מעמ לצמיג (BRIDGSTONE).

כולם גם בדקו את המלצות היצרן לצמיגים שניתן להרכיב על הרכב , ואמרו לי להחליף ל 185.60.15 , שיותר קל למצוא וזולים יותר.

מספר שאלות -

1. החלפת מידת הצמיג ברשיון - מספיק ללכת למכון רישוי טסטים או שצריך לגשת למשרד הרישוי ?

2. מה ההשלכה של החלפת מידת הצמיג על צריכת הדלק ? שטח המגע של הצמיג עם הכביש גדל וכך החיכוך, האם ההשפעה מורגשת ?

3. במידה ואחליט להישאר עם המידה המקורית - אפשר בבקשה המלצה לצמיג כזה ?

4. במידה ואחליט לשנות את מידת הצמיג - אפשר המלצה לצמיג ?

(400 שח לצמיג זו ההקצבה שלי)

אני גר בצפון הרחוק - והפנצ'ריות הקרובות אלי - קרית שמונה , או בוקעאתא, או חצור הגלילית.

תודה

נירצן

עריכה אחרונה על ידי nirtzen
פורסם

שלום,

דבר ראשון, לדעתי טעית במידה. המידה הנכונה היא 165/65R15, אבל זה לא ממש משנה, כי גם את המידה הזו קשה מאוד להשיג.

אכן ניתן להחליף ל- 185/60R15 ללא צורך בהחלפת הג'נטים.

1. ניתן לבצע את הרישום בכל מכון טסטים בתשלום של 15 ש"ח. יש לצרף להם הוראת רישוי של משרד התחבורה או תדפיס של AutoData (אוכל להעביר לך, רק תגיד לי מה שנת הייצור של הרכב).

2. ההשפעה על צריכת הדלק תהיה קטנה עד לא מורגשת.

4. באתר טייר קלאב ניתן להזמין שני צמיגים במידה החדשה - Falken ZE912 במחיר 287 ש"ח או Hankook K415 ב- 319 ש"ח - בשני המקרים מדובר בחסכון משמעותי לעומת התקציב שלך. המחירים כוללים הכל - התקנה, איזון ומע"מ.

ניתן להתקין את הצמיגים שתזמין באתר טייר קלאב בפנצ'ריה בקריית שמונה.

אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית או דרך הפורום במידה ויש לך שאלות נוספות.

בהצלחה וסופ"ש נעים.

פורסם

צודק, 165.65.15 ... תיקנתי עכשיו.

הרכב הוא רנו קליאו, שנת 2012.

אשמח לקבל את התדפיס, תודה.

עם איזו פנצ'ריה בקרית שמונה אתם עובדים ?

תודה רבה

פורסם
צודק, 165.65.15 ... תיקנתי עכשיו.

הרכב הוא רנו קליאו, שנת 2012.

אשמח לקבל את התדפיס, תודה.

עם איזו פנצ'ריה בקרית שמונה אתם עובדים ?

תודה רבה

מצ"ב הוראת הרישוי לרכב שלך, הכוללת את כל מידות הצמיגים המותרות להתקנה.

בקריית שמונה אנחנו עובדים עם צמיגי רונן דניאל. עם זאת, כדי לקבל את המחירים שציינתי, עליך לבצע את ההזמנה באתר האינטרנט של טייר קלאב.

סופ"ש נעים!

12-0385.pdf

פורסם

יש למישהו מכם צמיגים 165-80-15? או 165-65-15 גם יהיה בסדר

אלו צמיגים לחיפושית

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
יש למישהו מכם צמיגים 165-80-15? או 165-65-15 גם יהיה בסדר

אלו צמיגים לחיפושית

נכון לעכשיו אין לנו צמיגים במידות האלה. אנחנו בקשר עם היצרנים שאנחנו מייבאים לארץ (Toyo, Hankook, Falken) בקשר למידות האלה, כך ייתכן שנביא אותן בעתיד. אבל זה יקח לכל הפחות מספר חודשים.

• תוכן חדש...