Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי מכשיר טאבלט שנתקע בboot loop. אני מנסה לצרוב קובץ zip דרך הcustom recovery אך לצערי אין לי קובץ zip כרגע על המכשיר עצמו. למכשיר אין כרטיס sd חיצוני שניתן להוציא ולהכניס לתוכו נתונים.

איך אפשר להכניס את הzip לתוך אחסון של מכשיר שלא עולה?

אודה לתשובתכם המהירה!

פורסם

השיטה היחידה זה להוריד סטוק ולצרוב דרך odin במצב download.

שיטה אחרת שאני לא בטוח שעובדת ללא כרטיס חיצוני היא דרך הריקוברי 》MOUNT 》MOUNT USB זה לא מדוייק אבל אתה לא אמור להסתבך

פורסם

אולי תנסה להשתמש בכבל מהסוג הזה

http://ksp.co.il/?uin=19021

מאפשר לך לחבר DOK לטלפון או לטבלט שאין לו אפשרות הרחבה לכרטיס חיצוני.

יש לי אחד כזה, עובד מצויין.

אם אתה מאזור חיפה,קריות, תקפוץ אלי תיקח תנסה, תחזיר כשתסיים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ODIN זו תוכנת הטכנאים של סמסונג והיא מתאימה רק למכשירי סמסונג, ככה שהיא תעזור רק אם הטאבלט שלו הוא של סמסונג.

אני לא חושב שכבל OTG יעזור לו במצב Recovery.

איזה Recovery מותקן על המכשיר? בגירסאות האחרונות של CWM אפשר לעשות למכשיר MOUNT ככונן על המחשב (כמו האפשרות שיש במכשיר תקין). אני יכול לציין שזה עזר לי פעם אחת :)

באיזה טאבלט מדובר?

פורסם

כרגע בדקתי על lg g2 את הכבל otg ועובד כמו קסם, אבל רק עם DOK עד 4 גיגה שזה מספיק בהחלט עבור כל רום שרוצים לצרוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היי חברים,

מדובר בגלאקסי טאב 1 10.1 .

נכון לעכשיו המכשיר עדיין בboot loop ואין לי אפשרות לmount usb. מותקן cwm עדכני על המכשיר.

אי אפשר גם להשתמש בotg כי החיבור הוא 30 פין ולא micro usb.

העזרה ממש לא מובנת מאליה אז תודה רבה חברים!

פורסם

60 שקל ויש לך כבל otg לגלקסי טאב

http://www.cable.co.il/pl_product~697110~57~137.htm

בטוח שתמצא ביותר זול באיי בי.

אם אתה ממש משועמם ויש לך את הכלים ואתה לא רוצה לחכות אז תכין לבד:

http://www.pinout.net/connectors/galaxy-tab-usb-adapter.gif

פורסם

איך הגעת מלכתחילה למצב של BOOTLOOP?

נסה להכנס ל RECOVERY ומשם לעשות לפי הצעדים הבאים:

1. Wipe Cache - ריסטרט למכשיר, עולה? יופי. לא עולה? ממשיכים..

2. להכנס שוב ל RECOVERY ולבחור Wipe data/Factory reset. שים לב שכל המידע על המכשיר ימחק.

אם הדברים למעלה לא עזרו, אין מנוס מלהשתמש ב Odin או לעשות MOUNT ל USB חיצוני.

פורסם

טוב חברים אז ככה.

לבוט לופ הגעתי אחרי שניסיתי לצרוב בעזרת הCWM רום לא רשמי של CyanogenMod. ניסיתי לעשות wipe cache שלא עזר, ולאחר מכן עשיתי factory reset שמחק את כל הנתונים שבמכשיר, ובתוכם גם קובץ הzip שחשקה נפשי לנסות לצרוב שוב כדי לצאת מהבוט לופ. בעיה.

למזלי, היום בבוקר התעוררתי, הדלקתי את הטאבלט כדי להמשיך לנסות לעבוד עליו והחתיכת קאקר החליט שפתאום בא לו לעבוד.

כאילו כלום לא קרה, הוא עלה להגדרה ראשונית..

תודה רבה על העזרה!

• תוכן חדש...