Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסארה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. קסארה משנת 2000 עם 56000 ק"מ נכונים על השעון, לפי מכון בדיקה ומחשב של מוסך מורשה - האוטו נקי. מדובר ברכב "ביניים", כלומר לפני מתיחת הפנים ועדיין עם מנוע 8 שסתומים, אבל כבר מחושמל לגמרי, רדיו בהגה, בקרת אקלים ו 2 כריות אויר. הענין שהמוכר דורש מחירון. האם, לפי מצב השוק של רכבים אלה מוצדק לבקש מחירון במצב זה? המלצות למה עוד לשים לב? אגב, מדובר בסטיישן.

בתודה מראש!

פורסם
שלום. קסארה משנת 2000 עם 56000 ק"מ נכונים על השעון, לפי מכון בדיקה ומחשב של מוסך מורשה - האוטו נקי. מדובר ברכב "ביניים", כלומר לפני מתיחת הפנים ועדיין עם מנוע 8 שסתומים, אבל כבר מחושמל לגמרי, רדיו בהגה, בקרת אקלים ו 2 כריות אויר. הענין שהמוכר דורש מחירון. האם, לפי מצב השוק של רכבים אלה מוצדק לבקש מחירון במצב זה? המלצות למה עוד לשים לב? אגב, מדובר בסטיישן.

בתודה מראש!

לא ברור לי העניין הזה.

רכב נקי , כהגדרתך . קילומטראז' סביר , מה עוד אתה רוצה ? על מה בדיוק להוריד ?

אולי אתה רוצה שבעל הרכב ישלם לך כדי שתואיל לקחת ממנו את האוטו ?

תן לי סיבה אחת הגיונית ללכת ולהתמקח על מחירון שהוא נמוך מלכתחילה , לא להסתדר ,למצוא רכב אחר עם ליקויים , וללכת להשקיע בו כסף במוסך...

עוילם גוילם :evil:

פורסם

יש מושג הנקרא "הבנת הנקרא". לא, אין צורך לקרוא בין השורות. רק את השורות עצמן: אני שאלתי (במילים אחרות וקלות יותר), האם מצב הרכב בשוק הוא כזה המאפשר לי להתמקח על המחיר או לתת לו בדומיה את מחיר המחירון ולהפרד לשלום? בכול זאת יש לאוטו מספר שריטות מסביב ומכה קלה בצד, מקדימה. הוא לא חדש בניילון. וחוץ מזה, מהי הדיעה הכללית לגבי הרכב הזה? אני מחפש סטיישן ואשמח לשמוע דיעות והמלצות לגבי רכב זה וגם לגבי אחרים. שוב תודה מראש.

פורסם

מחיר מחירון נקבע כאשר הרכב במצב תקין,

כול תקלה ברכב משפיעה על ערך המכונית כמו:

מספר החודשים עד הרישוי השנתי,מצבה הכללי של הרכב,מספר בעלויות וכו'.

זאת אומרת שכול תקלה שישנה ברכב יש האפשרות להתמכח על המחיר ולא על פי מצב השוק.

פורסם

חן חן לך על הביאורים עבור חסרי הבינה.

מן הסתם מר לוי יצחק , בבואו לשחוט את הצרפתיות , לקח גם בחשבון את נטייתן של הצרפתיות לפתח כל מיני מחלות מעצבנות עם השנים (למרות שלמיטב נסיוני - 140K ק"מ על קסארה טורבו דיזל (של אבי , לא שלי , אבל עם מעקב מתמיד עליה) - כמות התקלות ברכב הייתה אפסית) וכן את העובדה שרכב עובר כל מיני מפגעים בימי חייו.

על השריטות וכו' ניתן מעט להתווכח ולהוריד לפחות חצי מעלות תיקונן (אם לא את מלוא ערך התיקון) - תלוי בכושר המיקוח שלך.

עדיין - מעבר לזה , לא ברור לי הצורך הלא הגיוני "לדפוק את השיטה" ולשלם פחות מהמחירון (כמובן , בתנאי שמצב הרכב הגיוני בהתאם לגילו והקילומטרים שעבר) . מצאת רכב טוב ושמור - על מה אתה חוסך ? את החסכון תשלם על התיקונים שתבצע מייד אח"כ במוסך ...

אני לא מכיר את הקסארה סטיישן , אבל הקסארה (גם דיזל וגם בנזין) היא אחת מהאחרונות שנותרו לפליטה שאפשר להגדירן כמכוניות מהנות . נוחה מאוד , מתקשרת , המון תמורה יחסית למחיר נמוך .

כנראה שהסטיישן תתנהג קצת פחות טוב (סרח אחורי עודף גדול ביחס לרכב הפרטי) , אבל בתמורה יותר מרווחת באיזור הראש/כתפיים ליושבים מאחור ובגאז' מוגדל.

בסה"כ , לטעמי , הקנייה המומלצת בין הסטיישנים בגודל זה , בהתחשב בתמורה ביחס למחיר.

פורסם

הרכב מבוקש יחסית בהתנחלויות (עושים ק"מ גבוה-עבדתי במוסך+ליסינג לדתיים) ושווה לדעתי את המחיר/תמורה שהוא נותן. נסעתי בלא מעט עם ק"מ גבוה ויש הבדל משמעותי בין המטופלות לבין אלו שלא ממש (כמו כל הצרפתיות---ואני מחזיק אחת) .

כמו שכתבת הרכב מאובזר יחסית יותר טוב מהמתחרות . (יש גם בקרת מיזוג - נדמה לי)

* אני מתייחס לגיר רגיל - תחכה לתשובות מאחרים לגבי האוטומטי.

מצד שני..

הרכב לא כל-כך מבוקש ,ויש גם כמה ציי רכב שמוכרים אותם בהרבה פחות מהמחירון .

על מצב הצמיגים אולי אפשר להוריד משהו, מכות בפח , ואולי נפלת על מישהו עקשן במיוחד.

תכניס עוד פרטים- למה ישמש הרכב ? (עבודה / 7 נוסעים ?? ) יש עוד אופציות .

.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
מחיר מחירון נקבע כאשר הרכב במצב תקין,

כול תקלה ברכב משפיעה על ערך המכונית כמו:

מספר החודשים עד הרישוי השנתי,מצבה הכללי של הרכב,מספר בעלויות וכו'.

זאת אומרת שכול תקלה שישנה ברכב יש האפשרות להתמכח על המחיר ולא על פי מצב השוק.

זה לא מדויק. מחיר המחירון משקף את מצב הרכב ביחס לשנתון. כלומר שאתה לא יכול לצפות שרכב בן 4 או 5 נניח יצא חדש מהמפעל. אם יש תקלות אמיתיות זה בסיס לויכוח, אבל אם הצמיגים "קצת" שחוקים, הבלמ"זים "קצת" חלשים ויש קצת נזילות שמן, זה לא אומר שאתה יכול להוריד אלפי שקלים על זה, כי זה אופייני לרכב בגיל הזה.

בכל מקרה, קסארה היא אמנם לא סחירה, אבל על פניו נראה שהאקסמפלר הזה במצב טוב ובנוסף הוא סטיישן, שזה די נדיר. גם הק"מ לא גבוה, כך שמחירון נראה הגיוני ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. תודה רבה עבור דעתך. שמחתי לשמוע דיעה חיובית בסה"כ לגבי רכב זה כי גם אני נדלקתי עליו.
  2. "עדיין - מעבר לזה , לא ברור לי הצורך הלא הגיוני "לדפוק את השיטה" ולשלם פחות מהמחירון (כמובן , בתנאי שמצב הרכב הגיוני בהתאם לגילו והקילומטרים שעבר) . מצאת רכב טוב ושמור - על מה אתה חוסך ? את החסכון תשלם על התיקונים שתבצע מייד אח"כ במוסך ..." מעולם לא טענתי כך.

פורסם
למה הכוונה 7 נוסעים?
רשמת בהודעתך שבירצונך לשמוע על עוד אופציות,

אז הוא שאל איזה סוג רכב ברצונך לרכוש, רכב משפחתי או מיניוואן עם מקומות ל- 7 נוסעים.

ולרוני,

אין מה להגיד אתה צודק ב-100%, פשוט היום זה קצת קשה למכור רכב במחיר מחירון גם אם יש לרכב תקלות קטנות, כל שריטה קטנה על גבי הרכב מורידים לך מהמחירון.

גם לנו היה סיפור כזה ברכב האחרון שמכרנו,

היה לנו תקלות רק של גומיות ונזילה קטנה ברכב שהוא שנת 92 והורידו לנו 5 אלף מתחת למחירון.

פורסם

מהארץ שאני בא ממנה, מורידים כמעט על כל המכוניות !

מכיוון שאין מי שיקנה אותן.

מחירון נוצר במדינת היהודים בשביל לראות כמה אתה יודע להתמקח וכמה פראייר אתה יכול להוציא את השותף לעיסקה שלך.

מכוניות שהם לא נדירות\במצב מצויין\מחירון בלי קשר למציאות, לא נמכרות במחירון, מה לעשות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

קישור לכתבה על קסארה משומשת.

מחירון נוצר במדינת היהודים בשביל לראות כמה אתה יודע להתמקח וכמה פראייר אתה יכול להוציא את השותף לעיסקה שלך.

מכוניות שהם לא נדירות\במצב מצויין\מחירון בלי קשר למציאות, לא נמכרות במחירון, מה לעשות.

ואת זה אתה אומר על סמך 20 עסקאות רכב שאתה סוגר בכל יום ויום, לא?

שטויות בשמן סינטטי.

MCS 2008

פורסם

הקסארה רכב מצוין, כפי שציין קודמי.

הוא אמין מאוד, אם אתה קונה את דגם הדיזל טורבו צפה לקבל לפחות 300 אלף ק"מ של הנאה חסרת תקלות., היא נראית לדעתי לא רע, היא נותנת גם תמורה מלאה למחיר שלה , ובעיקר (אני מבלה 9 שעות על הכביש ביום.) היא נוחה.

פורסם

מצטרף להמלצה החמה ,יש לי במשפחה קסארה 99 1.6 אוטומטית שמשרתת משפחה בצורה מצויינת ומהנה!

בהצלחה.

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם אני ממליץ בחום על הקסארה. לאישתי קסארה 1.8 16V שנת 98. כמעט אפס תקלות בשלוש - ארבע השנים האחרונות. התנהגות כביש חסרות תחרות כמעט במודלים המקבילים (בשנה ובקבוצה) - בטח עסקה טובה אם מתייחסים לעלות/תועלת. מחיר מחירון מגוכך ביחס למה שמקבלים בתמורה.

אלון

• תוכן חדש...