Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 108

zohar_clio
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

אני בתהליך חיפוש של קטנה וחמה בתקציב של עד 80K, כרגע בשלב חיפוש המועמדות לצורך השוואה, יכול להמתין עם הרכב הנוכחי עוד כמה חודשים.

אני חובב צרפתיות מושבע, והבנתי שה-108 בדרך....אז אשמח לקבל קצת מידע :

1. צפי הגעה ? אני זוכר שדובר על ספטמבר 2014 (לא רלוונטי מבחינתי), אבל לאחרונה שמעתי אפריל 2014.

2. מנועים, סוסים והילוכים ? ה-GTI תגיע לארץ ?

3. אני מניח שהיא שוב תהיה זהה לסיטרואן C1 ולטויוטה אייגו, אתם רואים עדיפות מסוימת לאחת האחרות דווקא ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה שואל שאלות על רכב שטרם נחשף אפילו בחו"ל, ככה שקשה לענות לך. אבל בגדול -

הרכב צפוי להגיע לארץ במהלך המחצית השנייה של 2014, לא באפריל. גם אם מחר בבוקר פיג'ו העולמית תחשוף אותו, לארץ הוא לא יגיע באפריל הקרוב.

מפרט המנועים טרם נחשף. גרסת GTI גם טרם נחשפה אבל בדרך כלל נחשפת משהו כמו חצי שנה עד שנה לאחר הגרסאות ה"רגילות". אז היא בכלל לא צפויה להגיע לארץ לפני 2015.

הרכב אכן יפותח ביחד עם סיטרואן וטויוטה אבל אף אחד לא יודע אם גם הפעם הרכבים יהיו זהים לגמרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים,

אני בתהליך חיפוש של קטנה וחמה בתקציב של עד 80K, כרגע בשלב חיפוש המועמדות לצורך השוואה, יכול להמתין עם הרכב הנוכחי עוד כמה חודשים.

אני חובב צרפתיות מושבע, והבנתי שה-108 בדרך....אז אשמח לקבל קצת מידע :

1. צפי הגעה ? אני זוכר שדובר על ספטמבר 2014 (לא רלוונטי מבחינתי), אבל לאחרונה שמעתי אפריל 2014.

2. מנועים, סוסים והילוכים ? ה-GTI תגיע לארץ ?

3. אני מניח שהיא שוב תהיה זהה לסיטרואן C1 ולטויוטה אייגו, אתם רואים עדיפות מסוימת לאחת האחרות דווקא ?

תודה

בכמה מקומות קראתי שכנראה היא תחלוק מכלולים עם האייגו וה C1 ואם כן, זו רק שאלה של עיצוב ואם תהיה מוכן לשלם יותר על זה. אם אתה חובב צרפתיות קטנות, נדנד ליבואן שיביא את הטווינגו RS (וגם את הטווינגו הרגילה...), אז יהיה פה מעניין...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטווינגו צריכה להגיע השנה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטווינגו אמורה להיות מוצגת בדור חדש, כנראה גם עם 5 דלתות.

לגבי 3 דלתות, תלוי כנראה במכירות של סיאט מיי ופיקנטו ספורט

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות.

בנוגע לצפי הגעה ל-2014 כמו שאמרתי גם אני מכיר ספטמבר-אוקטובר 2014, אבל מצאתי את המקור שמכוון לאפריל 2014 :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4480415,00.html

(פסקה שלישית מהסוף - 2 שורות אחרונות)

אשמח אם יהיה מקור יותר מבוסס כדי שאוכל להחליט אם לרדת ממנה סופית או לחכות.

בנוגע לטווינגו - אחלה כיוון שלא חשבתי עליו, נראית מעולה וגם נתונים יפים...

מה אומרים לקרסו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אומרים לקרסו ?

שיביא את כל סדרת הRS וגם שתהיה במחיר שפוי! (תודה מראש)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח אם יהיה מקור יותר מבוסס כדי שאוכל להחליט אם לרדת ממנה סופית או לחכות.

אני אצטט לך מתוך המקור הכי מבוסס שיכול להיות - ההודעה המקורית לעיתונות שהוציאה קבוצת לוביסנקי (יבואנית פיג'ו לישראל) ביום חמישי האחרון:

עוד צפויות להגיע במחצית השנה הפיג'ו 108, מחליפתה של ה-107 הפופולארית, וסיטרואן C1 החדשה. פיג'ו 3008 ופיג'ו 5008 עברו מתיחת פנים המתבטאת בעיצוב החיצוני והפנימי והן משווקות כיום באולמות התצוגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שצביקה פיק רשם- לובינסקי מתכנת לייבא אותו רק במחצית השנה הבאה. הרכב עצמו יוצג לקהל הרחב בתערוכת ז'נבה בחודש מרץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 9 חודשים מאוחר יותר...

מקפיץ ת'רד מלפני מס' חודשים, ה-108 חזרה להיות רלוונטית ואני מתכנן לקנות בינואר הקרוב.

כמה שאלות :

1. האם קיימות 108 בעסקאות ליסינג יד ראשונה ?

רכשתי בצורה הזאת ספייסטאר לפני מספר חודשים ואני לא רואה סיבה לשלם מחיר מלא כשאפשר לקנות כך.

2. חוות דעת של בעלי 108 טריים ?

3. צפי להגעה של גרסאות מעניינות יותר של ה-108 ?

כרגע מכוון ל-1.2 ידנית בינואר אבל אם יש באופק משהו יותר סקסי אשמח לחכות.

4. אלטרנטיבות ספורטיביות חדשות אחרות ב-70-80K ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרגע אין 108 בעסקאות 0 קילומטר, אבל אתה מוזמן להציץ כאן אחת לכמה ימים ואולי תהיה לך הפתעה בעתיד:

http://www.motori.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

108 ספורטיבית?

4. אלטרנטיבות ספורטיביות חדשות אחרות ב-70-80K ?

לא יודע לגבי ספורטיבית,אבל ה108 1.2 היא בהחלט המיני הזריזה ביותר שיש,רכב מדליק.

אפשר עוד קצת פרטים ?

יש לך אחת או שרק נהגת עליה ?

כרגע אין 108 בעסקאות 0 קילומטר, אבל אתה מוזמן להציץ כאן אחת לכמה ימים ואולי תהיה לך הפתעה בעתיד:

www.motori.co.il

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...