Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

אנסה להתייחס לשאלותייך בנקודות:

1.הרבה אנישם מדברים איתי על המגרשים שאסור לסמוך עלהים וכאלו,האם זה נכון? "לא להתקרב לליסינג,למגרשים שהם בבעליות של עבריינים וכד') מצד שני היום מישהו אמר לי שהוציא רכב טוב לא מזמן ממגרש כלשהו.

אם הרבה אנשים אומרים לך את זה, כנראה שיש משהו בדבריהם. יש הרבה דעות לכאן ולכאן, אבל הרוב המוחלט (למיטב ידיעתי) יטענו כי צריך להמנע מסוחרי רכב פרטיים בכל מחיר. אתה יכול לחפש כאן בפורום סיפורים על מעשיות מזעזעות שקראו לאנשים מול סוחרי רכב (יש שרשור שלם שעוסק בכך). קנה או מיד פרטית, או ממגרש של חברה מסודרת (לדעתי האישית - אך ורק יד פרטית מאדם פרטי, אבל זה כבר בר ויכוח).

2.האם יש מישהו שיכול ללוות בתהליך הקנייה (חברה שמתמחה בכך?),בתשלום כמובן...ואו שפשוט ללכת ע"פ מדריכים סעיף אחר סעיף.(לציין כי אני כמובן לא מבין ברכבים,ואין לי גם חברים או קרובים שיודעים יותר מלשבת על ההגה ולנהוג...)

הפורום הזה מלא באנשים מאוד נחמדים, וכולם כרובם ייעצו לך בחינם. אם אתה רוצה שאלות פרטניות, אני אמנם לא בעל מקצוע אבל התעסקתי בנושא המון בחודשים האחרונים ואני אייעץ לך בשמחה באופן פרטני, מהידע האישי שלי בלבד.

בכלליות איך אני חושב שצריך להראות הליך רכישת רכב:

1. קביעת תנאי התחלה: החלטה על תקציב מבוקש, הגדרת אופי השימוש שלך ברכב, והגדרת דברים שחשובים לך (לדוגמא: בקרת שיוט, גיר אוטומטי וכו').

2. סקירת השוק: להבין דרך פורומים / ביקורות בארץ / ביקורות בחו"ל / אתרי יד 2 מהו ההיצע בשוק כיום, בהינתן תנאי ההתחלה שנקבעו קודם לכן.

3. צמצום אפשרויות: אם תחפש 12 סוגי רכבים שונים, יהיה לך מאוד קשה. לשיטתי עדיף למקד את החיפוש ב2-3 רכבים, כך יהיה לך היצע סביר, אבל תוכל להיות ממוקד מספיק בחיפוש.

4. חיפוש: דרך יד 2, win win, מגרשי ליסינג (אם אתה בקטע), פורומים וכל דרך אחרת, תגיע למודעות רלוונטיות לפי תנאי ההתחלה שלך ולפי הרכבים מסעיף 3 (צמצום אפשרויות).

5. לקיחת הרכב למכון בדיקה: במיוחד בגלל שאין לך נסיון - את הרכב המיועד אתה לוקח למכון בדיקה שנבחר על ידך, ולא על ידי המוכר החבר'ה במכון הבדיקה עושים את הבדיקות האלו כל הזמן, והם מאוד יסודיים. אם הרכב עובר בדיקה, רוב הסיכויים הם שהוא יהיה בסדר (כמובן שאין כאן 100 אחוז, אבל בגלל זה אתה גם משלם הרבה פחות מאשר רכישת רכב מהניילונים).

--

עבור התקציב שלך, והאופי שאתה מתאר - אני יכול להמליץ לך על הבחירה שאני עשיתי לפני חודשים ספורים: פיאט פונטו איבו. רכב חדש (שנת 2011), מאוד בטיחותי, מאוד חסכוני, מאובזר טוב, נראה טוב (אבל זה עניין של טעם), נחשב לאמין למרות השם הרע של פיאט, מרווח יחסית לסופר מיני ומאוד מאוד נוח. מצד שני הרכב חלש לאללה (ממש לא ביצועיסט) והשוק שלו חלש (אבל זו הסיבה שאתה יכול להביא רכב כה חדש ומאובזר בתקציב הזה). אם תבדוק בפורום אתה תגלה שאני ממש לא היחיד שממליץ על הרכב - אני רכשתי אותו בעקבות המלצות כאן ובפורומים אחרים (ובעקבות ביקורות מאוד מפרגנות במגזינים אירופאיים).

אם אתה גר באזור הצפון אוכל להראות לך את הרכב האישי שלי ותוכל לחוש על בשרך האם הוא מתאים או לא.

בהצלחה !!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...