Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן רוורס מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצאה גאונית.

צריך להתייחס לצפצוף גם אני ברכב הקודם הייתי מתעלם.

אבא שלי גם שרט לי את הטמבון מבול עץ נמוך כי לא התייחס לצפצוף,מה שהוסיף לבסה שלי היה שקיבלתי את הרכב מתנה רק כמה ימים לפני...אבל סלחתי לו כי בכל זאת הוא קנה לי את הרכב :wink:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
גם לי זה ניוון את יכולת ראיית הרנטגן ואני כבר לא רואה כלום דרך המושב האחורי ותא המטען לכיוון הקרקע ,לאט לאט אפילו ראיית הלילה שלי מתדרדרת.

משפט מאוד מאוד עצוב לדעתי.

לא מאד קשה להעיף מבט לפני שנכנסים לרכב, או לפני שמתחילים את התמרון לאחור, וגם לא מאד קשה להשתמש במראות הצד.

סך הכל חשיבה, היא חלק מהנהיגה - אבל נראה שהגאדג'טים מצליחים להרחיק את זה מאיתנו.

הגרועה מכולן היא מערכת הAWACS (או איך שלא קוראים לדבר הזה שמתריע לך שאתה לא שומר מרחק).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...