Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בדקתי באינטרנט לגבי המידה המתאימה של פנסי הערפל ברכב ולפי מה שהבנתי מדובר ב: H11 תקנו אותי אם אני טועה. הרכב מגיע עם פנסי XENON מקוריים ופנסי הערפל הם הלוגן בצבע צהוב ואני מעוניין להחליף את הנורות לצבע לבן . גם את זה בדקתי והבנתי שמה שאני מחפש זה פנס ערפל מסוג לד ( LED ) צבע לבן או 6000K ( בחלק כתוב SUPER BRIGHT ובחלק 6000K שזה גון לבן ). המחירים ב EBAY נעים עד 70 ₪ לרגילים .יש כל מיני דברים שלא הבנתי כמו מה אומר ה SMD שקשור ללד מה מתאים או מה אני אמור לבדוק ? HID אמור לעניין אותי ? ושאלה אחרונה והכי חשובה אם זו התקנה ממש מסובכת או שפשוט ללכת למתקין מקצועי ולשלם לו על העבודה. תודה לכולם.

פורסם

אוקי אני לא הבנתי עדיין אם המידה הנכונה לדגם ספיריט 2014 היא H11 ,מה היא העוצמה המתאימה שעלי לבדוק ל - פנסי ערפל - ומה פחות או יותר הוא מחיר סביר ולא משהו פשוט שיהרס מהר מאוד. לאחר מכן אחפש בעצמי ואביא דוגמאות .

פורסם

אוקיי תודה רבה על התשובה,H11 זה בוודאות סוג הנורה ?

עוד שאלה ,7.5W של נורת לד זה כמו 35W של נורת הלוגן ואותו דבר 10W=55W ? נורת ההלוגן הצהובה המקורית שמגיעה ברכב היא 35W או 55W?

תודה.

• תוכן חדש...