Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

הזמנתי היום סט קומפוננט של מאגנט BP 2160. יש למישהו ניסיון איתם? חוץ מ30 שקל במחיר מה ההבדל בינהם ל216? אם אני ייתן להם 85 RMS יספק אותם נכון?

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

ואללא הסדרה החדשה ניראת לי חידוש טוב לסידרה המצליחה הBP216 .

מה שאני יודע זה שהוא טיפה יותר חזר 10 רמס יותר

והטויטר שלו שונה לגמרי.

אני מת לחוות דעת עליו!!!

אתה בא למפגשים בימי שבת בקניון איילון??

פורסם

אני במפגשים עוד לא הייתי, אני גר רחוק מאיילון, אני מצפת.. אבל אם יהיה בשבועיים הקרובים מפגש בצפון אני אנסה לבוא למרות שאני ואיתמר (P1oneer) כל פעם אומרים השישי הזה נלך, בסוף לא מסתדר... אני אמור לקבל אותם ביומיים הקרובים, כשאני יקבל אותם אני אתן פה חוות דעת עליהם.

רובאית 51 כבוד

פורסם

תבוא לצפון יהיה מיפגש הבא יהיה טוב(נרגילות סטייקים גל מארגן:lol: )

בעניין הקומפוננט יש לי את הסידרה הישנה ואני ממש אבל ממש מרוצה אחלה דבר!

פורסם
ואללא הסדרה החדשה ניראת לי חידוש טוב לסידרה המצליחה הBP216 .

מה שאני יודע זה שהוא טיפה יותר חזר 10 רמס יותר

והטויטר שלו שונה לגמרי.

אני מת לחוות דעת עליו!!!

אתה בא למפגשים בימי שבת בקניון איילון??

יש שם עדיין מפגשים? ובאותה נשימה, אם אני לא טועה יום שישי הקרוב אמור להיות המפגש החודשי

בסאונד אף.אקס., לא??

איציק.

פורסם

טוב, בשעה טוב ומוצלחת היום פחות מ24 שעות אחרי ההזמנה, קיבלתי את הרמקולים והרכבתי אותם. אני רוצה לציין שאין לי הרבה למה להשוות, כי לא שמעתי הרבה סטים, אני עדיין די חדש בכל העניין של המערכות, אבל היום אחרי שהרכתי את המאגנט החדשים BP2160 אני חייב לציין, עולם אחר. איכות מדהימה, הסט והסאב (RFZ3412) משתלבים יפה ולא בולעים אחד את השני.

לפי דעתי, סט בנזונה!! עכשיו רק נשאר לי להחליף פאנל וזהו.

רובאית 51 כבוד

פורסם

ואללא אחי שמעתי עליהם רק טוב ואני מאוד שמח בשבילך.

מאיפו קניתה אותם ובכמה?

ולא יצא לי עוד לשמוע אותם בעצמי -נדיר!!

בכול מקרה אם אתה בא לאיזה מפגש או שאתה גר באזור ת"א ויש לך זמן פנוי בשביל תשלח לי הודעה לפרטי ואני מאוד יודה לך אם אוכל לשמוע אותם!

פורסם

איזה הלוואי הייתי גר במרכז.. אני מצפת. יכול להיות שאני יהיה באחד מהמפגשים שיתקיימו בשבועיים הקרובים, כי אחר כך שלוש שנים אני לא חושב שיהיה לי זמן לבוא.. (צה"ל קורא לי..) קניתי את הרמקולים מ www.cheaper.co.il ב380 שקל. אני חייב לציין שהייתי המום שהזמתי אותם אתמול בצהריים, והיום ב12 בבוקר התקשרו אלי לצאת מהבית לאסןף אותם.. בקיצור, אחלה סט. עלי. :wink:

רובאית 51 כבוד

פורסם

הם כרגע מחוברים למגבר FURI שנותן 85RMS. כמובן שהגיין מונמך ל3\4. כמו שאמרתי מקודם, אני מהצפון, ולהגיע למפגשים בקניון איילון קצת קשה לי. אשמח לדעת מתי מתקיים המפגש הבא בצפון, שמעתי שזה באיזור של נשר, לשם אני יכול להגיע.

רובאית 51 כבוד

פורסם

כן אבל יש בעיה אני עוד שבועיים מתגייס.. נראה אולי אני ינסה לבוא למפגש בFX

רובאית 51 כבוד

• תוכן חדש...