Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש קומפוננט או דוטק או פולס ! או אולי סרווין ווגה ב 650 ש"ח דגם HED 1602

עכשיו אני מעוניין בעזרתכם בלמצוא את המחירים הזולים ביותר ( ולא דרך זאפ )

נכון לעכשיו המחיר הזול ביותר שקיבלתי הוא

על ה דוטק6 950 ש"ח

על ה פולס6 600 ש"ח

ואני מעוניין לדעת אם אני רוצה לבנות להם תיבה , אם יש להם נפח מסויים או שכל תיבה תתאים ( אם או בלי פורט )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מעוניין לרכוש קומפוננט או דוטק או פולס ! או אולי סרווין ווגה ב 650 ש"ח דגם HED 1602

ואני מעוניין לדעת אם אני רוצה לבנות להם תיבה , אם יש להם נפח מסויים או שכל תיבה תתאים ( אם או בלי פורט )

אלו קומפוננטים ולא סאב וופרים על איזה תיבה אתה מדבר?

לגבי מחירים לדעתי הם סבירים אם כי ניתן למצוא את הדוטק ב-850

פורסם

magic, גם קומפוננטים שרוצים להפיק מהם מידבאס טוב, צריכים תיבת תהודה.

בכל אופן, לא חושב שתוכל להתאים להם אחת אופטימלית, משום שלא תמצא נתונים על האלמנטים הללו.

פשוט תכין אחת אטומה ותשמע אם זה לבקשתך, אחרי הכל, רוב האנשים פה פשוט שמים אותם בדלת, ואני משוכנע ששמה לא נעשו מדידות נפח..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מגיק אמרת שאפשר להשיג בפחות !

תן לינק\ טלפון או משהו שאני ידע מאיפה אני יכול להשיג בכזה מחיר !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
magic, גם קומפוננטים שרוצים להפיק מהם מידבאס טוב, צריכים תיבת תהודה.

בכל אופן, לא חושב שתוכל להתאים להם אחת אופטימלית, משום שלא תמצא נתונים על האלמנטים הללו.

פשוט תכין אחת אטומה ותשמע אם זה לבקשתך, אחרי הכל, רוב האנשים פה פשוט שמים אותם בדלת, ואני משוכנע ששמה לא נעשו מדידות נפח..

נכון שצריך תיבת תהודה בשביל דרייברים, אבל לפי ההגדרה שלו לתיבה בהודעה הראשונה, הוא התבלבל כנראה בין קומפוננט לסאב וופר.

בכל מקרה - ברכב, רוב אלה שמעדיפים לא ללכת על התקנה מורכבת מדיי, יעדיפו להשתמש בדלת בתור תיבה התהודה לוופר.

פורסם

אני לא מצאתי בילבול ...

ומי שמעדיף ללכת על הדלת, היתי מאמין שלרוב, זה מטעמי תקציב

ולא מטעמי העדפה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

א. לא היתבלבלתי בין סאב לקומפוננט !

עכשיו יש הרבה גשמים ויש לי אוטו ישן והדלת לא אטומה למים , אז אני מעוניין להחליף את הקומפוננט שלי ולמקם אותם בתוך הרכב !

ב. מין הסתם חייבים תיבה אטומה לכל רמקול , כי אם לא הוא לא ישמע כמעט בכלל !

פורסם

מי קבע שחייבים תיבה אטומה לכל רמקול ?

והדלת שלך לא צריכה להיות אטומה למיים.. היא אמורה להעביר את המים - דרכה.

(דרך הדופן האחורית, של החלון שלך)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
א. לא היתבלבלתי בין סאב לקומפוננט !

עכשיו יש הרבה גשמים ויש לי אוטו ישן והדלת לא אטומה למים , אז אני מעוניין להחליף את הקומפוננט שלי ולמקם אותם בתוך הרכב !

ב. מין הסתם חייבים תיבה אטומה לכל רמקול , כי אם לא הוא לא ישמע כמעט בכלל !

הם לא חיבים להיות אטומים :wink: ( קומפוננט עם פורט חח )

עריכה :

שי תפסיק לכתוב דברים לפני!!

פורסם

גם אני מתלבט בין שלושת הקמפוננטים האלו

אם מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן למצוא אותם במחירים יותר זולים אני אשמח

ואם למישהו יש ביקורת עליהם זה יעזור לי

תודה

צבארי

פורסם

היתכוונתי תיבה

יצא לי אטומה !

אבל כול רמקול צריך תיבה !

ומספיק לנסות להוציא אנשים דבילים !

פורסם

תגיד MIKMIK אטמת פעם דלת של מכונית?

אתה יודע שבתחתית יש תעלות עם כמה חורים קטנים מאיפה שיוצאים המים והחורים האלה בכלל לא משחקים תפקיד בתיבה!

• תוכן חדש...