Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מחר אני מבצע הזמנה מאוטו סטור ואני רוצה להזמין גם מטלית מיקרופייבר איכותית וטובה.

לא מכיר את הסוגים שיש שם, ובאינטרנט אי אפשר להרגיש את האיכות.

אז אשמח להמלצות שלכם מתוך נסיונכם האישי.

תודה.

פורסם
מטלית לאיזה מטרה ?

לא חושב שאמורה להיות מטרה מסויימת למטלית מייקרופייבר חוץ מיזה שתיהיה טובה ואיכותית.

אבל לשימוש של ניגוב שמשות לאחר שטיפה, או ניגוב לאחר וואקס או אוטם צבע.

בקיצור לא משנה למה רק שתיהיה איכותית ולא כמו האלה שנמכרות בסופר 3 ב 10

פורסם

לי יש את האדומה של קאפלן,והיא רכה וטובה לדעתי,כמו כן המטלית הנוספת של CARPLAN הירוקה, כניראה שינוי את הצבע כי מקודם היה להם צהובה,גם טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכל סוג של מטלית יש מטרה מסוימת.

למטרה שניה שכתבת (buffing) המטלית הזאת מתאימה.

לא מכיר את המטליות לניקוי שמשות שנמכרות באוטוסטור.

יש לי מהמוכר הקוריאני והן טובות. מה שיש באוטוסטור דומה להן ואמורות להיות טובות גם.

פורסם

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

וסליחה שאני שואל כאן , האם יש מישהו יכול לתת המלצה על מטלית לשמשות שלא משאירה סימנים על השמשה , התנסיתי בהרבה הרבה סוגים ולא מצליח למצוא את המטלית האולטימטיבית לשמשות .

פורסם

אני מצאתי שיטה קצת אחרת,אני מנקה עם נוזל חלונות רגיל ומנגב,לאחר שזה התייבש יכולים להישאר מאט סימנים,ואז עם מטלית יבשה אני מוריד אותם,נותן אחלה תוצאות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאוד אהבתי את המגבות האלה: http://www.ebay.com/itm/40-60cm-Top-Quality-Absorbent-Microfiber-Towel-Car-Cleaning-Washing-Plush-cloth-/281102718742?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4173071716

מנקות את השמשות בקלות ובלי סימנים.

כשהזמנתי המצבע היה 3+1 אבל המחיר עדיין משתלם, אם לא אכפת לך לחכות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דווקא השימוש והדרישות שלי הם יותר ליבוש, ניגוב חלונות וכאלה.

אני מאוד אהבתי את המגבות האלה: http://www.ebay.com/itm/40-60cm-Top-Quality-Absorbent-Microfiber-Towel-Car-Cleaning-Washing-Plush-cloth-/281102718742?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4173071716

מנקות את השמשות בקלות ובלי סימנים.

כשהזמנתי המצבע היה 3+1 אבל המחיר עדיין משתלם, אם לא אכפת לך לחכות.

ראיתי אותם גם בתמונה שהראת את סט המגבות שלך וגם בלינק, אך המחיר קצת יקר, בכמה מגבות מדובר אם אני מזמין את זה?

פורסם

יש מטלית צהובה מיוחדת לחלונות של דודו ג'וס.

הרבה יותר טובה מהצהובות של הקוריאני אבל רק בשלב האחרון של הברקת החלון (= לשטוף עם חומר כלשהו שמנקה - מAPC ועד ONR, לנגב עם לא משנה מה עד למצב של 90% יבש - ונקי, ואז להבריק עם הדודו עד לייבוש מוחלט)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הרבה יותר טובה מהצהובות של הקוריאני אבל רק בשלב האחרון של הברקת החלון (= לשטוף עם חומר כלשהו שמנקה - מAPC ועד ONR, לנגב עם לא משנה מה עד למצב של 90% יבש - ונקי, ואז להבריק עם הדודו עד לייבוש מוחלט)

יש לי אותה לא אהבתי , תמיד משאירה סימנים .

פורסם
אני מצאתי שיטה קצת אחרת,אני מנקה עם נוזל חלונות רגיל ומנגב,לאחר שזה התייבש יכולים להישאר מאט סימנים,ואז עם מטלית יבשה אני מוריד אותם,נותן אחלה תוצאות.

לא נשאר סימנים לסיבי המיקרופייבר ? (הסיבים בעיקר מעצבנים אותי לא משנה כמה תכבס את המטלית )

פורסם
דווקא השימוש והדרישות שלי הם יותר ליבוש, ניגוב חלונות וכאלה.

ראיתי אותם גם בתמונה שהראת את סט המגבות שלך וגם בלינק, אך המחיר קצת יקר, בכמה מגבות מדובר אם אני מזמין את זה?

אז אם בעיקר לייבוש , או את הWATER MAGNET WAFLE או UBER הצהובה , אבל אלה קצת יקרות אבל שוות את ההשקעה ...

פורסם

על איזה צהובות של הקוריאני אתה מדבר?

לי יש ירוקות

• תוכן חדש...