Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי כדורסל

Octavia-TSI11
שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

לאחר שנעלי הכדורסל שרתו אותי נאמנה,החלטתי לקנות נעליים חדשות.

אני נועל נעליים גבוהות כל יום מטעמי בריאות. מאוד נוח שיש נעל שתשמור על הקרסול בזמן ההליכה.

עשיתי סיבוב בחניות בארץ וחשכו עיניי, המחירים מופקעים, המגוון מצומצם והאיכות ממש נמוכה.

הייתי במגה-ספורט, גלי,כל נעל סנטר,אליטל,מחסני הנעלה,וורטהיימר ספורט- לא מצאתי נעליים נוחות, בשלב מסוים חשבתי לא לשים לב לעלויות ולקנות נעל נוחה ואיכותית אך לצערי לא מצאתי ולו זוג אחד שיענה לדרישותיי .

לאחר הסיבוב בחנויות החלטתי למצוא נעל נוחה ללא קשר לעלות ולאחר מכן אנסה למצוא נעל דומה דרך איביי או אמזון.

אני מאוד מקווה למצוא בחו"ל נעל במחיר עד 200 ש"ח , כפי שמצאתי בארץ לפני כ-3 שנים.

היכן אוכל למצוא בארץ חנות בה יש מגוון גדול של נעלי כדורסל ?

עדיף באזור המרכז

יום נהדר לכולנו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי האם הנעל לכדורסל או רק להליכה?

נעל כדורסל מודרנית טובה לא תמצא מתחת ל 200 שח לא בארץ וכנראה גם לא מחול כי יש עלויות משלוח.

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנעליים מיועדות להליכה ולפעילות בחדר כושר, הן נקראות "נעלי כדורסל" כי אלה נעליים גבוהות שמגינות על הקרסול.

אני נועל נעליים גבוהות בלבד (מטעמי בריאות) .

אבדוק באדידס בחולון

אני מראשל"צ, חיפה קצת רחוק לי :)

ניסיתי נעלי AND1 בספורט וורהיימר ולהפתעתי הן היו מאוד לא נוחות .

במשך יותר מעשור אני מצליח למצוא נעליי בגלי, נעלי ספלדינג בעיקר בעלות 160-170 לזוג (תמיד לקחתי 2)

השנה לא מצאתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנס ציונה יש את SKAL DUTY FREE עודפים בפאוור סנטר, לפעמים יש שם מציאות.

בצומת כנות יש את מגה ספורט עודפים.

בצומת בילו יש את פקטורי 54 שגם שם ניתן למצוא מציאות.

בראשון אפשר ללכת לספורט ליברמן במדרחוב, שם אפשר להיתמקח ולהגיע למחיר רצוי.

בחולון יש NIKE עודפים(חפש בגוגל את המיקום המדוייק ).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

במקרה שלא תמצא, הייתי ממליץ לנסות נעלי הרים גבוהות של סלומון שנותנות הרגשה של נעלי התעמלות ועמידות יותר (אבל עולות יותר).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Toyota CHR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה שלא תמצא, הייתי ממליץ לנסות נעלי הרים גבוהות של סלומון שנותנות הרגשה של נעלי התעמלות ועמידות יותר (אבל עולות יותר).

הסולומון זה כבר רמה אחרת לחלוטין ואין לו סיכוי למצוא אפילו קרוב לסכום שלו (אלא אם זה זיוף) ,דווקא ה-AND1 ,נחשבת לנעל כדורסל מאוד איכותית .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הולך שנים בנעלי כדורסל מאותן הסיבות, ולרוב בנייק.

אולם בנעל הנייק האחרונה שרכשתי (לפני כשנה), כאשר הסוליה באה במגע עם מים היא הופכת לחלקה עד כדי סיכון (אני החלקתי מספר פעמים ונגרמו לי נזקים פיזיים).

לעומת זאת קניתי לאחרונה נעלי ניו באלאנס (לא נעלי כדורסל. נעליים חצאיות עם סקוצ'ים שקניתי מסיבות רפואיות) ובהן התופעה לא קיימת.

זה לא אומר שהתופעה קיימת בכל נעלי נייק ואינה קיימת בכל נעלי ניו באלאנס, אך אני ממליץ לקחת בחשבון את הנקודה הזאת.

עד 27.1.2020 אני עסוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול הייתי באדידס עודפים ואין בכלל נעלי כדורסל.

היום הייתי במגה ספורט עודפים-אין נעלי כדורסל

הייתי גם בדיאדורה עודפים-מצאתי נעל טובה אבל המידה היתה קטנה ולא היו מידות נוספות.

שלושת החנויות בחולון.

הייתי גם בנייק עודפים והמחירים מוגזמים עד מאוד 400-500 ש"ח

יש לי נעלי הרים בשני דגמים, הן גבוהות ונוחות להליכה אבל לא לפעילות אירובית בחדר כושר.

נראה לי שאבדוק נעלי ניובאלאנס גבוהות או נעלי AND 1 מכמה דגמים ולאחר מכן אנסה להזמין בחו"ל כי בארץ ישנה אינפלציה בנעלי כדורסל.

הסוליה החלקה הוא נושא כואב ,עם הנעליים האחרונות של ספולדינג נפלתי 3 פעמים ,משהו שקודם אף פעם לא קרה :oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנתיים לא מצאתי נעלי כדורסל

תופעה מוזרה בהחלט

אף פעם לא קרה לי שבחנות לא הבינו מה זה נעל כדורסל וכשבקשתי נעל גבוהה אז שואלים "למה? קח נעל ריצה ויהיה בסדר"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנפילות זה בגלל שנעלי כדורסל בנויות ככה שאתה אמור ללכת איתן על פרקט. כשנעלי כדורסל פוגשות אספלט הן נהרסות, ומהר מאוד. הסוליה נשחקת במהירות, ואתה מאבד אחיזה כמו צמיג סיני במאזדה 3 של הייטקיסט. עוד בימי הקט-סל אני זוכר את המאמן אומר לנו: "מביא נעליים בתיק, מחליף באולם, וכשמסיים מחליף חזרה לנעליים ישן. לא הולך עם נעלי כדורסל ברחוב!"

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...