Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(זקוק להמלצה על) רו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני בוחן רגע רכישת עסק שקיים ועובד ואני זקוק ללווי וייעוץ של רו"ח שיוכל להקל עלי בדבר.

יש למישהו, מישהו שהוא ממליץ עליו ?

מדובר בעסק שקיים ועובד ונמצא בבעלות רשת כך שהתליך אמור להיות פשוט יותר, אך עדיין גורר סביבו לא מעט סימני שאלה ודברים שצריך לבדוק ושאינני יודע .

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יוני שלחתי לך בפרטי. אני מאוד ממליץ עליו כי הוא גם עוסק בחוות דעת והציל המון אנשים כולל אותי מרכישות לא כדאיות ובעיות עם רשויות מס, למרות שלי זה היה נראה עסק טוב.

החיים הם כמו....

פורסם

בהמשך לדברים שמעלי אני רוצה להוסיף שחשוב שיהיה מומחה בתחום. כי לכל תחום יש שטיקים שיועץ עסקי מהתחום יודע להסתקל עליהם. כולל גם לראות את מחזור המזומנים הבלתי מדווח.

פורסם

אכן מדובר במסעדה/בית קפה, והמחזור היחיד שאני חושב שלא מדווח הוא פחיות המחזור:lol:

חשוב שיבין בתחום כי באמת יש שטיקים של מיסוי ולא מעט בכל תחום

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אכן מדובר במסעדה/בית קפה, והמחזור היחיד שאני חושב שלא מדווח הוא פחיות המחזור:lol:

חשוב שיבין בתחום כי באמת יש שטיקים של מיסוי ולא מעט בכל תחום

נסה את מועלם ומועלם מרחוב החילזון ברמת גן.

פורסם
נסה את מועלם ומועלם מרחוב החילזון ברמת גן.

לא היה לי ספק שתהיה המלצה על עירקים מרמת גן

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נו מה? יש אלטרנטיבה? לפחות על אלה אני יכול להעיד שהם חיים מסעדנות, זכיינות, פוד קוסט ושאר שמונצעס של העולם הזה.

פורסם

כבן העדה אני מכיר מעולה את כישורי המסחר והחוש העסקי של העירקים. בגלל זה לא הופתעתי ש ץ איזה משרד עירקי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...