Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה חשפה רשת ישראלית להברחת מכוניות יוקרה מאירופה. "יבוא אישי" בסגנון קצת אחר

30835-4.jpg

בתום חקירה סמויה שנוהלה במשך מספר חודשים על-ידי חוקרי ימ"ר ממחוז חוף, בפיקודו של נצ"מ אלי אסייג, הותירה המשטרה לפרסום כי היום בבוקר נערכו מעצרים של חשודים בפרשת זיוף מסמכים וגניבת רכבי יוקרה ממדינות בחו"ל.

כל הפרטים בכתבה :

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30835-%D7%99%D7%93-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94.aspx

קרדיט לאתר ''אוטו''

פורסם

כבר פרסמו את הסיפור אתמול, תודה בכל מקרה.

מה שעצוב זה שכל הרשת הזאת קמה ונסגרה בגלל שהמדינה גונבת מאיתנו עמלות לא פרופורציונליות בכדי ליבא רכבים בעצמינו, וכל הפרוצדורה הפשוטה יחסית הופכת במכוון לבלתי אפשרית מבחינה בירוקרטית וכספית.

אני לא מצדיק את מעשיהם, טוב שתפסו וסגרו את הרשת כי היא התבססה על רכבים גנובים, אך אולי זה צריך גם ללמד אותנו על הקרטל בשוק הרכב ועל העובדה שכל פעם מחדש נושא היבוא האישי עולה לכותרות בקונוטציות שליליות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לצערי אני לא יודע כמה זה קשור, אין ספק שמחירי הרכבים הם לא מציאה אבל תמיד יהיו את אלה שירצו להשיג ביותר זול, בקומבינה.

אני לא חושב שאם מחירי הרכב פה היו ריאלים כולם היו הולכים בדרך הישר וגנבות הרכב היו מפסיקות

פורסם
לצערי אני לא יודע כמה זה קשור, אין ספק שמחירי הרכבים הם לא מציאה אבל תמיד יהיו את אלה שירצו להשיג ביותר זול, בקומבינה.

אני לא חושב שאם מחירי הרכב פה היו ריאלים כולם היו הולכים בדרך הישר וגנבות הרכב היו מפסיקות

גנבי רכב אף פעם לא ייעלמו , אבל בהחלט יהיה פחות משתלם לגנוב רכבים .

• תוכן חדש...