Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון גרסת iDrive bmw E60 2005

PartyZone
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

האם מישהו יכול להמליץ על מקום אמין שיודעים לשדרג את מערכת הIDRIVE בבמוו סדרה 5 2005.

רכשתי את Getaway 500s BT, הכולל בלוטוס ושליטה מההגה על השירים באייפון.

המערכת המקורית אינה כוללת את התפריטים הנחוצים לשליטה באלו.

יש אפשרות לקנותץ מתאם מיוחד בחו"ל, אבל הייתי מעדיף שמישהו מנוסה גם יתקין לי את הקופסא עם החיוות וישדרג את גרסת ה-iDrive.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחור הזה מתקין את ההתקן במקום החיבור של הצ'ינג'ר וטוען שכל המחברים נמצאים בערכה.

אבל הוא גם מדבר על קידוד של האפשרות הזו אם היא אינה קיימת (ויש לו סרטון של קידוד כניסת AUX).

מעבר לזה יש לו עוד כמה סרטונים שאולי רלוונטים לרכב שלך.

האם בדקת אצל היבואן אפשרות לקידוד כזה?

לגבי מתקינים, יש איסור להמליץ על כאלו בפורום, אבל אם תבצע חיפוש תמצא כמה שמות בתחום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם בדקת אצל היבואן אפשרות לקידוד כזה?

לגבי מתקינים, יש איסור להמליץ על כאלו בפורום, אבל אם תבצע חיפוש תמצא כמה שמות בתחום.

נכון, ראיתי את הסרטון כמה פעמים לפני שהזמנתי, זה בדיוק המכשיר, וזו בדיוק ההתקנה.

הבעיה היא שדרוג גרסת האיידרייב עצמו, שיתמוך בכל הפונקציות.

לא ידעתי שחל איסור להמליץ על מתקינים.

אם כך אז איך בעצם יכולים לעזור לי כאן, אם לא להמליץ על מישהו שיכול לעזור?? :)

אני יודע בוודאות שיש בארץ מי שיודעים לעשות את זה.

אגב היבואן לא יכול לעזור, וגם אם היה יכול זה בטח היה עולה הון!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוכנה שהוא משתמש בה לצריבה נקראת NCS Expert.

מצאתי פורום שכולל הסבר וקישור לתוכנה:

http://www.northamericanmotoring.com/forums/electrical/208843-the-complete-ncs-expert-diy.html

אבל כמובן תצטרך גם כבל מתאים לחיבור לרכב.

נשמע לי תמוהה שהיבואן, או מתקין מטעמו לא יודע כיצד לבצע הגדרה כזו, אבל אמרת-אמרת.

אם אתה יודע שיש בוודאות מי שעושה את זה בארץ אז למה אתה לא פונה אליהם :wink: . מצטער, לא יכול לעזור לך בזה, המתן לתגובות נוספות.

לגבי ענין המתקינים, כמו שאמרתי, ישנם כאלו שמדובר עליהם בפורום בגלוי ואולי יוכלו לעזור, כמו גם יתכן ויפנו אליך בהודעה פרטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...