Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 108

zohar_clio
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכח שיש את הספארק עם מנוע דומה וזה לא רכב ספורטיבי או קרוב לזה,בטח לא ה108,אמנם אמנם זריז ביחס למנוע ה1.0 אבל זה לא ברכב עם מנוע עוצמתי.

אם כי עקב המתלים שמכוונים לצד הנוקשה יותר שלפי הביקורות מזכירים את ה107 היא יכולה להיות די מהנה.

כיוון בתקציב הזה הייתי הולך על סופר מיני,כמו הקליאו,פיאסטה,קיה ריו,הם לא יהיו חזקות יותר אולי אפילו עקב משקל מעט חלשות יותר,אבל הם מרווחת יותר,בטוחות יותר ה108 יקרה מידי,ב70 אלף זה מוגזם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה ידידי,

שאר האלטרנטיבות שהזכרת חלשות משמעותית ואני מחפש רכב מהנה (כמה שאפשר במגבלות התקציב והחדש).

אני מסכים שהפג'ו מתומחרת ב-3-5K גבוה מדי, מצד שני היא ככל הנראה הקטנה הזריזה, המכויילת והיפה ביותר (לדעתי).

פורסם

אם כך,אולי ה108 בשבילך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נהגתי ברכב בספרד בכבישים מחורבנים לפחות כמו בארץ,נהנתי מכל רגע,הרכב זריז,מהנה מאד לנהיגה,נוח,בכחול כהה הוא פשוט יפייפה,למרות שאני בן אדם גדול לא היו לי כאבי גב בכלל,וגם לא צפוף,אחלה רכב.

פורסם

היי

אני קיבלתי את הc1 שלי לפני כשבועיים , אותו רכב בדיוק רק השוני מקדימה .

התלבטתי רבות בין 108 לc1 ואהבתי את העיצוב של הסיטרואן ,לדעתי רכב מאוד יפה .

ביצועים - אכן המנוע קצת חלש והתיבה הרובוטית לא מוסיפה לחיוב, אך צריכת הדלק בהחלט מרשימה .

ממדידה לא אמינה בהחלט הרכב מבצע 1:19 -1:20 שזה מעולה ,

בנוסף מרחב פנים בעיקר מאחור צפוף אני נהג יחיד והיא מתאימה האם גם אתה?

לסיכום - אני מאוד מרוצה מהרכב מאוד מהנה ו"רך" , אני אישית קניתי דרך מבצע חבר כך שחסכתי עוד קצת שקלים

פורסם

סיטרואן C1 ידנית מגיעה עם מנוע 1.0 ליטר ו-68 כ"ס לעומת פיז'ו 108 שמגיעה עם מנוע 1.2 ליטר ו-82 כ"ס. אז ההבדל בגרסאות הבסיס הוא לא רק בעיצוב. בשאר הגרסאות הבכירות יותר כבר מדובר באותו מנוע ואז אתה צודק ועיקר ההבדל הוא קוסמטיקה ומיתוג.

פורסם

אם כבר 108 או C1, למה שלא תיקח את גרסת הגג נפתח? זו לא פתיחה מלאה של הגג כמו מיני, אלא פתיחה בסגנון קופסת סרדינים כמו פיאט 500. ביחס למחיר הרגיל זו תוספת של עוד עשירייה.

פורסם

למה להעדיף ריו סדאן? היא עולה יותר משמעותית. היתרון שיש לה זה גודל (תא נוסעים ומטען), השאלה עד כמה זה חשוב. 108 תהיה הרבה יותר זריזה מהריו וחסכונית משמעותית.

• תוכן חדש...