Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

98 באיזור חיפה/קריות

Cuore Sportivo
שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

יש לך רכב ספורטיבי?

אתה לא רואה את הפרארי בסמלון?

ניתן לומר כי מדובר על המלצה של TüV הגרמני. :wink:

---------------------------------------------

ב-FullTank (אפליקציה לסמארטפון) מופיעות שתי תחנות מעניינות מבחינת מחיר:

- "יעד" / חוצות המפרץ, 7.89 ש"ח לליטר 98.

- "דור-אלון" / קיבוץ יסעור (ליד צומת אחיהוד, כביש 70), 7.18 ש"ח לליטר 98.

יש למישהו מושג לגבי התחנות הללו?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב-FullTank (אפליקציה לסמארטפון) מופיעות שתי תחנות מעניינות מבחינת מחיר:

- "יעד" / חוצות המפרץ, 7.89 ש"ח לליטר 98.

- "דור-אלון" / קיבוץ יסעור (ליד צומת אחיהוד, כביש 70), 7.18 ש"ח לליטר 98.

יש למישהו מושג לגבי התחנות הללו?

אני יכול להגיד לך לגבי "יעד" בחוצות המפרץ, שהיא תחנה חדשה שקיימת כחודשיים. לא תדלקתי בה עדיין כי אני לא יודע מה הטיב שלה. מחכה לשמוע דברים עליה מאנשים אחרים.

ממש לידה, יש את סונול משה דיין שהיא בערך התחנה הזולה בארץ. אין לי מושג אם יש שם דלק 98.

אני כן יכול להעיד עליה שהם לא מוהלים. אני מתדלק שם קבוע, ואין לי שום בעיה. בנוסף חקרתי עליה באמצעות תשאול נהגי מוניות איפה הם מתדלקים, וכולם ללא יוצא מן הכלל אמרו שזאת התחנה הכי טובה באזור מבחינת איכות הדלק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סונול טכני מוכרת לי אך אין להם 98 למיטב זכרוני. שווה בדיקה.

בנוגע ל"יעד", מצד אחד זו תחנה חדשה אז תיאורטית הם לא ירצו להופיע בחדשות בגלל דלק מהול, מצד שני אנחנו בישראל...בעיה. :confused:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Cuore Sportivo הקדמת אותי , רציתי לשאול אותה שאלה, אבל אחרי שבדקתי ברוב התחנות בחיפה, עזבתי את הרעיון עם 98. רק בדור אלון בחיפה יש 98 מול "גרנד קניון" במחיר הזוי 9.45.מצאתי גם תחנה של"סונול" מול שפרינצק עם מחיר הזוי עוד יותר. ברוב התחנות שאני יכול להגיע אלהן בזמן נסיעה סביר(לתדלוק) אין 98 (או שלא היה אף פעם, או שהפסיקו למכור).

השכן שלי הוא הבעלים של תחנת דלק פז והוא המליץ לי בחום שעדיף לשים 95 בתחנה מוכרת, מאשר 98 בתחנה של חברות קטנות. בספר הרכב שלי כתוב "הדלק -98 אוקטן, אך אפשר להשתמש ב 95 עם אין 98, בלי שום נזק לביצועים ואמינות המנוע". וזה מה שאני עושה. רק עם אסע לכוכב יאיר, אולי אמלא 98 ,סתם, בשביל הרגשה טובה.דרך אגב, המנוע עובד מצויין, צריכת דלק על 95 אם עלתה, אז באחוז זניח ובקרת הצתה עושה את העבודה שלה טוב מאוד. לשלם מחירים כאלה על 98 או לנסוע חצי שעה לתחנת דלק זולה - לא בשבילי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

baget,

ניתן להניח כי איכות הדלק בתחנות היקרות (9 ש"ח ומעלה) סבירה אך כאמור המחיר מוגזם לחלוטין.

באופן כללי, שכן שלך צודק. מעבר לעניין של מהילה/רמאות מסוג אחר, נאמר לי כי כל עוד מדובר על תחנה של רשת גדולה (דלק/פז/סונול) הובלת הדלק נעשית ע"י מיכלית יעודית ל-98. כאשר מדובר על תחנה קטנה ולא מוכרת או זכיין, הם עובדים עם קבלני הובלה ואלו יכולים להוביל יום אחד סולר ולמחרת 98 כאשר לא בטוח שהניקוי בוצע ברמה מספקת. במילים פשוטות, יש כאן פחות בקרת איכות.

יחד עם זאת, כן יש תחנות קטנות/זכיינים אשר מוכרים 98 במחיר סביר ואיכות טובה, צריך רק לאתר אותם.

תבור...

יש תחנה של יעד בנהריה 98 זול מאוד.

תדלקתי, היה בסדר, עשיתי טיול בשבת, שילמתי 7:58 נראה לי...

אתמול עברתי באיזור חוצות המפרץ אז החלטתי להכנס ל"יעד" ו-"תבור" ולבדוק את המחירים:

"יעד" 7.25 ש"ח, התחנה שייכת לזכיין (מדובר על רשת קטנה אז ייתכן שמכירת זיכיונות הוא בסיס המודל העסקי שלהם).

"תבור" 8.21 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...