Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני מחפש לקנות רכב ראשון עד 20K.

שנתון 2000+ חובה

כרגע מה ששמתי עליו עין (אשמח להצעות, ביקורות והמלצות)

דייהטסו סיריון \ שרייד

סוזוקי ליאנה \ איגניס

פיג'ו 307

רנו מגאן דור שני

יונדאי גטס (ראיתי שיש שנתונים מתקדמים בתקציב הזה ואני מודע לבעיות של השתיית דלק)

וזהו פחות או יותר.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי nirtz89
פורסם

בוא נעשה סדר,

1-אתה מחפש רכב ידני או אוטומט?

2-נתת רשימה גם של משפחתית וגם סופר מיני,יש לך צורך באמת במשפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוא נעשה סדר,

1-אתה מחפש רכב ידני או אוטומט?

2-נתת רשימה גם של משפחתית וגם סופר מיני,יש לך צורך באמת במשפחתית?

1-אוטומט, גם החברה צריכה לנהוג

2-לא באמת משנה לי אבל עדיפות למיני בגלל החניה

פורסם

1-יונדאי גטס,בתקציב שלך אפשר לרכוש מודל 2006 עם מנוע 1.4 המשודרג,הוא גם חזק יותר וחסכוני יותר מהקודם,נכון,הרכב לא חסכוני כמו הספייס,אבל מאוד אמין,ואם אתם לא נוסעים הרבה,זה לא ממש ישפיע עליכם,חפשו רמת איבזור GLI/GLX/GLS,הגירסה הפופולרית היא GLF ללא ABS ועם כרית אוויר אחת בלבד.

2-פונטו ספייס,מאוד חסכונית,עדיף לחפש רמת איבזור ELX,היא חזקה יותר ובעל גיר עדיף מאשר ב SX,למרות שהאחרון הרבה יותר פופולרי,מצד שני האחרון מאט יותר זול לאחזקה,למשל במידה והטיימינג נקרע לא יהיה נזק לעומת ה ELX,גם הראש מנוע זול יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לקליאו הגיר לא הכי מוצלח,אני בזמנו גם חשבתי וכולם אמרו להתרחק,לאח של אבא שלי הייתה מגאן דור 1,אחרי כמה חודשים גם נזקקה לשיפוץ אותו גיר גם ל307.

סוזוקי אתה מתכוון איגניס?

הרובוט של הספייס גם לא שיא האמינות,בגלל זה אמרתי עדיף ELX כי שם יש רציף,אבל לפחות הרובוט מאוד חסכוני,אם כי פעולתו לא נעימה לכולם.

פורסם (נערך)
לקליאו הגיר לא הכי מוצלח,אני בזמנו גם חשבתי וכולם אמרו להתרחק,לאח של אבא שלי הייתה מגאן דור 1,אחרי כמה חודשים גם נזקקה לשיפוץ אותו גיר גם ל307.

סוזוקי אתה מתכוון איגניס?

הרובוט של הספייס גם לא שיא האמינות,בגלל זה אמרתי עדיף ELX כי שם יש רציף,אבל לפחות הרובוט מאוד חסכוני,אם כי פעולתו לא נעימה לכולם.

איגניס או ליאנה.

אה, וגם ראיתי דייהטסו טריוס 99, השאלה אם יש טעם לקחת לבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי nirtz89
פורסם

הטריוס רכב קשיח ולא ממש נוח.

הליאנה היא משפחתית,לי לא ידוע על תקלות מיוחדות,אם כבר ההתבלטות שלך בנין האיגניס לליאנה הייתי בוחר בליאנה.

• תוכן חדש...