Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסות ליונדאי I30 2008

ronaldo17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

לאחרונה התחדשתי ביונדאי I30 הרכב מצויין אני מבסוט עליו אך בעייה אחת - 2 מתןך 4 הטסות שבורות ונראות נורא.

האם מישהו יודע היכן ובכמה ניתן לרכוש 2 טסות?

מצורפת תמונה של הטסות הדרושות, אני מאיזור חיפה והקריות.

תודה.

20140118_115007.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא נראה שבור.

זה קצת משופשף ושרוט, אבל אפשר לתקן את זה.

אם אתה אוהב לתקן דברים בעצמך, תוכל לראות כאן פרויקטים של אנשים שתיקנו טסות.

פירקו אותן מהרכב, הסירו את הצבע, צבעו מחדש. התוצאה נראית טוב.

אם לא, תנסה לחפש בפירוקיות. יש הרבה i30.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק בישראל! אזיקונים על טאסות שמוחזקות ע"י ברגים! :lol:

:roflmao:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שדווקא במקרה הזה ,אין צורך באזיקונים - ה"טאסה" ביונדאי מחוברת באמצעות ברגי הגלגל (במו בקיה).

פועל יוצא : יש לפרק גלגל כדי להוציא את ה"טאסה".

בברכה

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה עוד מילא, שמו אזיקונים כנראה מבלי לדעת (אגב גם בפיאט שהיתה לי הטאסות היו מוחזקות באמצעות הברגים), אבל אחרי שחבר העלה אתמול לפייסבוק תמונה של חישוק מגנזיום עם אזיקונים, הכל אפשרי!

בכל מקרה במקרה דומה פשוט פירקתי וצבעתי את הטאסות עם ספריי, יצא מעולה והחזיק כמה שנים עד שמכרתי את הרכב.

ואם מדברים על חוכמה, עוד משהו מעניין שראיתי: נהג שם מגן שמש על השמשה הקדמית בחניון תת קרקעי של קניון לב המפרץ. IQ בעננים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא קשור ל IQ, אלא לפעולות רוטיניות שעושים מיליון פעמים, פעם אחרי פעם וממשיכים לעשות גם כשלא צריך, מתוך הרגל.

עובד בפנצ'ריה שכל יום קושר 100 טסות יודע בוודאות באיזה דגם הטסה מחוברת עם ברגים, אבל הוא עושה את הקשירה מתוך הרגל.

גם מי ששם מגן שמש בחניון מקורה.

וגם אתה, אם יום אחד תנהג ברכב ישן ללא חגורת בטיחות עדיין מתוך הרגל לפני נסיעה תשלח יד לכיוון החגורה ותנסה לחגור אותה, למרות שאתה יודע שאין חגורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^

אם כבר מדברים על הרגלים אז מאוד קשה לעבור לנהוג ברכב שיש לו דוושה במקום הבלם יד, כל סוף נסיעה הייתי שולח יד לרצפה :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה אני שמח שאתם משועשעים בעניין האזיקון אבל זו לא הפואנטה פה.

קודם כל הטסה שבתמונה היא הטסה שבמצב טוב, לא זו השבורה, את השבורה לא ניתן לתקן שכן היא שבורה ואיננה ניתנת לחידוש, צביעה וכד'.

עברתי בשתי פירוקיות אתמול באיזור הצ'קפוסט ולא היה להם טסות.

השאלה שלי היא האם מישהו יכול ומרלי באיזה פירוקייה באיזור הצפון ניתן למצוא טסות?

האם כדאי לשאול גם במוסכי יונדאי או ששם אין סיכוי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במוסכי יונדאי ימכרו לך בכיף סט של 4 טסות במחיר מופקר.

אל תתייאש,תמשיך לסרוק פירוקיות בסוף תמצא כי הרכב בסופו של דבר לא נדיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.car-part.co.il/

קח,תרשום את הפרטים שלך ,של הרכב ושל החלק שאתה צריך,זה בודק מול כמה פירוקיות בזמן אמת(אז עשה את זה ביום עסקים ובשעה נורמלית) אם קיים להם במלאי ואם כן מה המחיר

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשרשור הזה

יש ריכוז של פירוקיות באיזור חיפה והסביבה.

לפני חודשיים חיפשתי כמה חלקים לרכב, פשוט התקשרתי לכל אחת מהן וחסכתי המון זמן ודלק כי רק לאחד מהם היה את מה שחיפשתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...