Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אם בעיקר לייבוש , או את הWATER MAGNET WAFLE או UBER הצהובה , אבל אלה קצת יקרות אבל שוות את ההשקעה ...

יש לי UBER XL הגדולה אבל לא הכי גדולה. היא טובה לניגוב של האוטו בכללי, אבל לא לחלונות.

תמיד שאני שוטף את האוטו ומיבש עם UBER אז היא לא מספיקה 100 אחוז צריך לסיים עם עוד מגבת אחת לפחות.

+ עוד שני מגבות לפחות ליבוש סופי של החלונות.

יש לי עוד שני מגבות ממש איכותיות, שקיבלתי אותם מתי שקניתי מכונת פוליש, הם מאוד איכותיות

אם הייתי יודע מאיפה אפשר להשיג כאלה הייתי רוכש עוד כמה.

אני חושב שאני ילך על הצהובה הזאת מאוטו סטור, תודה NoFear

ניראת לי טובה לביצוע העבודה לגבי חלונות, או יבוש סופי של הרכב, וכל דבר אחר בעצם.

פורסם

ראיתי אותם גם בתמונה שהראת את סט המגבות שלך וגם בלינק, אך המחיר קצת יקר, בכמה מגבות מדובר אם אני מזמין את זה?

אתה יכול להזמין מגבת אחת ב12 ש"ח בערך (לדעתי זה מחיר טוב לתמורה כי אתה מקבל מגבת 40*70 בערך במחיר של מטלית סנו במבצע)

יש לו עכשיו מבצע 5+1 ואז יוצא לך 6 מגבות ב60 ש"ח.

השתמשתי בהן גם לפיניש אחרי הUBER וגם לחלונות.

מה שכן, בכביסה של 40 מעלות הן מורידות צבע (וככה פד צהוב של מגס הפך לירוק) ב30 מעלות הכל בסדר.

AAA.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אתה יכול להזמין מגבת אחת ב12 ש"ח בערך (לדעתי זה מחיר טוב לתמורה כי אתה מקבל מגבת 40*70 בערך במחיר של מטלית סנו במבצע)

יש לו עכשיו מבצע 5+1 ואז יוצא לך 6 מגבות ב60 ש"ח.

השתמשתי בהן גם לפיניש אחרי הUBER וגם לחלונות.

מה שכן, בכביסה של 40 מעלות הן מורידות צבע (וככה פד צהוב של מגס הפך לירוק) ב30 מעלות הכל בסדר.

מצחיק שאת מסתכלת על המחיר של המגבות עצמן, שהם אומנם מאוד זולות, אבל מחיר המשלוח הוא 123 ש''ח

שבמחיר של המשלוח אפשר לקנות עוד 10 מגבות ואם זה 5+1 אז 12 מגבות במחיר של המשלוח.

מורידות צבע בכביסה? אומנם אני לא מתכוון לכבס אותם במכונת כביסה, אני תמיד מכבס את המגבות שלי כביסה ידנית.

אבל בכל זאת זה שהן מורידות צבע זה דיי מדאיג, לא הייתי רוצה שיהרסו לי מגבות יקרות אחרות.

פורסם

אני לא יודעת על מה אתה מדבר, אני לא שילמתי שקל על המשלוח...

עריכה: יצאתי חומוס, לא שמתי לב שהוא עדכן את המשלוח.

בכל אופן זה מאוד מוזר כי הזמנתי לפני חודשיים וקצת והמשלוח היה חינם.

יכול להיות שיש טעות ואפשר לפנות למוכר או פשוט לחפש פריט זהה אצל מוכר אחר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
על איזה צהובות של הקוריאני אתה מדבר?

לי יש ירוקות

ה-צהובות

והמטלית של דודו משאירה סימנים כי היא לא סופגת הרבה מים (די קצת האמת). בגלל זה צריך ליבש את החלון כמעט לחלוטין לפני שמשתמשים בה לפיניש

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)
אני לא יודעת על מה אתה מדבר, אני לא שילמתי שקל על המשלוח...

עריכה: יצאתי חומוס, לא שמתי לב שהוא עדכן את המשלוח.

בכל אופן זה מאוד מוזר כי הזמנתי לפני חודשיים וקצת והמשלוח היה חינם.

יכול להיות שיש טעות ואפשר לפנות למוכר או פשוט לחפש פריט זהה אצל מוכר אחר.

אשמח אם תמצאי לי מגבות כאלה במחיר כזה, אני לא ממש מצאתי

אבל מצאתי את המגבות האלה נראות דיי טובות אבל הם קטנות מאוד

http://www.ebay.com/itm/12-PCS-Microfiber-Towel-Bowl-Car-Cleaning-Wash-Clean-Cloth-23-5-x-23-5cm-/400606578599?pt=Bath_Towels_Washcloths&hash=item5d460347a7

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם
כדור הבדולח צופה שרשור שכותרתו "איזה מגבת וואפל כדי לקנות".

(מהקוראני)

דווקא לא, אני לא אוהב את סוג המגבות האלה, 2 3 מגבות איכותיות של מייקרופייבר אמורות לעשות את העבודה, אני יזמין משהו משתלם מאיביי.

• תוכן חדש...